20

Анонимен

преди 4 години

Всъщност е генна модификация и иплантиране на клонирани органи е възможно ... Не е много вероятно, де :/

19

Моторист

преди 4 години

За мен далеч по-интересни пилоти от последните трима са ***, Менсъл, Лауда, Фанджо, Аскари, Стърлинг Мос, Джеки Стюърд, Фитипалди, Кеке Росберг... За жалост няма много записи в нета на тези мъжки времена във Формулата. Агресивно каране, без електроника и с доста по-малко обезопасяване.

18

Моторист

преди 4 години

Трудно мога да определя Сена или Шуми е по-добрия пилот. Според класациите - Шуми, но от друга страна Сена загина на върха на кариерата си и не можахме да видим още негови победи. Пак според класациите, Алонсо, Фетел и Хамилтън са доста напред, но в сегашната формула електрониката и бюджета в голяма степен определят нещата, а и правилата наказват по-агресивно каране, което прави формулата скучна. Жалко, гледах я от 90-та година и вече близо 10 години много рядко я гледам...

17

Искрен Успех

преди 4 години

И нямаше около него никакви скандали с наркотици, побой и такива неща. Голяма работа е Шуми. Дано малко живне и се оправи.

16

Аз

преди 4 години

Може да е брутално, но този 4овек в момента е по-зле от затворник, защотот е заклю4ен в собственото си тяло и абсолютно никои няма на идея какво е да си на негово място... Сигурно дори и наи-близките му може би не са наясно със вси4ко които се слу4ва с него или му минава през главата, а тои самия не може да го изкаже...Сигурно ако можеше щеше да си посика евтаназия..

15

Анонимен

преди 4 години

А преди Сена беше Джим Клар ... ама то се вижда кой на колко годинките е според идолите си.

14

Терсенето

преди 4 години

Най големия е Аертон Сена, който биеше когато колите бяха коли, без електроника и пилотите бяха пилоти. Шумахер също е велик пилот.

13

Sicht punkt

преди 4 години

но нашето приятелство никога няма да бъде същото, както преди.Е това е тясно скроеният човек. Дори да не може да говори, дори да не може да се движи едно истинско приятелство остава вечно константа!

12

Анонимен

преди 4 години

Само Михаел Шумахер, Фреди Меркюри, Тодор Колев, Виталий Кличко, Роджър Федерер + Велко Кънев и ЮсеЙн Болт + ЛИОНЕЛ МЕСИ, братя!!

11

Пффф

преди 4 години

"Не можеш да оставиш милиони хора постоянно да се чудятВече ме дразнят такива дето само ръчкат по темата. Щом семейството му не излиза с официално изявление за подобрение на състоянието какво има да се чудят милионите хора?!?? Щом не казват - значи няма подобрение. Аман!

10

Анонимен

преди 4 години

Няма да забравя зловещите битки на Хакинен с Шумахер.В продължение на 1 час тия се преследваха на 30 метра при 360 км/ч.Просто гладиатори!

9

Анонимен

преди 4 години

Ще разказвам на децата си за него. Нямам какво да добавя.

8

Анонимен

преди 4 години

Това си е нейно право, НО да - глупаво е, наистина има милиони хора, които се чудят и искат да знаят. И то доста хора с добри намерения, за тях да го направи....идол е за прекалено много хора и точно спрямо добронамерените не е коректно. Където и да е, да помни и да не забравя, че е голям. Няма да има друг такъв. Някой да ме поправи ако греша, но хеит спийч по негов адрес почти не се чува.

7

Анонимен

преди 4 години

Toп 3 за всички времена1.Шумахер2.Сена3.ХакиненЖалко че Хакинен се отказа- не издържа на напрежението. Негови думи.

6

Анонимен

преди 4 години

Установено е че на Шумахер пулса при 370км/ч се покачва от 70 на 90 удара в минута. А при останалите пилоти достига при такава скорост до 120-130 удара. Няма такова хладнокръвие като на Шумахер.Той и затова толкова години караше на предела на човешките възможности, но с лекота. Спрях да гледам Формула 1 след като се отказа Михаел.Сега е една пародия !Оня Хамилтън дето не знае къде се намира двигателя ми става 5 пъти световен шампион.А Шумахер съветваше инженерите си за всичко по болида.Един гениален пилот можеш да го разбереш на дъжд.Шумахер нямаше конкуренция на дъжд.

5

Анонимен

преди 4 години

Кво да се чудят хората, станал е зеленчек горкият.

4

Анонимен

преди 4 години

Шуми, докрай ще сме с теб!Ако ще да си наполовина човек- ти ще останеш в нашите сърца!Най-великият пилот за всички времена!Поклон!

3

ЖанКлодВанДалВзел

преди 4 години

Тоя Жан Тод да не е лекар, та ръси такъв ум.

2

???

преди 4 години

много повече са заблудените които си мислят, че има футбол в България. Да викат 3 шефа и да им казват, че трябва да играят чесно. За какъв футбол става въпрос тогава?

1

Анонимен

преди 4 години

И тука вече не6щата са ясни, само разни червени още са заблудени, че Литекс е ЦСКА!