19

Нищо ново

преди 4 години

До "Червен к'ретен": Голямото предимство на машините е, че при тях няма невалидни бюлетини. Там е проблема. Затова ГЕРБ са против машините. Не може да се манипулира вота. А и нямат връзка с интернет мрежата и не могат да се хакват. А при хартиените - само едно драсване е достатъчно. Както ги разнасят с чували, не е и трудно да се направи. На последните избори имаше 10% невалидни бюлетини.

18

Анонимен

преди 4 години

До Наш Георги: Хайде холан. И без тебе можеше.

17

Нищо ново

преди 4 години

До "*** се обърка": Пак си извадил копи/пейста. Какво следва? Стараят се гербаджийските ***. И Байфидан се е появил, чакаме и другите.

16

Наш Георги

преди 4 години

Още един който се включва в плюенето и храченето по всичко и по всички,щом не е изля зло от котилото на БСП .Ама много сте акалнлии,бе другарю Вигенин?! Вижте там да вър нете НЕЗАСЛУЖЕНО ПОЛУЧЕНОТО в най-скоро време,че кой ще ви чака до 2021 година?! Или за вас ВСИЧКО Е ВЪЗМОЖНО - и НАРОДЪТ ДА ЧАКА,докато си плетете кошничката ПАК ВЪВ ВАША ПОЛЗА?! Доказахте на дело,че сте единствената партия , която уважава ... СЕБЕ СИ ! Хайде холан - може и без вас!

15

Курнелия се обърка

преди 4 години

*** Нинова започна да чисти БСП от крадци и мафиоти като милионера Георги Гергов, Дъбов,Кутев,Жаблянов, Ат.Мерджанов, М.Миков,Георги Божинов,Янаки Стоилов, К.Паскалев, Кр.Янков,Кр.***,Георги Първанов(Гоце), Сергей Станишев и др. браво на нея, ама има още много работа, но трябва накрая да изчисти и себе си, защото е милионерка, но не от бизнес...

14

Анонимен

преди 4 години

Шумкарите след 3-месечна отмора,решиха пак да пощурят държавата - машинно гласуване ли не беше,Бойко раздавал пари от джипа ,ГЕРБ купил изборите и пак ще ги купува,F 16,пътищата,дюните, субсидиите... Наистина ли не останаха свестни хора,та да си кажем откровено - Докато съществува БСП, няма как да сме добре!

13

Байфидан

преди 4 години

Хе-хе, червените щели да водят политика в полза на хората. Този червен салам сме го яли много пъти ***. Първо 45 години и после още няколко пъти в прехода. Сакън, мерси.

12

Анонимен

преди 4 години

До 11. Ако не си разбрал там където има машина гласуването не е задължително само с нея и може да се гласува и на хартия и повечето хора ще го направят по втория начин. И няма никакъв проблем да се употребят мъртви души колкото искаш. Така че това въобще не е аргумент.

11

Изнервен

преди 4 години

А бе червен....., скандално е вашето отношение към изборите и затова постоянно ги губите. И като е толкова хубаво машинното гласуване защо го няма почти никъде другаде, с малки изключения като Венецуела на Мадуро.

10

Анонимен

преди 4 години

Ами и Герб са като вас нали сте се пръкнали от едно котило. Преди вие управлявахте така сега те а България загива от вашата и тяхна лакомия ! Господ да ви накаже ВСИЧКИ ЗАЕДНО В ПАКЕТ ТАКА КАКТО КРАДОХТЕ ТАКА ДА СИ ПЛАТИТЕ !

9

Пешо

преди 4 години

На един такъв *** зададоха простичкият въпрос: За какви манипулации говорите, след като във всяка изборна комисия имате ваши представители? Нищо не можа да отговори!

8

Хан Крум

преди 4 години

Вагината пак се изходи по въпроси които не разбира ама нали е червен хомо - хайде на всяка манджа мерудия. *** той верно е заприличал на травестит. Във какво може да превърне Партията на Крушовицката лъжкиня един човек. Не, че е бил някога красавец - то не знаеш какъв му е джендъра на това създанийце.

7

До Анонимен #2

преди 4 години

На теб определено не ти пречи. Но *** ще се пулят пред екрана, щот са неграмотни. И ще гласуват га пръдне гущер.А, и дори да гласуват, няма как да снимат за кого са гласували.Отделно, че "мъртвите души" няма как да пуснат глас, а и председателят на ИК не може да ментоса резултата.Капиш?

6

До 8

преди 4 години

Браво, познаваш своите! Да не сте от един прайд?

5

seira

преди 4 години

До Анонимен 8:КОЛКОТО ВИЕ СТЕ КОСМОНАВТ, ТОЛКОВА И ВИГЕНИН Е "КОМУНИСТ"!

4

Анонимен

преди 4 години

Тоя прилича на тотален хомосексуалист. Явно е тотален хомосексуалист. Още и комунист.

3

House M.D.

преди 4 години

Другарю ***, защо когато твоят любовник Гей Дмитриевич беше на власт, еврофондовете бяха спрени? Защо твоят любовник Гей Дмитриевич не направи минималната заплата 1000 евро и защо не изпълни обещанието си за напълно безплатен интернет и терминали за достъп на всеки ъгъл? Помним, другарю ***, помним обещанията на Българската Сатанистка Партия!

2

Абееее

преди 4 години

Нека си е на хАртия, че Борко нема да спечели.

1

:-)

преди 4 години

Вигенин, обясни моля ако гласувам на тъч скрийн вместо с химикал, кое пречи да продам гласа си? За един приятел питам...