10

Българин

преди 4 години

До adЩе си вадя парите точно там, където пожелая, и ще ги харча също, където пожелая.Но това няма общо с факта, че не можем да стъпим на малкия пръст на гръцкия туризъм. По никой показател. Направих грешката след 10 годишна пауза това лято да мръдна до българското Черноморие за 3 дни. Стана ми тъжно, че за 20 години нищо не се е променило. За съжаление, всичко е до човешкия материал

9

ad

преди 4 години

Писачи знаете ли че освен десетината бизнесмени, бетонирали черноморието, живеят и други поне 600 000 души. Стига сте плюли по България. Като ви харесва толкова Гърция вадете си парите там и там ги харчете.

8

Невиждан успех

преди 4 години

И без никакъв циклон отливът на туристи по нашето бетономорие е недостижим!

7

Пора

преди 4 години

До 3 - и какво му е лошото на домашната луканка и туршия бе, кел.еш? Хората плащат една торба с пари да ядат домашно приготвена храна, тоя плюе по човека...Колкото до 25 годишното ауди - на 100% е в пъти повече кола от 3-годишната Кия или Тойота която предполагам че ти караш...

6

Нелли

преди 4 години

Българите освен , че са жилави , но са и защитен вид. Навсякъде по света стават поразии, българите все се спасяват. Браво на нашите !

5

Анонимен

преди 4 години

"Гърците не са спрели от сутринта да чистят и се опитват всячески да поправят щетите"кой, кой? чакат правителството, чакат султана? чакат нашите?не, нищо ново под слънцето оправят си нещата и до 2 дни ще е само история.Нашето Хитрино Н-та година още е като бомбардирано.

4

Анонимен

преди 4 години

Явно повечето не разбират -първо Халкидики не е Гърция,второ това са три ръкава/полуострова/.Силната буря е била на Касандра и част от Ситония.За Атон нищо не казват. Така пишат нашите новините сякаш цяла Гърция е била опустошена Все едно наводнението в Мизия ,да го наречем наводнението НА БЪЛГАРИЯ.Каквото и да пишат ,няма да секне потока към ръкавите. Само след няколко дни няма да има и следа от урагана.На 5ти се върнах от Никити-от 20 август пак съм там.

3

Анонимен

преди 4 години

Типичен луканкаджия е тоя, тениска и къси *** за по 10 лева от Женския пазар, цяла зима гледа прасето и прави туршия за да има луканки, туршия и бахур като се изопне на плажа в Гърция. Ауди 8-цата е 25 годишна, на газ задължително, че да му е евтинко.

2

Мда

преди 4 години

Няма такъв ураган,дето да нанесе на гръцкото крайбрежие поразии,каквито нанесе на Черноморието мутро-демокрацията!Гърците ще се оправят бързо,ама ние-НИКОГА!

1

Бачо

преди 4 години

Важно е, че нашите са живи и здрави, е малко им се развали почивката. Като преди време като в шриланка ги удари цунами и загинаха 300 000 човека, а сънародниците ни живи и здрави се оплакаха, че се провалила почивката щото ток нямало. Ей тва не може ни умори нищо.