33

Анонимен

преди 4 години

От двама души зависеше Европа да не се напълни с камилари- единият е пропаднал алкохолик, а другия е с Паркинсон.

32

Анонимен

преди 4 години

баба меркелица трепери от яд че не можа да накара фауве да отвори завода в България.

31

Анонимен

преди 4 години

Просто в момента се проявяват физическите симптоми на това, което всички знаехме докато пълнеше Европа с талибани- изгубила си е акъла.

30

Факт

преди 4 години

Гьоринг тоест.

29

Факт

преди 4 години

Тая е по-скоро дъщеря на Гьобелс дебела е като него.

28

kukla

преди 4 години

Може и да има някакво неврологично заболяване, а може и да е настинала и да трепери от студ. Само че като я гледам тая леличка и се чудя кой ли ще я гледа като легне болна. Тя деца е нямала. Наскоро някакви афганистански пришълци кръстиха бебето си Меркел. Ама съмнявам се тия афганистанци да хукнат да я гледат. Меркеловата партия спечели изборите с обещанието за нови 35 хил. места за гледачи на старци. В момента има свободни към 9 хил. места, ама обещават да намерят нови. Пък те не идват.

27

ХА-ХА-ХА !

преди 4 години

Трепери ! Как няма да трепери ?! ... Като се сети какви престъпления извърши спрямо Европа през последните 10 години е съвсем нормално да трепери.Бабичката има сериозен здравословен проблем.Тя ще си отиде .. и от политиката, и от живота.Глупостите, които направи обаче ще останат и ще съсипват Европа десетилетия и столетия наред ...

26

Анонимен

преди 4 години

Ше е голям смях ако изведнъж както трепери и стане на гущер :D

25

Анонимен

преди 4 години

Стария аутист бая го е закъсал трепере май за стола си

24

Анонимен

преди 4 години

30 милиона германци гласуваха за Х и т л е р.Казваха че ако умре той, умират заедно с него. После ах ох...ама ние съжаляваме. Срамуваме се даже. Сега няма кой да каже на бабето да си почива вкъщи. Опасна е и вредна.

23

Анонимен

преди 4 години

Наследила е заболяването от баща си А д о л ф.Уж било конспиративна теория, ама се оказа истина!

22

Факт

преди 4 години

Няма как Америка и Европа да съществуват заедно.Ако едните са богати другите ще са вечно бедни.И обратно.5 милиярда е нормалното население на Земята другото са глупости.

21

Анонимен

преди 4 години

Рептила вече е на възраст и полага огромни усилия да не се преобрази в истинския си вид пред хората.

20

агитпроп

преди 4 години

Пратете тази женица в старчески дом, за да не се мъчи повече! Пък и да не мъчи цяла Европа!

19

Сократис

преди 4 години

Нищо сериозно и няма на жената! Банални неврологични психо-моторни реакции.Трябва и малко почивка и най-вече-тишина.Въпросът е-защо се занимават с неразположенията на Меркел и с други подобни и несъществени, а не подхващат важните и крещящи въпроси, които споменава колегата под 4? Някой ви е сложил биберончетата в устите и предпочитате кротко да си цокате и да занимавате хората със всевъзможни глупотевини, а важното и същественото, да минават незабелязано...

18

ЧИТАТЕЛ

преди 4 години

Ангелинке, много е хубаво да си богат пенсионер. Все пак ако ти е малка пенсията ела да я харчиш в България, ще си "...као мали принц на Църно море..." Гледай си живота и ...после имота ! Един път се живее, всяко начало има и КРАЙ, само салама има два края !

17

Анонимен

преди 4 години

Трепери защото Антихристът се готви да напуска тялото и къса връзките с гостоприемника.

16

лекар

преди 4 години

това не е Паркинсон или е Деменция с Тела на Леви или е Якоб-Кройнцфелд, двете заболявания са свързани и с много тежка Демеция, така че честито - Европа се управлява от Луда за Връзване. Сега е ясно, зако Всички са Уилкомен, но те и бездруго Неолибералите всичките са Демони и Слуги на Сатаната.

15

Анонимен

преди 4 години

Язък, че Буци ходи да я целува час по час и да и се мазни, угоднически ухилен. Завод за шкодички и гоифове йок.Южен поток йокЕрдоган ги наричаше фашисти и *** - стана голям тях съюзник и приятел...завод получиИзвод - Бий ме, обичам те! Една от най-верните поговорки в този живот.

14

Анонимен

преди 4 години

И преди да падне в пропастта реши да завлече и Европа със себе си.