199

Анонимен

преди 4 години

Смятайте колко е отвратен този народ от властимащите у нас ...Народа бяга като от огън от тази хубава родина природа море ,балкан ,зарязва родители-мъченици и не искат и да се обърнат назад. Затова и не ходят да гласуват българите ,бъдещите гласоподаватели се очертават да са само роми ,пенсионерите едва мърдат ,*** като мухи ,младите кадърните бягат -тук остават само политическата смрад !

198

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 207Палячо-не ми се иска,а това е обективната истина.И като си толкова отворен колко деца имаш и отглеждаш.Щото аз имам три бели ,красиви българчета.Ако всички бяха като мен демографски срив нямаше да има.

197

ЖРЕБЕЦ

преди 4 години

Според плана трябва да останат около 4 млн в България чистокръвни. Няма нужда от повече. Пак според плана.

196

Анонимен

преди 4 години

Чакайте сега! Нали щеше да стане това 2050-та? Какво го отложи това?

195

шаш унд паника

преди 4 години

Няма нужда да ни шашкате с подобни "открития" - ние това си го знаем ! Въпросът е - какво можем да направим за да не става така т.е. какво зависи от нас ?!Предлагам тази писаница я пратете като настолна книга в централата на ГЕРБ , та белким се замислят поне малко !

194

Изчислено е- продълж

преди 4 години

Останалите ще са около половин милиард - толкова, колкото ще са работните места.Така че, не виждам защо е тази истерия на демографска тема. Проблемът на България е друг. Ценният ни генетичен материал или отива в чужбина и се вгражда в други нации, или частично се губи, като остане в родината си. Защото част от здравите българи късно създават семейства най-вече по финансови причини. И или раждат по едно, или остават без деца. В двудетния модел е спасението.За тунеядците - НИКАКВИ ПОМОЩИ !

193

Изчислено е

преди 4 години

Ако от този момент нататък, всяка има не повече от две деца, в рамките на 3-4 поколения числеността на човечеството ще бъде около 1 милиард, така нареченият Златен милиард. Няма да има нужда да бъдат кастрирани или унищожавани хора.Но ще се наложи всеки здрав човек, завършил образованието си, да работи.Работните места още през този век щели да бъдат само половин милиард. Ако семействата поддържат двудетен модел, 25% от населението ще е под 18-годишна възраст, а други 25% ще са вече пенсионери.

192

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 204Ще ти се.

191

Анонимен

преди 4 години

Напускат отрочетата на комунистическите усерковци, дето живеят с вярата че даром трябва да получават заплата! България е перфектно място за кариера и бизнес, а това че чакате на готово си е ваш проблем!

190

Истината

преди 4 години

Намалели ли са....хванете ме за долуподписания....намалели са желаещите да работятза внуците на шумкарите..те, шумкарите..като се поизбият помежду си...българите ще се върнат в България.

189

Анонимен

преди 4 години

Още след 40 години България ще е с население под 4 милиона жители.Половината няма да са българи.

188

какво да се прави?

преди 4 години

Като границите ни са отворени...............

187

ама нанай

преди 4 години

До бай ама на най..И аз така знам - да превръщам България в доброволен затвор и забрана емиграцията

186

Анонимен

преди 4 години

4 милиона жители или 4 милиона българи? Защото ако ще ни заместят просто с работници от Азия и Африка, не се брои.

185

Модерна жена

преди 4 години

За прически, маникюри, телефони, кръчми и Гърция пари има, ама за деца- няма.

184

Анонимен

преди 4 години

Аз пък дори мисля че е твърде бавно.*** са все още твърде много на тая територия.Младите трябва да бъдат стимулирани да бягат така както дяволът от тамян от тука.

183

...

преди 4 години

а след 287 години ще сме 2,45 млн .. до 2080 толкова ще се е омешал света, че тук ще си има бая хора и то смесени с българи и какви ли не още. ГЛЕДАЙТЕ СИ СЕГА ЖИВОТА И Правете деца сега, за да има българи и тогава

182

Коки

преди 4 години

Изпълнителна, съдебна и законодателна власт като не работят, това се получава. Материалния и процесуалния закон може да се заобиколи и да не се спази, но природният закон не може, той ако не се спази, има духане на супата.

181

жалко

преди 4 години

До Държавата Лай...рия!Да ти е.ба и съединението! Докъде ни докара то!Само автономия на Румелията!!!

180

Анонимен

преди 4 години

Проблемът хич не са парите за демографския проблем, виновни са новия начин на живот. Дрънкулки да има, почивки, дрешки, парти, купон, ихууууу , другото не е важно. И мъжете и жените не им е до семейство, до 35-40г си се правят на 20 годишни по стил на живот и после "А *** какво стана, одъртях и не мога да имам деца"