239

Хъш

преди 4 години

Територията се продава. Само това непродадено От родината осатава

238

План Ът

преди 4 години

Ран Ът

237

Анонимен

преди 4 години

Природата го е измислила - силните оцеляват. Като сме тъпо племе ще си понасяме последствията

236

Анонимен

преди 4 години

И КАКВО Е ПРЕДВИДЕНО ДА ПРАВЯТ С ТЕРИТОРИЯТА?

235

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНяма пари в икономиката, а работната ръка е ненужна.

234

Анонимен

преди 4 години

и въпреки недостига на работна ръка, който ще става все по-голям...заплатите не растат и дори ни хвалят по света с "евтината работна ръка"...уникално

233

Анонимен

преди 4 години

Българина е без бъдеще и съответно застрашен вид от изчезване.

232

уникално

преди 4 години

Бг е световен феномен по още един показател-обикновено раждаемостта е по-ниска в по-развитите страни, с високи доходи и богато население(по различни причини като семейно планиране, еманципация на жените и тн), тук обаче имаме огромна маса от населението, която живее с африкански доходи-средно 6-7 евро на ден максимум, и въпреки това...отрицателен прираст!!

231

Анонимен

преди 4 години

До Нигърс го хоум 239"По добре България малка и с Ф-16 отколкото германия голема и с не.ри!"България е малка откъм българско население за сметка на ромското, лоша работа, много лоша!

230

Кенгуру расист

преди 4 години

Бе тя именно щот не се вълнува от цвета на кожата затва и в Африка тия с големия буй мрът кат мухи и само финансовите подаяния към Африка с ваксини и хапчета ги подържат живи досега да са измрели.Белите жени нищо не могат да твърдят щот са с мозък на пиле.Как бялата жена ще потвърди факта че Китай са над милярд па са с малки пушки.Бялата жена трябва да си знае мястото да пере чисти глади и да мълчи.

229

До бул

преди 4 години

И още - закръглени финландки от малките им градчета, норвежки от горната част на Норвегия, може и чехкини от прованса им, полякини, ама да са от село, че да не са феминистки. Селски бели жени - здрави и на.пра.щяли, с все още жив инстинкт за майчинство.

228

бул

преди 4 години

Ницше казва, че трябва да си взимаме жени от друга народност. Младите българки не стават за друго освен да си правят селфита с патешки физиономии и да си снимат ястията в ресторантите. Братя българи взимайте си туркини, рускини, азиатки, традиционни жени.

227

Анонимен

преди 4 години

Тово рищ П. ще оправи всичко и той ще спаси и Бг!

226

Граф

преди 4 години

Българската машина работи по-добре от всякога.Малко компактно население бо.луците са вън мият клозети на Запад.Тука скоро ще се карат от Порше 911 ГТ3 нагоре висок стандарт малко одръжки за социални след като ***.галете бъдат изритани към Дуисбург заедно с другата ***.По-качествена природа и въздух за дишане.

225

до 239

преди 4 години

Черните имат големи "пищови" и правят правят бебета (белите жени това могат да го потвърдяд). И когато става въпрос за бебета - количеството е далеч по-важно от качеството. закона на природата е - едно парче земя принадлежи на този който се размножава най-бързо, и прородата не се вълнува от цвета на кожата.

224

Анонимен

преди 4 години

ай ай ай завода на фолксвоген в турцияникой не бръсне народ дето се оставя да го управляват тъ.пи прод.ажницидраги европуйци- за ония от брюксел не чините и пукната пара

223

Нигърс го хоум

преди 4 години

По добре България малка и с Ф-16 отколкото германия голема и с не.ри!

222

Баирбудала

преди 4 години

Ни Япония щем непрекъснато цунамита ни Швейцария пълно с албанци.Те тука ке умрем.

221

Държавата Лай...рия!

преди 4 години

Вече сме държава от ЕС без въздушна линейка. Пълна клоака!

220

Анонимен

преди 4 години

До Японец 233Трябва да направим референдум за да видим на кой да обявим война, Япония или Швейцария! Нека бъдем област от тях!