259

Анонимен

преди 4 години

Ами то и днес чрез раздути социални пакети и посредством гарантиране на безнаказаност, се създават условия за развъждане на едни и за демонстративно вилнеене по традициите на тяхната култура.

258

До Анонимен 254

преди 4 години

Така е в естествените условия.+В природата оцелява физически по-силният и онзис по-добър имунитет, в човешкото общество оцелява и напредвапо-умният, инициативният, съобразителният.Но у нас естественият ход на развитието отдавна беше стопиран и заменен с осакатяващ експеримент. 45 г. се слагаха пречки пред интелигентните, мислещите, предприемчивите и чрез измислени привилегии тласкаха напред и поставяха по-високо в йерархията негодните, примитивните.Днес берем плодовете на това безумие.

257

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 274Опростачаването на върхушката не е от днес. Започнало е преди повече от 70 години.А още по-рано, пишейки за периода между двете световни войни, един автор е отбелязал, че у нас към политиката се насочват най-калпавите младежи, които или нямат качества, за да вършат нещо полезно, или ги мързи.

256

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 277Колко сте прав ! И днес има достойни българи ,обаче нямат лакти ,юмруци да се бутат и дори и не желаят да са заедно с 90% от нашите окаляни, оваляни в материалният свят политици. В една среща на Н.Хайтов с известният Марко Семов преди да умре е казал : Отивам си от този свят с кеф ,защото не искам да гледам как България загива ! С това той е казал ВСИЧКО ,което днес не се разбирара от 90 % случайните хора попаднали на върха в бълг. политика ! Жалко ! Затова народа не иска да гла

255

Анонимен

преди 4 години

Какви след 80 години! То сега е под 4 милиона

254

Анонимен

преди 4 години

България като дух вече умря живее само физически .Днес у нас всеки шофъор ,пожарникар ,овчар иска да стане началник ,защото там заплатите са необяснимо огромни за хала на България ,но липсват ВОДАЧИ ,ЛИПСВАТ ВИЗИОНЕРИ,БЪЛГАРИ за България. Това опрастачване което започна първо по върховете наложи опростачването на цялата нация и да си говорим и обръщаме днес едни към друг с думата брато....Какво падение само...

253

Анонимен

преди 4 години

Тука няколко мангаломаймуняци с неясен ориенталски произход от сутрин до вечер бълват срещу Русия и накрая изплюват камъчето говорейки за "майка Турция", "автномия на Делиормана" и как Османската империя ни била родина. А блейките от редакцията на "Днес" си мислят, че това е гласът на ***. Време е прокуратурата да се заинтересува от тая пропаганда срещу целостта н страната ни, На змията трябва да се смачква главата докато е малка.

252

Shark

преди 4 години

До САМО ФАКТИ. Статията май не е за бъдещето на Русия, а за нашето. Или пак Русия ти е виновна че нямаш деца, а ромите имат по 5, минимум.

251

Любомир Иванов

преди 4 години

Освен заплатите, доходите и условията за работа, на първо място може би следва да се поставят и условията за живот- а те са трагични- едноличен авторитарен режим, значително по- лош от социалиЪма. Управлява ни мафия! И аз бих напуснал страната, която толкова много обичам, но съм вече на години!Но на народа, или поне на една част от него, явно му харесва!

250

глад и мизерия

преди 4 години

До АнонименКаква работа ни предлагате тук, та да стоим

249

предателството

преди 4 години

До 2323- разузнат противник е наполовина победен, а предаден - нацяло!В голямото приятелство се крие предателството! ДОВЕРИЕ-НИКОМУ!!!!!!!Пазете се от приятели!- Там се крие змия!

248

българче

преди 4 години

До тенчо-да се наричам първа радост е за мене!Българче в чужбина! - двойна радост е за мене!

247

ВОДКА И ПОДВИЗИ

преди 4 години

До САМО ФАКТИСамо това му дай на руснака!

246

rusnak

преди 4 години

От 7 м, Българите сте около 4...

245

САМО ФАКТИ

преди 4 години

русия няма бъдеще

244

Анонимен

преди 4 години

Време е да спреш да пиеш на работа кутевото и да приемеш факта че Крушевската ще ви ореже още МНОГО минималните заплати и пак ще губи и губи ......избори

243

Анонимен

преди 4 години

Време е за Вартоломеева нощ срещу гербавите!

242

тенчо

преди 4 години

истинските българи са в чужбина а в българия се пръкна ново население щиптъри

241

Орнитолог

преди 4 години

Лоша новина, много лоша! Това значи че светът трябва да търпи още цели 80 години тази *** проклета българска?!No fucking way!!Процесът трябва да се ускори чрез процедура, наречена "с правата лопата по дзуурлата крива!"

240

У Чен дзен

преди 4 години

Няма да изчезнат българите.Те ще останат в резерватите и после в паметта на човечеството.Има експериментирана технология