26

Анонимен

преди 4 години

Криптовалутата е измислена за да бъдекрипто, т. е. такива като тръмпунякатрябва да не могат да я регулират.Тя се саморегулира. Нека тръмпунякътда плаче на гроба на долара.

25

Гледна точка

преди 4 години

И недай си боже стане нещо с нея или разбият нечий сметка, към кого да се обърнат потърпевшите?

24

Гледна точка

преди 4 години

Първо се е използвал ***, после други ценни неща, метали, монети, книжни пари, електронни пари, сега иде ред на криптовалутите. Би ли ми казал, от какво се определя курса на определена криптовалута и кой стои зад поне една от тях?

23

Анонимен

преди 4 години

Ти копай ниви, за другото нямаш акъл :) И сега копаш ниви и след 20 год пак ще копаш ниви.

22

реалист

преди 4 години

Няма лошо вместо да копаме ниви ще копаме биткоини храната ще ни е електричество а водата ще ни е най големият враг

21

Анонимен

преди 4 години

Определено парите живеят последните си деситилетия. С напредването на дигитални свят е въпрос на време да изчезнат. Сега какво точно, ще ги замести е рано да се каже ьно определено, ще е продължение на платформите за крипро валута. Понеже скоростта там е огромна.

20

реалист

преди 4 години

Някой сериозно е надул балона с крипто парите ама още малко и ще се спука

19

Енгелс

преди 4 години

Еволюция на методите за разплащане се нарича! Първо се е използвал ***, после други ценни неща, метали, монети, книжни пари, електронни пари, сега иде ред на криптовалутите. Съвсем нормално е и няма кой да го спре това развитие на методите за разплащане.

18

Анонимен

преди 4 години

Тука пишат големи фисолофи пак нищо незнаещи. Криптото не е само неква монета, а нова платформа за плащане на дигитални пари. Т. Е. Всичко става скоростно и бързо, без тежка администрация и с намалени разходи.В момента една банка ти иска 40 лв за международен превод, а дигитална валута можеш директно в портфейла на пратиш.

17

Анонимен

преди 4 години

До 14Ами той проби отдавна, не знам ти в кое село си...явно пробивате кладенци още :)

16

Анонимен

преди 4 години

Правилно, не са пари. Средство за търгуване са :) Що трябва да са пари.

15

до 14

преди 4 години

Мога да те успокоя, че с долари се купуват много повече дрога, оръжие и се финансира тероризъм.

14

Анонимен

преди 4 години

$22,488,249,550,348 е дълга на САЩ. Да ти имам аз и обезпечението на долара

13

Анонимен

преди 4 години

биткойна няма как да пробие след като първата му употреба бе да се купуват наркотици и да се перат пари и да се финансират терористи.

12

Гледна точка

преди 4 години

световна валута трябва да има и защо сега долара се изживява като такава- по-добре нещо независимо като биткойнаБиткойна НЕ Е валута, а спекулативен инструмент. Libra щеше да е първата такава, зад която щеше да има реален обезпечител.

11

Гледна точка

преди 4 години

То и долара е една въздушна валута! Само печатат без покритие ;)Явно хал хабер си нямаш от монетарна и фискална политика, щом си взел да пишеш глупости, които си чул в кварталното кръчме. Всяка валута която има т.нар."конвертируемост" което я лигитимира на пазара. Ако се печата така и в такова количество в каквото си жалаят, то тогава тя ще се обезцени и ще настъпи инфлация.Недейте да повтаряте ватнишки опорки.

10

Анонимен

преди 4 години

световна валута трябва да има и защо сега долара се изживява като такава- по-добре нещо независимо като биткойна

9

Енгелс

преди 4 години

преди 50-60 години хората са се отнасяли със същото недоверие към банковите карти, а сега 90% от плащанията са електронни, платежните системи еволюират с напредването на технологиите

8

Опс

преди 4 години

Криптовалутите са схема на елитите чрез нея да имат влияние над да ги наречем либертарианци и всяки подобни, които искат да избягват стандартните системи. Повтарят се някакви мантри за блокчейни, споделено щастие и т.н. Златото на глупеца.

7

Мелания

преди 4 години

Криптовалутата се "опира" на изчислителните ресурси на системата, които се предоставят онлайн, докато бг "валутата" се крепи на очакваната реколта от тикви и кратуни, моите ще се съберат на есен, евентуално.