560

Анонимен

преди 4 години

Ритай докато не се научат на ред, дисциплина и хигиена.

559

Анонимен

преди 4 години

До аз-ътСъгласна съм с теб, имах шеф възрастен италианец...който винаги е твърдял... Вие българките сте наистина рядко мазохисти щом ги търпите тея *** мъже които освен егото си друго не могат да потъркат... Еми прав е човека...

558

Анел

преди 4 години

Не е право нашето момче, изобщо! Обаче друго ми стана интересно-в интервюто на туристите те казаха ние дойдохме защото е евтино, защото има за децата забавления и т. нДемек, ние дойдохме,, защото вие сте Сомалия, *** сте, и сте длъжни да ни слугува те. Чак па кредит теглила, и са освен да ти съберем парите, а?

557

Анонимен

преди 4 години

До 635Грешката на управителя е ,че не е повикал полиция....И СЕГА ЩЕ СИ ПЛАТИ МНОГО СКЪПО ЗА БАБАИТЛЪКА СРЕЩУ ЖЕНИ! За такива селияндуристанци само пляскане!

556

П.р.о.с.т.и хора

преди 4 години

Който и да е бил прав или крив - едно е явно - лош ни е материалът. Можеше по-джентълменски да разговарят с гостите на хотела си.

555

123

преди 4 години

Ако прочетете внимателно излиза , че в думите на тези израелки няма нищо вярно. Май са от тези "туристи" дето искат почивката им да излезе безплатна ,а ако може и на печалба. Грешката на управителя е ,че не е повикал полиция.

554

Shark

преди 4 години

Не обвинявайте веднага българите. Не знаем какво е станало, едва ли някой от коментиращите тук е бил свидетел.Не, нали! Не се знае дали евреите не са станали нагли, което си им е в кръвта. Имате ли идея ако на български турист му се случи подобно нещо в Изрел какво ще стане. Дали ще признаят израелският хотелиер че е виновен, дори да е виновен, как мислите???

553

Анонимен

преди 4 години

Не приемам този способ за убеждаване, защото е въпрос на култура.Има хора, които мислят, че като са обслужвани, им е позволено всичко.Виждал съм на летището от самолети от споменатата страна, както и от Англия, да слизат пияни жени.Просташко е, но това, че "да не се изложим прад чужденците", не значи, че трябва да бъдат търпяни безпочвени капризи и високомерие.Никога няма да простя унижението заради онзи тлъст ***, който изрита камериерка.в лицето.Никога!

552

аз-ът

преди 4 години

Българина е рядко срещано л*йно, чиито характер представлява съвкупност от 3 неща. 1. Твърда увереност, че е изключителен, че е нещо много повече от останалите българи и въобще хора. 2. Ментална непоносимост към каквито и да е правила. Той мрази правилата. Това идва от т.1 - защото той е изкключителен и следователно изключение от правилата. 3. Нагъл и арогантен тип,в същото време страхлив, който не зачита правата на околните, но изключително обидчив и чуствителен към нарушаване на неговите!

551

Анонимен

преди 4 години

Продължение от коментар номер 635Български хотелери ни направиха този мил жест, понеже сме съвестни. Моят съпруг е почивал там ( докато е бил на командировки и бизнес срещи) и явно хотелиерите са се изненадали от доброто му отношение към хотела като цяло. Аз и съпругът ми преди да напуснем хотела, оправихме стаята, сгънахме грижливо спалното бельо ( оправихме добре леглото), подредихме стаята и банята да бъдат в приличен вид, в който го получихме.

550

От 634

преди 4 години

Как аз и моят съпруг и семейство не създаваме неприятности? Защо не се оплакваме от българския туризъм? Защо почиваме добре и без неприятности в България? Защо , когато сме извън България и сме в някоя европейска страна, не създаваме проблеми на турооператори и хотелиери и институции? Много просто - защото спазваме правилата. Даже едни български хотелиери ни направиха комплимент - и вместо да почиваме в една стая, почивахме в двустаен хубав и удобен апартамент на цената на едностаен.

549

Анонимен

преди 4 години

Не е лесно да се обсъжда тази тема..... Относно израелските туристи и евреите - сред тях има както свестни и добри хора, така и лоши, непочтени и нагли хора. Тия туристи явно потвърждават това, че са от вторите. Даже един израелец е казал, че не е имало физическа саморазправа. Значи той може да бъде приличен турист, а неговите сънародници не? Тъжно ми е , когато българи , за да угодят на чужденците , оплюват българското и българите, в това число и този български хотелиер.

548

Анонимен

преди 4 години

Тоя дето се опитва да рита момичетата.... трябва да се радва, защото може и да не знае, но в Израел дори и жените минават военно обучение. Тия момичета трябваше да го нашамарят едно хубаво и да го пратят той да си ходи.

547

Анонимен

преди 4 години

До: 629Пак съм аз. Да добавя още нещо.Припомням за случката с пияния шведски турист, който нарита една камериерка в главата.Тъжното беше, че българин, представител на "хотелиерския бизнес", или по-скоро родна мутра, го защитаваше.Всеки който се държи безобразно носи лична вина - дали е турист или хотелиер няма значение. Но има и от едните и от другите.

546

Анонимен

преди 4 години

Поредното потвърждение, че туризма ни е мутренски.

545

Анонимен

преди 4 години

Ето за това не ми се почива в БГ. Към мен не са се държали никога зле, но има постоянно напрежение, мутренски истории и татуирани бандити. В такава обстановка нормален човек няма как да си почива. Или в Гърция или по къмпингите

544

Анонимен

преди 4 години

Пълна идиотщина

543

Анонимен

преди 4 години

Шутовете бяха заслужени, но крайно недостаъчни.

542

Анонимен

преди 4 години

Онзи ден, когато един такъв "бизнесмен" заплю една рускиня, всички го защитаваха. Сега същите, тия защитници се опитват ни втълпяват, колко неправилно е постъпл хотелиерът и какво долно племе са българите. От всичко това прозира едно определено НПО.

541

ало,Полиця,Прокурора

преди 4 години

тоя освен ,че се опита да ритне жената в Главата държи в ръка голяма Ножица -това е опит за Убийство!