100

Анонимен

преди 4 години

1984Г- 2 ЧАСА ИМА ТОК, ДВА НЯМА, А ПОСЛЕ СПИРАТ И ВОДАТА МАГАЗИНИТЕ ТОТАЛНО ПРАЗНИ- ДЪРЖАВАТА НА БАЯ ТИ ФАЛИРА- ПАРИТЕ ТИ СТОЯТ В БАНКИТЕ И СЪБИРАТ ЛИХВОТОЧКИ, А ПОСЛЕ ГЕЧЕВ ФАЛИРА 13 БАНКИ И ОСТАНАХА ЛИХВОТОЧКИТЕ, ЗА ЛЕКА КОЛА, ЗА ТЕЛЕВИЗОР, ПЕРАЛНЯ ПАРИТЕ В БАНКАТА И ЧАКАШ С ГОДИНИ- ОТ ЛИЧЕН ОПИТ. МАГАЗИНИ С ПЕРДЕНЦА ЗА МНОГО ВЕРНИ ДРУГАРИ И ПРЕДСТАВИТЕЛЕН МАГАЗИН, КЪДЕТО КГ ЯБЪЛКИ СТРУВАХА 3.40ЛВ- ЗА БЕБЕ ИЛИ БОЛЕН. ПАРТИЙНИ СЕКРЕТАРИ- ЗАПЛАТА КОЛКОТО ДИРЕКТОРА, А ТЕ ОХРАНЯВАХА ПАРТИЙНАТА ЛИН

99

Джордж Буш - младши

преди 4 години

Доколкото знам, Михаил Иванов не само е прочел хиляди материали на Държавна сигурност, но и сам е написал немалко такива.

98

Поклон Бай Тошо

преди 4 години

Понеже европед---сите непрекъснато говорят колко била окупирана българия от СССР . Възродителният процес който успя да ни спаси от Косовски сценарии беше направен напук на Горбачов който е бил против. Просто Бай Тошо когато ставаше въпрос за България имаше топки колкото цялата политическа *** след 1989 няма заедно.

97

Поклон Бай Тошо

преди 4 години

Бай Тошо и времето в което той управляваше ще бъде съвсем скоро обявено за "златните години" на България. И ще има паметници от оцелелите от евроатлантическията геноцид над Българите.Бай Тошо никога не казваше българските турци .Той казвше българо мохамеданите ето как един лидер много правилно се държеше .Казвйте че бил *** . МНОГО СИ Е БИЛ УМЕН.

96

ФАКТИ

преди 4 години

Тодор Живков (29 май 1989 г.) Тогава той казва: "Всички, които не се чувстват българи и не приемат България за своя родина, да се махат от страната".Колко прав е бил в изказването си Бай Тошо. Жалко че и до днес няма такъв силен министър председател да каже истината в очите и да не се отрече от думите си!

95

хохо

преди 4 години

Може да звучи грубо , но добре че изселиха турците, защото можеше да се случи това което се случи в Сребреница...

94

Анонимен

преди 4 години

А ДРУГАРИТЕ ПРИЗНАХА ЛИ ТОЯ СРАМЕН И ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ГРОЗЕН АКТ ОТ СВОЯТА ИСТОРИЯ..

93

хохо

преди 4 години

До EBONYSWINEBRКАто печелиш толкова много, защо ще го делиш с непознати ? хахахахах Малоум...ник си ти брат ...

92

До Анонимен 40

преди 4 години

До АнонименА колко трябва да заплати турската държава на всеки българин за 500-годишното турско робство? Руските войски трябваше още по време на Освободителната война да натирят всички турци в Турция, а не да ги държим тук!

91

Анонимен

преди 4 години

През пролетта на 1877 г. Гладстон издава нова разтърсваща книга Уроци по клане", в която той предупреждава за опасността зверствата в България да се повторят. И той се оказва прав, защото това, което се случва по-късно по време на Освободителната война в Любенова махала, не е по-малко ужасно и брутално от клането в Батак.

90

някой

преди 4 години

До асМежду турското робство и възродителния процес има тема за бежанците от Източна Тракия, която угодно се замита! Та "добросъседските" отношения с Турция, може би се дължат на това, че тя трябва да заплати с лихвите собствеността на тези хора сумата, която наближава 20 млрд. долара!

89

И аз питам

преди 4 години

"Всички, които не се чувстват българи и не приемат България за своя родина, да се махат от страната".Какво неправилно има в тези думи? Днес го наричат "нежелание за интеграция". А и никой насила не е накарал турците да си отидат в Турция - просто им беше разрешено. После Турция сама затвори границата си пред тях, защото усети, че ще загуби "петата си колона" в България. Грешката е, че им оставиха българското гражданство и сега иват да манепулират всичките ни избори...

88

ас

преди 4 години

Не знам защо се рови постоянно в рани от миналото и се търси под вола теле. Това е все едно турското робство - имало ли го е или го е нямало. Еми имало го е много ясно. И е абсурдно да се твърди обратното. Имало ли е възродителен процес - имало е. В исторята е залегнал с това си име и точка по въпроса. Историята е история. Тя не може и не бива да се пренаписва спрямо съвременните отношения. Това, че с Турция в момента сме в добросъседски отношения не означава, че робство е нямало и т.н.

87

ХАХАХАААААААА

преди 4 години

ЛЕГЕНДАТА "възродителен процес"Най - големият провал на турските служби и цру

86

питам

преди 4 години

И да попитам още:"На кой и заради чии земи, Турция дължи вече близо 20 милиарда долара? Колко българска земя завзе чрез засипването на коритото на р. Резовска?Та тези "учени" преди да кажат Б, да се сетят че всяка азбука започва с А!

85

Веско

преди 4 години

Очаквам съответно да ни информирате и за форума посветен на християнското население тръгнало на екскурзия към България малко по-рано през миналия век 1905-1915 година

84

гост6

преди 4 години

Чета бате,чета...ти защо не четеш,по-лесно е да вярваш на МИТОВЕ И ЛЕГЕНДИ,така ли?

83

Анонимен

преди 4 години

Стара Загора е изпепелена до основи а населението избито, а това може би извънземните са го направили......

82

гост6

преди 4 години

ЛЕГЕНДАТА БАТАК!Появява се доста късно за да консолидира българският дух!Няма очевидци ,а една народопсихология,а костницата е СЪЗДАДЕНА през време на комунизма,а МИТОЛОГИЯТА за Барака започва от вън.Нещо за Барутинското клане няма ли???

81

Анонимен

преди 4 години

До 98: Ти знаеш ли,какво значи "гоним",бе ***?Знаеш ли,че 1913 г,от територията на Източна Тракия,сега изцяло в Турция,турският аскер и башибозук е "гонел",като е разстрелвал и посичал всеки срещнат пред очите си българин!!!Не да "бягаш" по пътищата с колата си натоварена с багаж ,в резултат на споразумение между Йозал и Т.Живков,за изселване,под "формата" на екскурзия,а да те гонят и посичат,с едни дрехи на гърба - посечени над 90 000 и прогонени над 210 000 българи а земите им неплате