120

seira

преди 4 години

До *** 112:"Аз съм от смесен брак с баща българин и майка туркиня..."ТОЧНО ТУК Е ГОЛЯМАТА ИЗМАМА БРАТЛЕ!ВИЕ "БЪЛГАРСКИТЕ ТУРЦИ" 100 % СТЕ СИ ИСТИНСКИ БЪЛГАРИ ИЛИ ХРИСТИЯНИ ОТ ДРУГИ НАРОДИ, КОИТО ПО ВРЕМЕ НА РОБСТВОТО СТЕ БИЛИ ПОТУРЧЕНИ!ВИЕ СТЕ БЪЛГАРИН, КАТО ВСИЧКИ НАС, САМО ЧЕ ПОЛИТИКАТА И ПРОПАГАНДАТА НА СЪСЕДНА ТУРЦИЯ Е НАСОЧЕНА КЪМ ПОДДЪРЖАНЕТО НА ЕДНА ЛЪЖА С ЦЕЛ - ОСМАНСКИ ИМПЕРСКИ АМБИЦИИ!ВСИЧКО Е БОРБА ЗА ИЗКУСТВЕНО РАЗДЕЛЯНЕ НА Б. НАРОД С ЦЕЛ НЕГОВОТО ПОРОБВАНЕ!НАРОДЕ!!!!

119

Анонимен

преди 4 години

"Възродителен процес" = тоталитарно и обидно понятиe---------А, колко от вас знаят какъв беше поводът и причината за този процес???Терористическите атентати в България организирани от Турските и Американски служби скоро след атентатът срещу полският папа Йоан II, пак с турско и американско участие на тайните им служби, за да дискредитират Бг и Източния блок.Въобще, властите в Бг трябваше още през 60-70 години да раздадът еднократни задгранични паспорти на турското и ромското малцинство!

118

Батак

преди 4 години

Ахмед бей е заколил от 1500 до 5000 български Мирни граждани от населението,Живков ги пусна да си ходят в своята родина,Браво патриоте Живков, и сега ще помним тази велика постъпка.Турците колко народи са пороболи и колко войни са водели заради ислиама да го насаждат на Балкана?Велика Сърбия ,Гърция,Македония и т.н.

117

татарин

преди 4 години

достоевски е учавствал във освободителната война човека пише не ни се радва българина вижда хубави села всяко село църква хубави къщи *** а руснака вика ние кого от кого освобождаваме руснака не е виждал толкова богати села защото самият е роб крепостен бачка на помещика бесплатно а българинът уж роб а има своя собствена земя чорбаджия

116

Анонимен

преди 4 години

До много про'стото татарче ! Знаеш ли, че Испания е била 836 г. под мароканско робство / от къде да знаеш, то в джамиите не се учи, там само се учи как да се самовзриви ***'отът /, по твоята логика ку'ха, сега не трябваше да има испанци ! Толкова си тъ'п, че ти е невъзможно да разбереш тъ'потията си ! Човек с поне малко разум не би коментирал, про'стотиите си като теб !

115

татарин

преди 4 години

До Анонименпо време на войната колко турци са изклани ако империята не беше толерантна щеше ли да има българи В България 500 години са това не е шега

114

Анонимен

преди 4 години

България е подготвяна наистина да стане турска провинция, това го доказват Бг-телевизиите бълващи турски тъ'пи и про'сташки филми по нареждане на политиците които овцата избира, защото не е способна да мисли ! Един народ който не може да протестира и гласува под въздействието на манипулация и заплаха /"ако не гласувате ще дойдат еди-кои си"/ е определен от света като СТАДО ОВЦЕ с пълно право ! Вижте си Мин.-Председателя който сте избрали какъв пр'ост човек е и се съгласете със световното мнение

113

татарин

преди 4 години

До Ановнимен всички българи са татари как да няма татари в България

112

Анонимен

преди 4 години

Турция и турците са завоеватели и пороботели по рождение, както всички мюсюлмани ! Мюсюлманската религия е религия на омразата и зверството, тя не търпи християнството, тази религия е религия на лицемерието, който вярва на мюсюлманин означава, че е изключителен наивник или мазник стараещ се да "плува" само на повърхноста ! Аз съм националист и расист и това е мой избор който никой не може да промени, така запазвам българщината, както всички по света !

111

Анонимен

преди 4 години

Долна и манипулативна статия!"Всички,които не се чувстват българи и не приемат България за своя родина,да се махат от страната"- не е"да се махат",а "могат да напуснат България"!Щом не се чувстваш българин и чувстваш Турция за своя Родина демократично е да се прибереш в Родината си!А знаете ли,че 20-30% от самоизселилите се се завърнаха в България защото в Турция ги третираха като "роби",лично имам познати които се върнаха като пос'рани!Защо тук не се пише как са биле обиждани и третирани в Турц

110

Мелез

преди 4 години

Аз съм от смесен брак с баща българин и майка туркиня. Смениха й името през 1985 г., тя сви рамене и до смъртта си през 2016 г. си остана с българското име. Нейното мнение и тогава, и после беше - който не иска да е български гражданин, дърдори за "майка Турция" и работи за чужда държава - да се маха. А от "роднина", когото пръждосах, чух "Отделили сте се за малко, пак ще бъдете наша провинция". На такива се мазнят нашите либерални отпадъци-продажници и особено на великотурския шовинист Ердоган.

109

Анонимен

преди 4 години

В кой район на България, живеят татари,аз такъв етнос не съм чувал да живеят тук.

108

123

преди 4 години

Присъствието на *** = етнически проблеми.Факт неуспорим, примери по цял свят.За тези зверства извършени по нашите земи , и по 3 пъти да ги изселят всичките ***, пак им е малко.Щом се турчеят , към в турция.Границите са отворени, икономиката им е добре , да пътуват с вятъра.

107

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 108Напълно те подкрепям. Много късно го направиха когато целият свут вече говори за правата на човека. След Втората световна война, когато чехитеизгонват над милион немци от "судетската област", "който се чувства чех ето ме чешки паспорт остава и спазва чешките закони, който се чувства германец - 15 кг. багаш и прав му път" Някой да е казал нещо за този процес, но това го правят чехите веднага след войната защото са умни, а не като наште след толкова години.

106

Анонимен

преди 4 години

Грешката на възродителния процес беше че не стана по-рано

105

Анонимен

преди 4 години

"Всички, които не се чувстват българи и не приемат България за своя родина, да се махат от страната".къде е престъплението, и кое е осъдително?!

104

Лора

преди 4 години

Политическите процеси в Европа сами се бребориха с езика на омразата. Днес всички изселили се турци са си върнали българските паспорти, а в много случаи и българските имена, заради които през 1989 г. са се изселили. Повечето правят опити и да се завърнат в България.

103

хах

преди 4 години

Триста хиляди тогава 2 милиона след 89. Значи и "демокрация" = обидно понятие

102

Активист на БКП

преди 4 години

За това как да го наричате питайте момчето ,на което отрязаха кракът при турски терористичен акт на Златни пясъци ! Питайте роднините на жената,която беше убита на гара Пловдив пак при турски терористичен акт ! Питайте и пострадалите при турският бомбен атентат на хотел Сливен ! Питайте и близките на убитите жени деца при турският бомбен атентат над вагона за майки с деца при гара Буново ! Питайте тях,а не в Анкара !!!

101

Анонимен

преди 4 години

До Поклон Бай ТошоДОКАТО СА ЖИВИ ТИЯ ДЕТО ПОМНЯТ И РАЗКАЗВАТ НА МЛАДИТЕ ПОСТИГНАТОТО НА БАЯ ВИ ТОША ЩЕ БЪДЕ СРАМ И ПОЗОР- ЖИТЕЛСТВО, ТРУДОВИ МЛАДЕЖКИ ЛАГЕРИ ДО ИЗТОЩЕНИЕ, МЕН МЕ ТЪРСЕХА ИЗ РЕДОВЕТЕ ЦАРЕВИЦА, А ОТ РЪЦЕТЕ МИ ТЕЧЕШЕ КРЪВ, И РОЗИ С МЕСЕЦИ СЪМ БРАЛА В 2 ЧАСА ПРЕЗ НОЩТА В РОЗИНО, И ХОТЕЛИ СМЕ ХОДЕЛИ ДА ЧИСТИМ КАТО УЧЕНИЦИ, ВСИЧКИ ПОМНИМ КОЙ ПОСТРОИ МАГИСТРАЛИ И ШОСЕТА В БГ- СТРОИТЕЛНИ ВОЙСКИ- СРАМНИ ЗАПЛАТИ И РОБСКИ ТРУД И ОГРАБВАНЕ. ЧЕРВЕНИТЕ ОГРАБИХА ТРУДА НА БЪЛГАРИТЕ.