160

HeinrichHimmler

преди 4 години

Нямат си друга работа тръгнали да ми разискват точно това. Център за либерални стратегии, само като чуя името на центъра и ми се повдига! Аман от толерасти я и либералност! България е на българите, Турция е на турците и Европа на европейците! Стига мешавица и джендъризациян!

159

Кармен Златарева

преди 4 години

За тях (турците) може да е обидно за нас (Възродителния процес) е точното име и желан процес срещу навлеци и натрапници искащи да ни заробят пак!!!

158

Shark

преди 4 години

Тогава той казва: "Всички, които не се чувстват българи и не приемат България за своя родина, да се махат от страната". Ами много правилно си е казал! Когато са дошли тук турците през 14 век какво са казали - Всеки който не приема исляма ще бъде обезглавен. Е,кое е по-хуманно?! Значи какво искат, те да помнят и да натякват едно нищо и никакво изселване на няколкостотин души, а ние да забравим клането на милиони. Няма да стане тая!

157

Анонимен

преди 4 години

За това,какво представлява "мирният Ислям",може да се обърнете към нашата история и да научите,кой е извършил най-дивашките кланета върху въстаниците и главно старци,жени и деца,в Батак 1876г - това е бил башибозукът от помашките села на Родопите,при който ислямизирани българи,без да знаят бъкел турски,са клали християни българи!И повярвайте,това не е била съседска свада,като я изкарват днешните родоотстъпници.На мен може да не вярвате,повярвайте на СВИДЕТЕЛИТЕ МАКГАХАН И МНОГО ДРУГИ!!!

156

Анонимен

преди 4 години

Няма понятие "български"турци.Да се изселят и останалите тук, в "майка''им Турция и да се приключи.Прав е бил Тодор Живков като е казал:"Всички, които не се чувстват българи и не приемат България за своя родина, да се махат от страната".Само така ще имаме добросъседски отношения с Турция.Без подривни елементи,възползващи се и от двете държави.

155

Анонимен

преди 4 години

Ако е имало османци в България,то те се изтеглят след руско-турската война на Балканите.Това което остава в България кат"турци" са си потурнаци с промити от исляма мозъци-факт доказващ пагубната роля на тази сатанинска религия.Приемеш ли я/доброволно или не/отричаш се от род,кръв,вяра-губиш човека в себе си.Колкото до така нареченият ''възродителен процес''направен от ДС,БКП и видни сега потурнаци беше,че от СССР вече се задаваше вятъра на промяната и това население трябваше да се яхне от ДПС.

154

Анонимен

преди 4 години

Управителят на Дунавския вилает,по-късно велик везир на Османската империя,Мидхад паша,на 8 юни 1878 г.публикува статия във френското списание "Журнал д'Ориен",със заглавие "Турция-минало,настояще и бъдеще",в която пише и следното: Управлявах много години Дунавския вилает.Най-напред трябва да кажа,че между българите,има повече от един милион мюсулмани.Те не са дошли от Азия,както се вярва обикновено.Това са българи,обърнати към исляма,по време на завладяванео и след това."Това е,"умници"!!!

153

до ШибиРиби

преди 4 години

Тая година няма да нападаме Гърция Особено Халкидики

152

Няма лошо

преди 4 години

Ако не се бяха изнесли толкова турци, сега щяха да са около 3 милиона...

151

lYl АВИТОХОЛ lYl

преди 4 години

А защото не се споменава как се връщаха ту,рчолята от великата си туркийка? Бити и еб,ни. Даже имаше репортажи по телевизията за това! Отиваха като аслани върнаха се е,бни...

150

Анонимен

преди 4 години

Аз имам съученик който имаше турско име. Преди години, примерно 2010 се видяхме пак и аз деликатно не се обръщам към него по име. Един ден, той ми даде една визитна картичка с българско име. Не е искал човека да ходи в Азия, харесва му тук има приятели и е решил да си остане един от нас. Тези дето си изливат лошите чуства не са толкова много и не са си намерили мястото и в Турция затова бодърстват в българските форуми.

149

Анонимен

преди 4 години

До още фактиПо твоята сметка излиза, че турците са убили само 3 милиона арменци. Аз съм чувал, че всъщност турците са избили око 49 гигамегатрилиона арменци и 81 трилиона пъти повече българи! Питай някой български историк ако ми не веруваш!

148

хъша

преди 4 години

До още фактипълни глупости имало е геноцид но останалото е измишлиотини

147

бай ганю

преди 4 години

трудно ми е да нарека тези хора турциза мен те са българи със различно вероизповедание защото нямат турски а имат български паспортитова е едно много трудолюбиво малцинство със семейна йерархия типична за век назад дори не съм сигурен че езика който говорят по между си е със големи прилики на турскияимал съм съученици и авери в казармата работил съм със така наречените турци и лопа дума не бих могъл да кажа за тяхно има едни пишман политици и пишман патриоти които ни насъскват срещу тях

146

още факти

преди 4 години

През 1918 г Ленин подарява на Кемал Мустафа, по-късно наречен Ататюрк 120 000 пушки Манлихер и пет милиона златни рубли. С тези пари Ататюрк извършва Арменския геноцид. Един и половина убити по къщите си и още милион и половина загинали от глад и студ при бягството през Кавказ.Те искаха и у нас да направят така.

145

факт

преди 4 години

БСП и ДПС са първи дружки. Всичко е било насочено срещу българския народ.Мразят България, пък четат български вестници и мърсят из форума.Няма по-долно същество от комунист и турчин на земята.

144

Анонимен

преди 4 години

Смени си старпона

143

дресьор

преди 4 години

До Анонимен 141Защо сравняваш българте с животните бе!? Извини се веднага!!Какво лошо си видял от животните, та ги сравняваш с българите???Извини се веднага на животни, че ги униживаш по такъв долен начин като ги сравняваш с българите!!Извини се веднага!!!

142

Анонимен

преди 4 години

Същото като в западните покрайнини.Щях да забравя и арменският геноцид

141

Влад цепещ УБО

преди 4 години

Възродителният процес си има причина.Опасни антидържавни т античовешки терористични движения финансирани от чужда държава.Интересно че комунистите сами прекратиха процеса и станаха първи приятели на тези хора. После вече ДПС.