22

Анонимен

преди 4 години

Тоя дедо съвсем не е бил в час. Това беше като на забавен каданс.... Не може да прецени човек на 1 метър пред колата му. Вече му е време да спре да кара. Добре че се движеше поне с 4 км/ч, че не стана по-голяма беля.А пък защо е решил на тая възраст да бяга, не мога да си представя въобще

21

ахауаха

преди 4 години

тва ако беше млад шофьор, щеше да натисне газта сигурно, после за по-сигурно да мине още 1-2 пъти от горе...😂😂😂

20

Точица

преди 4 години

До 18: за щастие и в България е така. Само че застрахователите плащат само срещу изваден изпълнителен лист, образувано дело при ЧСИ и надлежно изпратена покана за доброволно изпълнение. Т.е. плащат и таксите на съдебния изпълнител, и хонорара на адвоката, които не са в тежест на кредитора, а на длъжника застраховател. И после се чудим защо ни скачат застрахователните премии. То не е само заради тези разходи, но си е голяма тъпотия.

19

Анонимен

преди 4 години

Че и двамата са виновни са виновни,но най-грозното от цялата случка е че от толкова много хора никой не отива да помогне!?Толкова студени хора сме станали че нямам думи...

18

До 17:

преди 4 години

Пишеш глупости.В т.н. нормални държави обещетението се поема от задължителната застровка. Законът определя какво да поема застраховката. Останалото са твои измишльотини.

17

Анонимен

преди 4 години

Думата която ще накара Ганчовците да спазват законите се нарича ОБЕЗЩЕТЕНИЕ. Ако беше в бяла държава, не повече от седмица щеше да е необходимо на съда да присъди поне 20000 евро обезщетение за причинените вреди. Тук се почва 1-ва, 2-ра, 8-*** инстанция, и най-накрая *** се разминава с 2-3хил. лева и на следващата пешеходна пътека отново преминава с *** газ. Друго си е да му запорират имуществото и продадат колата, следващия път на 50 метро от пешеходната пътека ще спира

16

Анонимен

преди 4 години

Така като гледам не само шофьора е виновен май май и момичето пребягват през пешеходната без да се огледа мислейки си че е на стадиона. Когато се научим да пресичаме правилно може би тези случки ще са по-малко. Кофти, че шофьорът ще го изяде всичкото. Трябва и пешеходците да се наказват.

15

Анонимен

преди 4 години

Шофьорът има вина, не мога да отрека, че не забеляза пешеходката, доброто в случая е, че караше бавно.Сериозно предложение в правилника и закона за движение по пътищата - солени глоби за пешеходци ползващи мобилен телефон на улицата. Говоренето, а да не говорим за гледането на екрана и пращането на някакви съобщения и предпоставка за произшествие равносилна на употреба на алкохол.

14

Питащ

преди 4 години

Този в колата да не е бил Стиви Уондър. На този трябва да му се забрани да шофира.

13

Анонимен

преди 4 години

Стотици пресичат говорейки по телефон,,изключили се от реалноста"Пешеходната пътека не е ,,Пътека на здравето" в планината.За това на много пише ,,ПОГЛЕДНИ".Дали на 78 или на 18 ,все едно някой може да е разсеян,ядосан,бързащ или нервак,може да откажат спирачки,да му стане лошо,въобще ТИ СЕ ПОГРИЖИ ЗА СЕБЕ СИ,пък тогава пресичай с ,,едно на ум",а не с телефона на ухото и ,,не си там".А този дядка караше съвсем бавно ,как не я видя? А тя него ясно как-със запушени с лявата ръка ухо и очи!

12

Анонимен

преди 4 години

И да го вкарат в затвора и да го убият - момичето пак ще е прегазено. Така е, като родителите не са я научили да внимава като пресича и да не говори по телефона. Всичко може да стане. Шофьора да получи инфаркт, да откажат спирачки, да обърка газ/спирачка. И тогава по-спокойно ли ще и е като го накажат? Тя ще е инвалид за цял живот. Той я живее още 5 години я не живее. Тя ще е 60-70 години инвалид. Но родителите няма да се замислят къде сбъркаха и защо не научиха дъщеря си да пресича.

11

пожелание

преди 4 години

Конфискация на колата ,и две год.в затвора !!

10

Анонимен

преди 4 години

Открит е. Над 75 годишен...

9

Затвор!

преди 4 години

Добре, че е оцеляло детето, а к.ето - в пандиза!

8

Анонимен

преди 4 години

До сега трябва да е открит, като имат данни на автомобила.

7

Анонимен

преди 4 години

На 70 да се отнемат книжките

6

Анонимен

преди 4 години

Ето това е силата на видеото Бъдете умни , слагайте си регистратори за да не ходите после с години по съдилища

5

Млад шофьор

преди 4 години

78 годишен мъж!? Защо изобщо на тази възраст му е разрешено да шофира? А аз само слушам "младите шофьори", коолко били вредни и неопитни. Дъртаците в ролята на ОПИТНИ шофьори, като гледам, ненужно увреждат младежта, В ПЪТИ ПОВЕЧЕ, от младите НЕОПИТНИ шофьори!

4

Анонимен

преди 4 години

Аз някой да е ударил пешеходец и да е останал да помогне не знам. Вдичко офеиква, новина ще е да е останал, да си признае вината и да си понесе заслуженото.Поне при нас в цивилизованите държави ако изчезнеш от място на произшествие ти дават още 5г отгоре като те намерят.

3

Обаче:

преди 4 години

Момичето пресича и говори по мобилния си телефон, като го държи с лявата ръка.Така освен че не чува двигателите на колите, не вижда идващите към нея. А там и за колата свери зелено и шофьорът бавно преминава през кръстовището. Ако беше гледала и слушала, щеше да види колата и да побърза или да спре.Именно затова се предвижда в закона за движение по пътищата да има глоби за пешеходци, които говорят по телефона и пресичат улицата.