173

москвич бракма

преди 4 години

Всичко руско бе ***

172

Се се се ре умря !!!

преди 4 години

Слава слава на Запада че умори комунистическата *** и спука тоя тумор за източна европа

171

Реалноста

преди 4 години

И по царско и при соца и после при путин руснаците ВИНАГИ са били доста по бедни от нас

170

Анонимен

преди 4 години

То на изборите се видя колко реват за соца и ссср рето Колкото гласуваха и за бела златка ...

169

Анонимен

преди 4 години

До 222 Олгинче и вас руснаците ви помним как идвахте (бедни на стада и с автобуси) Поляците поне Фиятчета имаха :)))

168

Реплика

преди 4 години

До до 213От соца му се повръщало, сега бил в клуба на богатите! Ха.ха Те и н.е.г.р.и.т.е. бяха в тоя клуб дълги години ... като прислуга. Явно понятията равнопоставеност и достойнство са ти непознати.

167

Анонимен

преди 4 години

НЕБЛАГОДАРЕН ПОЛЯК, НАВРЕМЕТО ПОЛЯЦИТЕ БЯХА НАЙ-ГОЛЯМАТА *** НА СОЦА.ЗАБРАВИХА КОГАТО ИДВАХА НА БЪЛГАРСКОТО ЧЕРНОМОРИЕ С ПОЛОНЕЗИТЕ С ТЕГЛЕНИ КАРАВАНИ И МАЛКИТЕ ФИАТЧЕТА.

166

мдаааа

преди 4 години

За лъжите-опорки, които тук се тиражират и повтарят, но са ЛЪЖИЛЪЖА 1. При соца имало истинска храна- при соца за шоколад се продаваше соя, кренвиршите бяха от соя, а всичко произведено от земята беше силно замърсено, направо отровено, следствие прочутата соц. черна и цветна металургия. Пловдив и региона, Радомир, Кремиковци... има и други разбира се. А в Асеновград имаше завод за детски храни. ЛЪЖА 2. При соца имало демографски ръст. При демокрацията катастрофа.При соца създават поколение родените през 1920-1940г. а тогава наистина е имало демографски ръст, въпреки войните. Сле

165

Накратко

преди 4 години

До България в ЕС и НАТОhttps://yurukov.net/blog/2016/smartnost/Дано пуснат този линк.

164

Анонимен

преди 4 години

Пуснаха пропагандата и започна приказването за 2-ро управление, дънки, дъвки и касетофончета..... Затова сме така, защото не разбираме какво печелим и какво губим с даден исторически избор...

163

Дядо Соци

преди 4 години

До Анонимен 215 Аз пък си мисля че при социализма беше по добре , защото бях млад с онзи войнишкия. А и секса беше душа за душа.

162

Дядо Соци

преди 4 години

До до 200 Ти имаш ли собствено мнение или разчиташ на мнението на дядовците си. Моето мнение няма нищо общо с дядовците ми. По време на ВСВ българите по кръчмите се препирали кои ще победят,Германия или Русия.До виждаш нещо ново сега ?

161

Я па ти..

преди 4 години

До гого 179 Гого , при СССР България не се топеше, че границите бяха заключени. Толкова ли е трудно да го проумееш ?

160

Анонимен

преди 4 години

Преди няколко дни се возех в такси и таксиджията се оплакваше, че през комунизма било по-добре щото тогава нямал диабет! Толкова за IQ-то на червените носталгици!

159

продължение към 213

преди 4 години

Докато моите връсници на запад правеха бизнес, пътуваха и се развиваха свободно, нас тука ни следиха каква музика слушаме! Всеки некадърник верен на партията беше началник заради което всички предприятия бяха фалирали. Всеки мързелив некадърник се кълнеше във вярност на партията и това беше достатъчно не само да не умре от глад, ами да разполага и с привилегии. Нормално е да си живял по-добре тогава като си толкова т ъ п!

158

до 203

преди 4 години

Аман от вашите чугунени глави с набити петолъчки на челото. Как ви хрумват подобни глупости. През соца България беше изостанала страна като всички от съветския блок. В момента е в клуба на богатите! Каквито и глупости да си измисляш на тях може би евантуално да повярва някой който не е помирисвал предишния прехвален соц, но на мен най-хубавите ми години преминаха в оная помия и ми се повръща всеки път като си спомня. Повръща ми се и от хора които продължават да милеят по комунизма!!!

157

МЪКА

преди 4 години

Какво ще правим без нашите бранители? Пак Турция ще дойде на помощ.....

156

204

преди 4 години

До Анонимен- Тогава поне са ги взели. Ако сега баба ти беше жива щяха да и ги избият.

155

Анонимен

преди 4 години

За Русия- определено да. Отърваха се от всички соцстрани-пaрaзити" които поддържаха с евтини суровини.

154

Анонимен

преди 4 години

Защо в бившите "освободени" руски републики мразят Г О Р Б И и съжаляват за предшната голяма държава? Туск е обсебен като малка част от поляците, защото по-голямата част не са откачили на тема омраза към руснаците!