6

Ртъъ

преди 4 години

Аз съветвам да се отиде тоалетната. Много як номер.

5

Анонимен

преди 4 години

Срещата е предварително обречена,тъй като девойката иска фискаленбон да и дава хоризонти,а не да се трепеот сутрин до мрак с мъж на минимална,а и да го гледа.Да възпитава деца,катоняма с какво да ги изпрати на училище,да ги заведе на доктор...Хубаво е 2-5 дена идилия но20-50 год.е реалното.

4

Анонимен

преди 4 години

Тъй като основната цел на сдвояването на мъж и жена е продължението на вида, най-добре е след неуспешна среща да се лъсне бacтуна!

3

1234

преди 4 години

Много самотни хора, много първи срещи. Няма угодия. Познавам мъже и жени с години стоят сами, какво търсят и те не знаят, а времето лети. Отговорът им: винаги можело и по-добре. Имам чувството, че хората са забравили как са се харесвали преди, нито са се познавали, нито са общували предварително. Просто им е харесвал човека отсреща. А сега с многото претенции стоят сами. Тъжна гледка. Не върви на добре този свят.

2

1234

преди 4 години

Много самотни хора, много първи срещи. Няма угодия. Познавам мъже и жени с години стоят само, какво търсят и те не знаят, а времето лети. Отговорът им: винаги можело и по-добре. Имам чувството, че хората са забравили как са се харесвали преди, нито са се познавали, нито са общували предварително. Просто им е харесвал човека отсреща. А сега с многото претенции стоят сами. Тъжна гледка. Не върви на добре този свят.

1

Михаелоооо

преди 4 години

Ти изобщо на срещи ходила ли си?