8

Анонимен

преди 4 години

Младежи, кажете НЕ на всички отрови - цигари, алкохол, наркотици. Няма по-малко вредни. Няма такова нещо, че малко не се отразява и лесно се спира. Спира се трудно, а отровата си е отрова колкото и да е малко. И сметката винаги идва. Казва ви го бивш полуалкохолик, който не стана цял само поради силна воля и дух. Без алкохол животът е по-красив, пълноценен и усмихнат.

7

дедо Ташунко

преди 4 години

Роби е талантлив и симпатичен младеж. В един прекрасен момент, след като има мило семейство, дечица, богатство и е идол на много младежи по света, прави за себе си едно голямо откритие,че за всяко изнасилване на организма на млади години се плаща, рано или късно. Тонове алкохол и килограми наркотици нанасят необратими увреждания. И от желязо да е човек, най-накрая му идва сметката. Младежи, бъдете умерени, ако искате да не свършите преждевременно. Стискам палци за Роби Уйлямс.

6

Чичо Пешо

преди 4 години

Като се напукам с 50 градусова домашнярка и *** мен ми се появяват черни облаци и губя съзнание. Е, не чак до степен да ме е страх да си измия зъбите. Страх няма, но ми е невъзможно щото планетата се върти прекалено бързо тогава и губя равновесие.

5

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Кой каза, че няма готини британци ?

4

Анонимен

преди 4 години

Духовете са лошо нещо освен ако не са духове на чисто голи яки мацки тогава бих търпял

3

Анонимен

преди 4 години

Ролеви модел според медиите

2

реалист

преди 4 години

С коката и духовете идват...Загазил човечец!

1

Анонимен

преди 4 години

Не е заради коката.А заради изчерпването на серотониновите и допаминовите запаси в мозъка.То не може да не спиш по 1 седмица и през това време да изшмъркаш една торба бело замезвайки с два кашона уиски.И да кажеш " след тридесет и петата *** спрях да ги броя само и свалях бикините и ми правеше впечатление ,че са различни"- Роби Уилямс... или "отидох за още презервативи,виагра и уиски но не ми дадоха защото бях чисто гол...странно не бях забелязал" Има и още прозрения.Голям е Роби:)))