85

.

преди 4 години

До АнонименЗа тия, дето пишат на шлйокавица - има един сайт, където след като откопирам вашите постове на шлйокавица, ги копирам, за да ги прочета. Вие също може да се възползвате от bg.translit.cc, за да не обиждате славянската азбука.

84

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 86Да, наистина е било кошмар и ужас за османлиите ... 500 години!!!Не защото са ви хранили и поили, вардили и множили в продължение на 500 години, но ... е трябвало е да стискат зъби и да изтърпят цялото това време ...едно племе прокажено диво балканско, от което само за 7 години, 700 милионната Юропа пропищя в един глас, а след 17 години, останалите 7 милиарда хора около света пропищяха, от това племе лъжливоебливокрадливозлобливо прокажено племе балканско!

83

Анонимен

преди 4 години

Ееее..., тъй, тъй... ти не не се интересуваш, че даже и не коментираш.Добре е, че и никой не те пита.

82

Гoшу

преди 4 години

Аз общо взето вече не коментирам, защото като чета коментарите и виждам, че в нета вече са само прoсти, ограничени, тесногръди и най-вече стари и пенсионирани консервативни ***

81

Накратко

преди 4 години

Играта в Югославия беше да се обяви някой в конфликта за жертва и после да го спасяват с бомби от уран.Вечната игра на котка и мишка между Русия и америка.В крайна сметка победи демокрацията и настъпи вечен мир.А американците ще продават мир и демокрация и на комшиите от тяхната база бондстийл, ако някой закъса за демокрация.

80

Анонимен

преди 4 години

Ние 500 години сме живяли в същият ужас. Трябва да се пише в учебниците по история.

79

Анонимен

преди 4 години

Неолибералистиците и евроатлантическите *** узакониха хомосексуализма в Европа. Благодарение на тях днес съществуват официално ислямски държави. Това е началото на края...

78

Анонимен

преди 4 години

Сърбите били убийци, а...Нима бошняците манифестираха за мир със знаменца?

77

Анонимен

преди 4 години

Сраженията в Югославия бяха статистика, докато либерастите не си повярваха, че са спасители на Света и не яхнаха ситуацията там. Къде бяха когато бошняците изтребваха християни в босна? Защо мълчат за избитите словенци, хървати и сърби? Подли двуличници.

76

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 79Ех а колко хубаво беше навремето в сърцето на Европа... оградено с бодлива тел.

75

Разделяй и владей

преди 4 години

Войната в бивша Югославия беше подпалена от нехристияните в нея и поддържана отвън с оръжие и пропаганда. Когато усетиха, че отива в посока, която не искат, западняците се намесиха със сила в полза на интересите си, с които да поддържат огъня на омразата. Така са ни разделяли винаги, така и ще ни разделят завинаги.

74

Анонимен

преди 4 години

Неолибералният меркантилизъм и неофашизъм на евроатлантизма узакониха ислямски държави в сърцето на Европа и положиха стъпка към самоунищожението си с криворазбраната им демокрация и толерантност.Очаква ни дълга и тежка борба с агресивния ислям.

73

Круши дренки аз бери

преди 4 години

Несвързан, недостоверен разказ.

72

Батак

преди 4 години

Ние сме в държавата си. Който не се чувства българин в България никой не го задържа да стои насила тук. Достатъчно ясно ли се изразих?

71

Анонимен

преди 4 години

.... Bahme svideteli na RRRediza FALSHIVI "chimicheski ataki" ,koito Uz Siria napravila, a ne TERRRORISTITE ....... Da,taka e... CNN pokazvashe Umishleno desetki kosovarcheta, IZMAMNO placheshti Teatralno, oblecheni v Novi drehi i Aketa ...chast ot FAKE "news" na CNN, BBC i dr. dr. ...Falshifikazia ... Postanoffka .. Razrabotka na Amerikanskite Sekretni SSluzbi ... Zelta E da se Otkusne Kossovo i Da se Napravi Platzdarm na Narkotraffik ,Kriminalno -Transplantirani Organi, Prostituzia i Zona na Amerikanski Bazi ,Podchinen na JUdeite miussulmanski Anklav ,udoben za Agressia i voini ...Ima

70

Анонимен

преди 4 години

...Zelta na JUdeite E da se PREDIZVIKA etnichesko naprezenie ,chrez Prestuplenia na miussulmanite ,na koito STe se Otgovori i ste se PREDIZVIKAT Sblussuzi I voina ...... ............ ......

69

Анонимен

преди 4 години

Едва ли някой от четящите тая измислена статия реално се интересува че преди четвърт век някакви войници застреляли някакви талибани.След тва за отмъщение НАТО изсипа няколко хиляди тона обеднен уран,взриви няколко влака с цивилни и няколко болници.Раздадоха си ордени и медали защото безспорно голяма смелост и геройство се изисква да стреляш с крилати ракети от кораб на 1000 километра разстояние по град където хората се чудят къде да се скрият.На дъртият коцкар кръстиха булевард в Босна.Клинтън.

68

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 61Браво бе бива те в псувните! И явно не си единственият. Само че сега ми обясни какво всъщност искаш да кажеш.

67

Анонимен

преди 4 години

До ттттСтига дрънка.Темата за Македония винаги ще бъде болна за всички на Балканите , но не може да се отрече че страшно много се експлоатира за нечисти цели. Като чуя някой да дрънка за Македония и ми призлява.А истината е само една - Македония беше част от България, но ние никога вече няма да можем да си я върнем.Просто нещата вече са други. Всичко друго са бабини деветини. И не ми говори за старците, защото аз знам истината. Писна ми от дрънкаланковци като тебе

66

Анонимен

преди 4 години

До азТрябва да помним Батак, но не и да намесваме миналото в бъдещето. Ситуацията в Косово е най - добрият пример. Косоварите постъпиха умно предизвиквайки сърбите, защото знаеха че миналото им е болна тема и ще реагират точно по този начин. Целта беше да се предизвика война и сърбите се вързаха. Направиха това, което се очакваше а косоварите получиха това което искаха. Сега си имат и мъченици в добавка. какво направиха сърбите не знам сами си правете изводите.