125

Стоп

преди 4 години

Айде стига с тая Сребреница бе! За бомбардираните Белград, Ниш и т.н нещо няма ли да напишете?

124

Алекс

преди 4 години

Хайде сега, със същия апломб, мъка и литературни ефекти, да разкажете как са страдали сърбите. Иначе няма смисъл от тия "истории". Четейки медиите, губя надежда за нас като хора, но четейки коментарите, надеждата ми се връща. На някой много му се иска да напише нова истортия на Балканите. Но в истинската история на Балканите мюсюлманите са мъчили и убивали християните, а не обратното.

123

аз-ът

преди 4 години

без съмнение трагедия. Но докато меддите се пръскат да ни заливат със материали за страдащи мюслюми , има пълна пропаганда за Априлското възстание и въобще за турското робство. Иво Инджев беше публикувал в блога си материал на Иво Беров, че като имаш 5-6 деца не е било никакъв проблем да дадеш едно момче кръвен данък, освен това за пр*стите български сел*ни това било начин "да се издигнат синчетата им". Странно поведение на бг медиите. Албанците също вземат учстие в потушаването на възстанието

122

Българин

преди 4 години

Ако наричащите се турци - българи са решили да се орцепват то и в България щеше да стане същото. Истината е че бай Тошо предприема силен политически ход със смяната на имената та да бъдат депортирани огромна част от тях към Турция. Ако не беше го сторил то със сигурност след 91 щеше да се развие подобен сценарии.

121

художника

преди 4 години

Сребреница, Косово, Сърбия.... вижте документалния филм " Тежестта на оковите", ако не са го изтрили вече и може би тогава ще сте по-близко до истината!

120

БГ

преди 4 години

Трагедия е ДА, Но къде беше Европа и САЩ , когато османската империя избиваше българския народ? Сделка ли са имали великите сили , че са си траели ??!Къде бяха тогава - мълчаха, защото са имали оръжеен бизнес с османската империя!не ми говорете за 10-20 000 мюсюлмани след като преди освобождението мюсюлманите са избили МИЛИОНИ християни и никой друг освен Русия не взе отношение!!!

119

Ангел Каралийчеф

преди 4 години

До анализаторПознаваш исляма приятелю. От далеч миришеш...., дори вониш на познавач!

118

Анонимен

преди 4 години

Да, да, турско робство и кланета не е имало. Те Макгахан и Скайлър са известни фантасти, чиито творби са художествена измислица. Историите за горящи детски глави и горящи тела на разпорени бременни жени са типичен пример за жанра през този период. А пък турците са едни добри, доблестни, честни, красиви, снажни, ценностни и несклонни към насилие хора, които са обичани по целия свят. Турците нямат история на геноцид срещу никой народ, нее, а пред портите на Виена те са пили чай с Ян Собиески.

117

Ангел Каралийчеф

преди 4 години

До АнонименАбре ***, абре ***. Добре че е българията, та да идват да се лекуват при вашите "учени" доктори. Учен народ, напреднал...

116

бай Тошо

преди 4 години

сащ направиха хората да се избиват

115

Анонимен

преди 4 години

САЩ е в дъното на всички трагедии! Хората бяха щастливи при СФРЮ и Тито! Ходеха свободно по света, а българите копаеха в ТКЗС. Ето, македонците как се превъзнасят и ни гледат надменно за това. Дайте социализма и всичко ще е без проблем! Не отечеството е важно, а човечеството! Нацизмът води до ето такива престъпления.

114

Ставрю

преди 4 години

Няма воина без жертви и жестокости. Друг е въпроса нужно ли е. А на тези които пишат за турското пфисъствие ще им кажа че бих искал да присъствам между краката на маика им и това нее е бане. Англииски журналисти пишат за жестокосгите извършвани от турците. Да кажем че нашите лъжат защо тогава други държави пишат за кланетата на башибузука. Арменски геноцид няма за турците няма и геноцид с кюрдите и до днес ги избиват Съвместимоста и живота на мисюлмани и християни е невъзможно дълго

113

Нафарфорий

преди 4 години

Геноцид имаше и в Македония сръбските и гръцки войски с месеци колиха и бесиха всеки дръзнал да се назове българин.Драма Кавала и беломорска тракия бяха прочистени от българи за няколко месеца.Но да сравняваш един геноцид от преди 100 години с друг от 1996 и то в сърцето Европа и над вързани пленници е смешно и снусно и води до ада по магистрала и за дълго...

112

до 122

преди 4 години

Нали някой трябва да копае на нивите и да пасе овцете! Българите са били основните житари на Османската империя! Пет века са хрантутили агите, а те са се излежавали на сянка! Непокорните българи са убити по най достоен начин, други са отишли в по питомни земи и там са станали европейци! Тук са останали най плахите и с робски манталитет и най вече това са тези, които са били най близо до Истанбул - източно тракийци - големи мижитурки! Шопите и балканджиите видно са друга порода!

111

Гадорян

преди 4 години

А арменски геноцид имало ли е? Не на 8 хиляди, а на милион и 800 хиляди арменци?

110

трт

преди 4 години

Ако по време на турското присъствие е имало геноцид над българите, за 500 години нямаше да има жив българин.

109

Анонимен

преди 4 години

Стига с тая Сребреница! Какъв геноцид, какви 5 лева?Или защото става дума за друга религия, затова ни се натрапва Сребреница!Същото беше в Косово, а и още е! Само че там се убиват християни и това не е повод да се пише!Така е било и по българските села и градове, по време на турското робство! Значи говорим за геницид!

108

Анонимен

преди 4 години

До госstИди и виж - виж Батак, Перущица, Дряново... Огледай костите и виж дали имат белези от ножове. После пак говори!Колкото до "учените-историци" - ако платените от разни антибългарски фондации публикации, за теб са меродавни и писани от учени-историци, на си заслужава да се говори с теб!

107

Анонимен

преди 4 години

Подлостта и маглостта са типични черти за турците. Пресните примери даже коментарите, където нагло лъжат, че баташко клане нямало, защото знаят какви са ги дробили.

106

Анонимен

преди 4 години

Жените и малките деца са били заклани в църквата като животни от турците.