13

Анонимен

преди 4 години

До ГошоНедеи че ще ги разобличиш...:)Всички знаем в тази територия от какво се изкарват пари!

12

Гошо

преди 4 години

14 млрд.лв е доста голям приход и от МВР и *** Митници заслужават голяма похвала. Бихте ли казали с каква сума са нараснали приходите от производството? Дано да е по-голяма или поне равна на посочената цифра.

11

ПроСоТо

преди 4 години

абе убаво,нема лошо.....И все пак възникват няколко въпроса:-1...Как,по какъв начин,с какви математически модели цацароф е определил,че "контрабандните" цигари са точно 3.8 процента?..Може би с "Екзитпола" на "Лафка"?-2.Какво означава "контрабандни"?-3.Ако е имало "нелегално" производство на цигари,защо просто не са наложили глоби на чорбаджиите и защо не са ги оставили да работят,но тоя път ВНАСЯЙКИ акцизите в хазната и така да вдигнат прихода?!..Защо са ги ликвидирали?!..."Прасчо"?

10

Пабло Ескобар

преди 4 години

откакто от СИК ръководят мвр ету - няма контрабанда :)))

9

бай х

преди 4 години

щом няма контрабанда съкращавайте ... милиционерето 60 000 кияка на 5 000 000 народ не е правена реформа в мвр-ету от времето на бай Тодар още от комунистическо време

8

Анонимен

преди 4 години

Трябва да си доста вътре в производството на нелегални цигари, за да знаеш точния процент.

7

Анонимен

преди 4 години

Преди да разбият тези фабрики, казваха че процента нелегални цигари е 5-6 %. Сега спаднаха на 3,8 %. Т. е. 2-3 % от производството има значение за бюджета 500 млн. лв. Простата сметка показва, че останалите 97 % трябва да вкарват в бюджета поне 15 млрд. лв... Мислите ли, че е вярно?

6

123123

преди 4 години

Разбитите фабрики няма как да ощетяват бюджета, защото на репортажите се видя, че цигарите са за износ. Значи би трябвало да е ощетен някой чужд бюджет.

5

Анонимен

преди 4 години

Много кандидат-тикви на снимките, и шоппара Цацаров за цвят.

4

Анонимен

преди 4 години

Само така Пак ще гласувам за ГЕРБ

3

Анонимен

преди 4 години

ФАБРИКИТЕ ПАК ЩЕ ПРОДЪЛЖАТ ДА РАБОТЯТ САМО ЧЕ В ПОЛЗА НА БОРИСОВ....

2

Анонимен

преди 4 години

Кой не си плати процента нагоре, та решиха да го смъкнат?А и природата вакуум не търпи. На едно място ще затворят, а заекът ще изскочи от друг храст...И пак почва играта на стражари и апаши. А победят ли стражарите, след това ще ги съкратят.Така се поддържа динамичното равновесие.

1

Анонимен

преди 4 години

Всички фабрики затвориха. Останаха манифактураджии, които не могат да произведат повече от 3,8 процента.