8

пеньо

преди 4 години

зайо кьв е тоа вентилатор зад теб ке те хване инфлуенца

7

Петро Македонски

преди 4 години

Петро Македноски можеш да ме наричаш. Аз съм наследник на Александър Македонски и шумерите. Ще прекръстя един град в Украйна на Източна Македония да дразня гърците :) Шоколадова фабрика ще ви направя и автокефалията ще я уредим.

6

Македон

преди 4 години

Го имате jaдено графче на тафче?

5

КироХ

преди 4 години

Никакъв македонски президент не е този жалък гащник! Такава държава Македония не съществува от 7.000 години насам! Този е назначен от Новия Световен Ред техен слуга за района на Бившата Югорепублика Северна Македония. Северна в кавички, защото и това не е! Петрич, Благоевград и Сандански и те са част от Северна Македония като географски регион, но слава Богу нямат нищо общо с Психодиспансера ФИРОМ и този гащник не им е никакъв.

4

Враговете да питат

преди 4 години

Кои да питат защо са трепани от наети от Москва терористи,руснаците ли?

3

Анонимен

преди 4 години

Моля , бъдете точни ...този не е македонски президент , а северомакедонски президент.....и защо никой не попита тези северомакедоски политици и другите им там северомакедонски агитатори, зашо имената им са български

2

Анонимен

преди 4 години

Ну, Северозаев, погоди!

1

Мария

преди 4 години

РУСНАЦИТЕ ГО ВЗЕХА ЗА МЕЗЕ С ДНК КОДА НА АЛЕКСАНДЪР МАКЕДОНСКИ,НО ТОЙ ЗА ВАЛИЯТА НЕ СЕ УСЕЩА.ЛИЧНА РАБОТА БИЛ ТОЗИ РАЗГОВОР С РУСКИТЕ КОМИЦИ,ХИЧ ДАЖЕ НЕ Е ЛИЧЕН АМИ ПОКАЗВА САРКАЗМА ИМ ПО САМООПРЕДЕЛЕНИЕТО НА МАКЕДОНЦИТЕ КАТО ЕТНОС.