8

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 14"Като си увиеш документите в станиол , ставаш съмнителен за властите които те гледат с уличните камери и веднага ще изпратят екип да те задържи"Имаме един ВЪПРОС към теб от "Всички"!ЕС ИЛИ ЕСССР ПИШЕ НА ЛИЧНАТА КАРТА И ПАСПОРТ ????

7

Анонимен

преди 4 години

До ЕдинКато си увиеш документите в станиол , ставаш съмнителен за властите които те гледат с уличните камери и веднага ще изпратят екип да те задържи

6

Един

преди 4 години

"новите лични карти ще имат чип с биометрични данни" - я пък ще си увивам документите у станиол и пак нема да можете да ме следите!

5

Анонимен

преди 4 години

ГолЕмо постижение!!! Бангладешките паспорти са с по 10 годишен срок на валидност отпреди 60 години! Срамно е даже да се публикува като новина - резил!

4

Анонимен

преди 4 години

Минус за тези, които не знаят разликата между лична карта и паспорт.

3

Анонимен

преди 4 години

На хората които са навършили 65 години трябва да са пожизнени.Те и без това рядко доживяват до 74 години,колкото е средната продължителност на живота у нас. на

2

Анонимен

преди 4 години

Герберастките крадци се чудят как да ограбят народа.

1

Фалшива новина

преди 4 години

Цитат: Паспортите ни вече ще важат по 10 години...МВР трябва да осигури необходимите технически и програмни средства за издаване на паспорти със срок на валидност 10 години, не по-късно от 1 януари 2021 г.*През 2021 година я сме живи, я не. Сега ни трябват паспорти важащи 10 години, а не след 2 години и я стане, я не.