13

факт

преди 4 години

Това е само за *** социалните не помагат на белите

12

House M.D.

преди 4 години

Помощта се получава само от "трайно безработните".

11

Анонимен

преди 4 години

а може ли да не се дават помощи на жилища без съответните разрешителни, както и ако лицата имат не платени данъци?

10

В социалните

преди 4 години

служби служителките любезно попълват молбите само на малцинството, защото не могат да пишат,а и проверки както е предвидено за тях не се правят, защото не смеят да врезат в махалата, за нормалните хора процедурата е толкова увъртяна,а въпросните чиновницки тъй разлютени, че дори не се опитват да си пуснат молбата.

9

Анонимен

преди 4 години

ПОМОЩ ЗА ОТОПЛЕНИЕ САМО ЗА ТЕЗИКогато ползвателят на услугата живее с други лица в общо жилище, тези пари могат да бъдат ползвани за отопление само на помещението в което се намира въпросният.Отнеси си въпроса до съответните органи. Днес.бг няма да ти помогнат много.

8

Анонимен

преди 4 години

миналия сезон помощите бяха 374 плюс 100 лв еднократнокогато се разбра че топлоенергията се качва=474лвСега "увеличават" помощта на 465 лв!?Кого лъжат пак герберските калинки!???Имаш в предвид Новогодишният бонус?? Предполагам, че той ако не се повиши също поне ще се запази.

7

Анонимен

преди 4 години

Абеее нещо некак си не е наред тука! Миналата година баба ми кандидатсва за такава помощ и и отпуснаха само 97лв за целия сезонПрепоръчвам ти да се занимаеш по - обстойно с въпроса. Навярно са излъгали, защото 376лв. беше общата сума която ми приведоха наведнъж. Посочената сума е месечната!!!От вашите социални може би правят някаква врътка. Но не съм запознат с случая и това е само моя интерпретация!!

6

Анонимен

преди 4 години

миналия сезон помощите бяха 374 плюс 100 лв еднократнокогато се разбра че топлоенергията се качва=474лвСега "увеличават" помощта на 465 лв!?Кого лъжат пак герберските калинки!???

5

...

преди 4 години

Абеее нещо некак си не е наред тука! Миналата година баба ми кандидатсва за такава помощ и и отпуснаха само 97лв за целия сезон! Не знам как го решиха! Не, че парите са много един тон свестни въглища е некъде към 420-480лв. та не знам с тия 97лв май искаха да и кажат да вземе да се премести в по-топли страни и там да се грее на слънцето с тях!

4

Анонимен

преди 4 години

Тези пари откъде са - печатат ли ги, или просто се взимат от другите хора...Тези пари драги ми Драгойчо, са от добре направени сметки от ГЕРБ. Виж, че около 200 000 души ще ги взимат!! Ти след като не внасяш никакви осигуровки, оти се кисиш от де са?

3

Анонимен

преди 4 години

Кандидатстването за енергийно подпомагане започна на 1 юли и ще продължи до 31 октомври.Аз ходих в социалните, но от там казаха, че все още не са пристигнали формулярите, да съм отишъл след 15-20 дена. Добре звучи 465лв.

2

11

преди 4 години

А семействата кафяви ли са?

1

Анонимен

преди 4 години

Тези пари откъде са - печатат ли ги, или просто се взимат от другите хора...