15

Пишман Възрожденец

преди 4 години

На мястото на Атака ще турим ДПС и кервана на Боко ще продължи да си върви... А Доган ще е много по-удобен и на Шефа, и на двамата му "патриотични" пудели от Сидеров.

14

Анонимен

преди 4 години

Донякъде ми допадаше Валери Симеонов, но след случая с хората в неравностойно положение доверието ми към него намаля.Колкото до АТАКА, те отдавна трябваше да са извън парламента а лудия им лидер в някой психодиспанцер.Общо взето играят си игрички, но не пускат кокала.

13

Анонимен

преди 4 години

Когато защитават своята лакомия са така единни ,но след толкова кавги се изпускат понякога да кажат колко работят и за това получават по около 20-25000 лв. тези наглеци ! Освен заплатите си които винаги само тях казват те получават от по сто места ,за участия в разни комисии безотчетни пари за командировки и безброй глезотиии а народа да мре....

12

Анонимен

преди 4 години

Срам ме е от хората гласували за тея.

11

Анонимен

преди 4 години

тримата ***! ще е интересно да ги чуем как ще се карат, ако се съберат заедно! какви ли мръсни тайни ще научим?!

10

Анонимен

преди 4 години

Тийновете се бунтуват. Валерко и Красимирко си мислят, че морето на Бургас и Русе е до колене.

9

Анонимен

преди 4 години

Така работят ударниците от Атака. 4 дни за България и 96 за Русия. Най-удивителното е че все още има гaлфони които гласуват зафтях.

8

хъша

преди 4 години

крайно време е тази сбир.щина от безполезни хайва.ни да излезе от този парламент и да отстъпи място на компетентни лица с политически имбиции вместо със арогантно и ***.ашко поведение на маххленски пси.хопати

7

АБВ

преди 4 години

До анонимен 3Не си разбрал какво прави "златното пръстче". Той не ходи на плаж в Куба, а ходи да изследва колониалния опит на Куба при използването на плажните ивици от кубинци и руснаци!

6

vlady

преди 4 години

Болен Лидеров трябва да бъде освидетелстван и да получи необходимата медицинска помощ в Курило, Карлуково или друго подобно заведение.

5

джо

преди 4 години

Само с едно изречение: Нещастна селска дружина. Само огледайте внимателно снимката.

4

Анонимен

преди 4 години

Волен е българския еквивалент на Доган по вредност за България. Този отнема силата на част от недоволните и я пренасочва в изцяло погрешна насока.

3

Ели

преди 4 години

Махайте го Волен Сидеров ?Изгонете го да се маха Волен Сидеров ?

2

Анонимен

преди 4 години

абе какви са тия нашите дупетати?!? единия за 2 години ходил 1 път в парламента, другия от 100 дни сам 4 дни присъствал на заседания. автоматично трябва да им се прекратява имунитета и дупетатството ако отсъстват 3 последователни дни от НС. Както е при всички останали работодатели. Не ходиш на работа - уволнение и си търси нова работа. А тия наглеци освен да крадат и да лъжат дори не ходят и на работа!!!! Къде ходи Бялата Златка? На плаж в Куба ли?!?

1

Анонимен

преди 4 години

Това да си плюят на суратите непрекъснато и да са пак заедно, не го разбирам. Очевидно това са политиците ни - тъмни балкански субекти!