59

ДЖИ ПИ ГРУП

преди 4 години

Държава на която Веселин Маринов печели държавни поръчки а Милко Калайджиев строи къщи за гости се ромите ще са и виновни

58

спокойно ДжиПи

преди 4 години

Ето, сега ще ги интегрират на място без да дават пари на нас. Много по-евтино и изрядно. Всичко ще се нареди, не плачи.

57

И турчетата не щяха

преди 4 години

Но , като им подпалиха няколко сгради(барабар с неинтегриращите се вътре) друга песен запяха и то на чист немски.

56

ДЖИ ПИ ГРУП

преди 4 години

Ромите са докарани по тези земи от Александър Македонски,били са взети за роби

55

ДЖИ ПИ ГРУП

преди 4 години

Българите окрадоха парите от ЕС отпуснати за интеграция на малцинствата,сега ревнали ,ама тези не се интегрират,ами кой да ги интегрира като вие сте крадци и им гепахте мангизите ? Кой да интегрира Борисов,Станишев,Корнела,Доган,Сидеров,Симеонов,Каракачанов,кметовете,президента слуга на Кремъл,другите пазарят самолети от САЩ-разбирай такса спокойствие

54

бай х

преди 4 години

ромското племе се е заселило в Бг през 1220 година /цар Иван Асен 2 докарва няколко фамилии ковачи на подкови за конницата ... от тогава до сега са минали 800 годинии няма интеграция

53

Анонимен

преди 4 години

"За проблемите на една особена група мигранти от България, които очевидно не желаят да се интегрират в Германия, пред Дойче веле говори Вернер Йостмайер"Давай, интегрирай да те видя немски либерастино. Вече са в твоята къщичка, сега прилагай на практика евроакъла, дето го ръсеше на нас.

52

а

преди 4 години

Господине, тия момчета са за женене вече. Какво има да му мислите повече.

51

Анонимен

преди 4 години

Този шикалкави. И за да бъде деликатен, създава неверни представи.Турскоезични са на първо място етническите турци. Онези от тях, които са със средно и висше образование и идват от България, нямат никакъв проблем с интегрирането към който и да е европейски народ.В случая обаче не става въпрос за турци, а за индийци. Част от индийците с българско гражданство са турскоезични. Почетният консул трябва да каже това ясно и точно, а не да усуква.

50

абе ей

преди 4 години

Аз по-ясен знак, че желаят да се интегрират с германки от тоя - не знам. Съседите им май не искат да празнуват Банго Васил, затова е станала разминавката.

49

Анонимен

преди 4 години

От два дни слушам по Фреш колко неправилно било да се дистанцираме от етноса извършил изнасилването, че били "българи" и че трябвало нас да ни бъдело срам какви ги вършат римляните из чужбина. Омръзна ми вече от политкореткно говорене, този етнос не се интегрира никъде. Живее у нас от десетилетия и още се ползва с програми за интегриране, които не постигат нищо. От какво да ме е срам мен, тези където и да се заселят нямат нищо общо с никого!

48

Анонимен

преди 4 години

*** ите са отговорни не другите.Ромите навсякъде него искат. ЗАШТО

47

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!!Нали и ти си от тях

46

Анонимен

преди 4 години

Белата дойде и на тяхната глава. Високомерните западняци бяха много щедри на съвети докато проблемът беше наш. Сега като гледам май подходът на Ушев е бил по-успешен от техния... щом и те звучно се провалят. Някой беше казал, че е по-лесно да се бориш за идеалите си от колкото да живееш според тях.

45

Анонимен

преди 4 години

*** са отговорни не другите.

44

Анонимен

преди 4 години

"За проблемите на една особена група мигранти от България, които очевидно не желаят да се интегрират в Германия, пред Дойче веле говори Вернер Йостмайер"Цялото това описание се обобщава с една дума, която либералните медии трият. Римува се с ригани.

43

Кратун

преди 4 години

Доскоро ни мъмреха, че не сме ги интегрирали. Давайте сега, покажете ни как става!

42

до ха-ха-ха...

преди 4 години

Това сме ние великите турци :)))))----------Това не са нито турци, нито роми....Нито турците ги приемат за свои (въпреки, че говорят развален турски), нито ромите!Питал съм и турци и роми - каква им е "семката" на тези.Ромите вдигат рамене и казват - "питай турците".Турците ги плюят и псуват, и ги наричат "кюпекларъ"Така и не можах да разбера какви са!Но са много са груби, агресивни и вулгарни...

41

Анонимен

преди 4 години

Тези същите, за които става дума в статията, не се интегрират и в България.

40

Анонимен

преди 4 години

имаше един филм на времето Аз знам че,ти знаеш че,аз знам