99

Наблюдател

преди 4 години

Тук им казваме кофти мат'рал. Ама докато бай германец разбере за какво иде реч, първо ще го ошибатю а после ще го оберат. Със здраве да си ги интегрират и развъждат!

98

Циник

преди 4 години

Колеги немци ми пращат снимки на въпросните "българи"... След груповото изнасилване на немска тинейджърка миналата година - до комплекс с басейни.. това е второто... Така става "когато не наричаш НЕЩАТА СЪС СОБСТВЕНИТЕ ИМ ИМЕНА!!!" Когато медиите в Европа (и у нас) са доброволни жертви на жестока цензура... Когато се опитват да ни наложат - ДА НЕ ГОВОРИМ И МИСЛИМ - ИСТИНАТА.. резултатите не закъсняват!Ако не мразех толкова имамбаялдънените... Бих казал - пада им се!

97

Ставрю

преди 4 години

А дали така мислите за емигрантите от арабския свят за коити харчите огромни суми строите джамии давате жилища без пари социал и пр. И хитлер не обичаше някой етноси и вие сега така със заобиколки го казвате. Интегрираите ги България не успя.

96

Анонимен

преди 4 години

"тези турскоезични български граждани с български паспорти" ...колко думи, които могат да се заменят само с една. Евротолерастия на макс.

95

да

преди 4 години

Хааааа хахахахахахаха......Всички ще ви ги пратим щото ни давахте акъл какво да правим с тях, под вашите грижи се разплодиха...хааахахахахахаха

94

България над всичко

преди 4 години

Първо проблема си е на немците, които си го заслужават, второ това са ц'игани, а не българи и нямат нищо общо с България !!!

93

1

преди 4 години

Понеже не мога да публикувам статии от друг сайт прочетете как "мислят":Роми от "Столипиново" пред германския "Билд": Пловдив е ***!На тях все някой им е длъжен!

92

Анонимен

преди 4 години

Едно време ни упрекваха, че не можем да ги интегрираме. Айде сега интегрирайте ги вие, като сте толкова отворени.

91

чичо

преди 4 години

До А 2Грешиш.От тях има доста християни.Голям проблем е и ще става още по-голям,ако всички ги поставяме под един знаменател.

90

Оу

преди 4 години

Да ромите крадът и като ги хване полицията не казват ние сме роми а казват ние сме българи. За това немците ни слагат под общ знаменател.

89

А 2

преди 4 години

Нали ни плювахте, че не сме интегрирали тюркоезичните ?! Аре, сега да ви видиме."не ходят на концерти или на черква"...Че, кой е виждал ц-иганин в черква ???

88

Анонимен

преди 4 години

Е те и тук не искат да се интегрират тия същите, така че нищо ново не ни казвате.Хубаво е поне, че се уточнява, че въпросните имат проблем и с българския, не само с немския. Става ясно за кой точно етнос се отнася написаното, т.е. те не са българи, а са от ония, на които трябва да се отнеме българското гражданство, защото само петнят името на страната ни и са безполезни, дори вредни, където и да отидат.

87

Анонимен

преди 4 години

Лоши германци ХАХАХААААААААКак може да казват истината на глас!!!!!

86

Анонимен

преди 4 години

Еми да ги интегрират и да бъдат толерантни към тях, те трябва да имат права....... нали на това ни поучават постоянно и пишат констатации, ето сега нека приложат това, което искат от България! И им пожелавам да бъдат успешни и всичките да идат там.

85

Анонимен

преди 4 години

Българи в Германия, а не искат да се интегрират?- УЖАС!!!А всички чуждоземци, които населяват България, искат ли да се интегрират?Не мисля! Дори елементарно възпитание им липсва. Още по- лошото е, че не се опитват да прикрият факта, че ни мислят за ***!

84

Анонимен

преди 4 години

Това прилича на оплакване! Защо се жалва човечеца? Да се втърва да ги интегрира в обществото, в държавата, в града ... ако ще и в семейството си! Нали така ни поучаваха да правим с тях и за да ни дадат пример "поканиха" по-*** маймунеци!Хайде - интегрирайте.... Не ревете!

83

До 126

преди 4 години

За тоя нисичкия човечец, който много си тачите, въпреки че почти успя да разруши Европа, между теб и бай *** не е имало никаква разлика!

82

Анонимен

преди 4 години

Една "особена" група има нужда от особено третиране в институция с крематориум.

81

Waffen SS

преди 4 години

Те искат да живеят в Германия, но не се придържат към нейните правила. Защо? За проблемите на една особена група мигранти от България, които очевидно не желаят да се интегрират в Германия,,тези мигранти имат големи трудности с интеграцията в Германия, много се затрудняват с немския език. Но те имат проблеми дори и с българския..Какви обтекаеми фрази,колко демократично и неолиберално.Само интеграционните намерения нещо ги няма.А нас питат ли ни.Това са само цветовете,а плодовете предстоят.Интегр

80

12345

преди 4 години

До АззАми Хелзинският комитет какво мисли?