50

Ф.С.В.

преди 4 години

ХАХАХ КАКЪВ ЦИНИЗЪМ - АМИ МАЛКИ БЪЛГАРСКИ ДЕЦА НЯМА ПАРИ ЗА ТЯХНОТО ЛЕЧЕНИЕ - ВЪЗРАСТНИ ХОРА СА ГОНЕНИ ОТ БОЛНИЦИ ПОНЕЖЕ НЯМАТ ПАРИ ! КАК НЕ ВИ Е СРАМ ??? ЗА БОГА !! В БГ НЯМА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ ЗА БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ А ВИЕ ИСКАТЕ ДА ЛЕКУВАТ ЕМИГРАНТИ - БЕЗОБРАЗИЕ !!БЕЗОБРАЗИЕ!! ЦИНИЗЪМ!! АРОГАНТ5НОСТ!- КЪМ ТОЗИ ИЗСТРАДАЛ НЕЩАСТЕН НАРОД !! БОГ ДА ВИ ПОКОСИ С БОЛЕСТИ ДАНО!! НАЙ ГОЛЕМИЯТ ВРАГ НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД Е САМИЯТ БЪЛГАРИН ! ТРАГЕДИЯ!

49

Анонимен

преди 4 години

Такааа, значи бабите и дядовците ни са работили по 30-40 години за тази държава, но на тях им се полагат много по-малко неща отколкото на разни 20-годинши момчета преминали нелегално границата миналия месец. Интересно! Защо не питате някоя баба с минимална пенсия кога последно е ходила на зъболекар? И дали и стигат парите да се храни с качествена и разнообразна храна? Нееее, това не е важно. Важното е, че Мюмюн го лекуват безплатно и му готвят специално според неговия вкус.

48

House M.D.

преди 4 години

А какво е мнението на бившия човек и посланик на Френската република у нас Ксавие дьо Таракан?

47

Анонимен

преди 4 години

А дали са недоволни от здравните грижи за местното население в България? Или се иска от България емигрантите да са й по-важни от собствения народ? Май е второто.

46

хъша

преди 4 години

айде пак лъснахме колко сме първобитниа иначе се сърдим като не се харесаме използваме практики и методи от 80-те год как може някой от развит цивилизован запад да ни инспектира и оцени позитивно до висок стандарт след като види неща от преди 40-50 год

45

Анонимен

преди 4 години

Ако са недоволни да си ги вземат у тях, те да си ги гледат.

44

Циник доизбирател

преди 4 години

*Зелена* политичка в Берлин набираше "доброволци" да качват храната на мигрантите до 3ия и 4и етаж на хайма в който са ги настанили... И това не е виц - а факт!Ще ми е интересно да разбера - социалните помощи на афганистанските берачи на опиумен мак - в каква част се плащат от държавния бюджет?Не е е нехуманно български пенсионери да живеят със 120 ? пенсия - но е нехуманно - всеки афгански шебек да взима по-малко от 450? социал на месец!

43

Анонимен

преди 4 години

От толкова толерантност към имигрантите скоро европейци няма да останат на континента ни

42

Анонимен

преди 4 години

А някоя ЕС институция ще провери ли какви са здравните грижи за българите? Като направи тази проверка тогава да се изказват за здравните грижи към мигрантите!

41

Анонимен

преди 4 години

Така е .Може би това,което казват е вярно.Затова да ги върнем веднага там от ,където са дошли.Парите са недостатъчни.От тях се нуждаят българските граждани,които са ги изработили,на чиито рамене е стъпила държавата-мащеха.Другият вариант е да ги изпратим на комитета в Страсбург да се грижат за тях.

40

Анонимен

преди 4 години

Вчера на улицата гледам един пакат,който рекламира европейско образование,но някой си направил труда с БЯЛ колектор да замаже буквата п и да се получи г. т.е. е в р о г е й с к о образование. Не е лошо да пуснете и по улиците модератори цензурници,за да цензурирате такива прояви на народното творчество,както правите в нета.Народа така им вика на тези от ЕС.

39

Анонимен

преди 4 години

Интересно кога въпросният съвет ще обърне внимание на здравните грижи, които се полагат на българските граждани. Защото те хубаво са се загрижили за разни нелегални, ама кога ще се сетят да проверят как живеят пенсионерите, например?

38

Аз

преди 4 години

МЕГА ВЪРЛА НАГЛОСТ !!!

37

Анонимен

преди 4 години

До Ф.Е. ДжержинскиААаа ,по-честото ти ходене до тоалетната е пряко свързано с участието по прайд-паради и палавите завършеци на ходенията ти !Причина и следствие - би трябвало да го знаеш , щом твърдиш , че си начетен !

36

избирател

преди 4 години

От човешка гледна точка да,НО......Е това "НО" с многоточието обаче,обърква всичко!Съпругата ми за кратко в стационара. Има температура.- Дай да я измерим - викам на сестрата.А тя.- Да намеря термометъра .- Ама той един ли е в цялото отделение?! - питам учуден.- Един е...- казва момичето засрамено и добавя - и не точен.

35

Анонимен

преди 4 години

А в България да не говорим . Имаш пари грижат се за тебе нямаш пари господ да ти е на помощ.....

34

Роб

преди 4 години

Nice try Ф.Е.редже...То ще си проличи кой е заблуденият, като започнат да ти валят минуси след 3-2-1...

33

Анонимен

преди 4 години

До 33Мрън мрън хленч хленч...

32

пари нема

преди 4 години

За българите пари и здраве няма! Хайде стига! За голяма част от българите здравеопазването е супер лукс, който може да си го позволят богатите! Средната ръка и бедните - да духат супата!

31

Ф.Е. Джержински

преди 4 години

До Сорос наредиДнес ходя до тоалетна по-често от обикновено. Но не виня за това Сорос. Причината е, че вчера сготвих невероятно вкусен боб с наденица в гърне и попрекалих с консумацията. Също така причината да не виня Сорос, са вагона прочетени книги, както и факта, че не троля за копейки или пък недай си Боже съм безплатно зомби на руската пропаганда.