70

Анонимен

преди 4 години

Глобалистите да си ги приберат по именията и да си ги отглеждат и без това са несметно богати.

69

Анонимен

преди 4 години

До НапротивНапротив не сме длъжни да издържаме граждани на трети страни, които на всикото отгоре са нахлули в България незаконно.

68

Анонимен

преди 4 години

Следващия път не пускайте брюкселските тиквеници в България. Още на границата по една палка в главата и шут в ***.

67

Напротив

преди 4 години

"Не сме длъжни да плащаме и издържаме чужденци..."Напротив, длъжни сте, защото сте подписали въпросните споразумения. Или ти и в магазина не си длъжен да си платиш хляба, щото шефа не ти е дал аванс. Странни хора...

66

Анонимен

преди 4 години

Баба може да се лекува с билки, щото пари за лекарства няма, може да живее с едно кисело мляко и малко хляб, но ако някой от тия го заболи главата и не получи адекватно лечение на секундата, следва международен скандал.

65

Абсурд

преди 4 години

нашите милиционери на български две думи не могат да вържат, те ще ги карат чужди езици да учат. ЕС какъв автогол си вкара като прие територията, не е истина.

64

Анонимен

преди 4 години

Не сме длъжни да плащаме и издържаме чужденци, когато се топим с по 100 хилянди на година и нямаме пари за тежко болни деца и възрастни.

63

Анонимен

преди 4 години

"Няма възможност да се изпълни и препоръката служителите на гранична полиция да учат редки езици като пущу и урду"Що за *** работят в тоя съвет?

62

Анонимен

преди 4 години

Евро съвета да прави като вятъра.

61

Анонимен

преди 4 години

Как ме дразнят тези еврооли..ени с *** си искания.

60

Анонимен

преди 4 години

Резултатът от евроинтеграцията на България:- България продължи да е колониална държава. От СССР към ЕС/САЩ. - Благосъстоянието на българина се качи- Огромна част от интелигентните хора напуснаха България (голяма част от завършващите елитните гимназии и голяма част от лекарите)- В България не остана кой да работи и кой да движи икономиката напред- Колкото по-богати ставаме, все повече имигранти ще идват и ще остават. И България ще става все по-малко България.На аванта ли сме или не сме?

59

Ганя

преди 4 години

не обича да спазва закона ако му дойде напреки. Сумти като му направят забележка и се впуска в уотабаутизми.Че прокопсате, след 200 години може би, но едва ли.

58

Анонимен

преди 4 години

Абсолютно поддържам коментарите по-долу. За българите никой не го е еня, че буквално ровят по кофите и умират от глад, и то ако имат късмет и вече не са ограбени и пребити до смърт от личности със сходен цвят на тия "мигранти". Същевременно, брадясали ислямски *** в разцвета на живота си пълзят от най-мрачните и нецивилизовани кътчета на света до Европа и видиш ли, ние трябва да ги хрантутим и да се грижим за тях. Всичкото роми, което танцува по килимчета, да се връща обратно веднага.

57

Скаапаняци

преди 4 години

Тези са големи ***!

56

Циник до 57

преди 4 години

Така НЕ БЕШЕ!!! ДАЖЕ НИКАК!! Спомням си 1989година - когато немските полицаи и митничари организираха (цитирам немски медии отонова време) - "... Генералщабно организирани акции за залавяне на нелегални имигранти от България, Румъния, и Полша"ТАКА СТАНА ОБАЧЕ 2015 КОГАТО МУРКСУЛ САМОВОЛНО НАРУШИ НЕМСКИ ЗАКОНИ И ДЪБЛИНСКИ СПОРАЗУМЕНИЯ и напълни Европа с враждебни навлеци от Азия и Африка!

55

Анонимен

преди 4 години

А този съвет.Що не взема мерки.Да си се връщат по домовете????!

54

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 53Бабите и Дядовците ни умират по принцип от липса на българско здравеопазване! Е дано покрай мигрантите намажем и ние българите!

53

Анонимен

преди 4 години

Искате Европейски съюз, демокрация, прайдове, ай-фончета, беенвенца, силикончета, Криско, Графа, "бело", "трева...... Нали?Що пищите като ви клати същият тоя ЕС? Горните екстри вървят ръка за ръка с пропагандата, геноцида, налагането на чужда воля, без дори да искате и съответно с "мигрантите", които не сте канили, но за това пък ще ги отглеждате!Ми така е в "демократичните" държави. Вижте Норвегия, Дания, Англия, Германия и т.н

52

Бай Иван

преди 4 години

ЕС и всичките му структури са компоментирани от алкохолизирани и наркоманизорани чиновници, които работят и за отвъдокеански НПО-та, имащи за цел премахването на европеидната раса от лицето на земята, никой не трябва да слуша бълвочите им ;) !!!!

51

Държавата Лай...рия!

преди 4 години

Че то в България здравеопазване по принцип НЯМА!