90

Максималист

преди 4 години

Седем полицаи учат английски. Похвално. Още по-добре ще е ако 7000 полицаи учат английски

89

Я марш вкъщи!

преди 4 години

Съветът на Европа може да си ги вземе и да им предоставя интеренет и хора, които да им говорят на местния диалект. А можем и да ги пратим да си ходят, откъдето са дошли. И без това никой не ги иска.

88

Анонимен

преди 4 години

Мигрантите са гости на слугатана брюксел бойко борисов. Не наБългария. Бойко да им плаща от собствения си джоб. Всичко друго е кражба.

87

Анонимен

преди 4 години

Съветът на Европа недоволен от здравните грижи за мигрантите в България-----------Щото понятие си нямат какви са "здравните грижи" на Бг за местното туземско население!Че, то "местните туземеци", само могат да си мечтаят да бъдат мигранти в Бг и тихо да завижда на "бежанците" от Африка и Бл. Изток!

86

Анонимен

преди 4 години

НИе не искаме мигранти и по тази причина отказваме да полагаме грижи за тях. Който си ги е поканил, да си си ги вземе и да си се грижи колкото си поиска за тях!

85

Шефът им да се покаж

преди 4 години

Кой е сега шефът на Съвета на Европа? Да го питам защо допуснахте руските депутаи отново да могат да се изказвват, като приехте закон, за да премахнете този вид санкции за Русия? Русия спря да плаща членски внос в Съвета на Европа, а Съветът на Европа и даде микрофона си. Русия води агресивна политика спрямо Украйна, а Съветът ная Европа разреши на руснаците да си водят хибридната война и през управлението на ЕС!

84

а моите права

преди 4 години

Аз имам купища забележки към Съвета на Европа. На първо място, защо мигрантитев не са проверявани за съдебно минало? Защо пускате в Европа хора болни от заразни болести, с пар.азити и със съдебни досиета? Кой и как гарантира нашата безопасност в такъв случай? Покрай мигрантите в Европа влизат шпиони на ислямистки организации. Кого от Съвета на Европа изобщо го е грижа за мен, гражданина на България?

83

Анонимен

преди 4 години

Един въпрос. Бежанците нали идват основно от Сирия и винаги от зони на военни конфликти. Та защо тогава говорят на урду което се говори в Индия, Пакистан и Бангладеш където няма военен конфликт? Просто ей така питам, защото наистина не разбирам къде е логиката.

82

Tin

преди 4 години

не ти разбрах идеята ?

81

Анонимен

преди 4 години

На нашите атамани не им пука за здравето на българските деца и граждани - справка:фалшивото , убиващо сирене, а вие ги карате за чуждите да се грижат

80

Tin

преди 4 години

"От отговора на правителството става ясно, че от 2015 г. насам са похарчени 872 000 лв. за наемане на преводачи" ??? На тея преводачи да не им плащате в златни кюлчета бе??

79

Анонимен

преди 4 години

До TinТе с по 10К евро тръгват да бягат към Европа, мислиш ли че това са им спестяванията?

78

Анонимен

преди 4 години

наи много мразя двуличието европата следи ли как се отнасят здравните търговци това е наи правилната дума за нашите лекари търговци ако наямаш пари за операция въпреки че си се осигорявал цял живот отиваш на кино тоест в друг по добър вероятно живот чичко паричко ако не е тои лекарите ти обръщат гръб и не им пука като че ли те са вечни не се притесняваите и за вас ще доиде пукница но никои няма да ви жали лекарчета жалки

77

Tin

преди 4 години

До Анонименти като имаш 1000 лв спестени, това значи ли, че автоматично имаш милииони?? хората са имали спестени пари за черни дни, а кво по-черно от това да ти бомбардират къщата...

76

Анонимен

преди 4 години

До ГаняПитай Боко къде е блял като е пописвал.

75

Аз

преди 4 години

То за българите няма здравни услуги, те искат за мигрантите, алоооууу европата, върнете ни лекарите с по 5-10к евро медечна заплата и ги подобряваме :)

74

Ганя

преди 4 години

Като подписвахте Дъблинското споразумение, където са дефинирани тез работи, къде бляхте? Или с *** поглед гледахте към еврофондовете. Закона кучета го яли.Сега се сетихте да ревете.

73

Анонимен

преди 4 години

До до ХА-ХА-ХА !Вие колко гости издържате и обслужвате?

72

Анонимен

преди 4 години

Едно не разбирам, щом тези имат пари да плащат на каналджии да ги прекарат нелегално през границата, защо не могат да си плащат за медицински грижи, храна и т.н.

71

до ХА-ХА-ХА !

преди 4 години

никой от въпросите ти не е в компетенцията на съвета на Европа. Нещо адекватно по темата имаш ли да кажеш?