10

До Аз

преди 4 години

Кой ти каза че не сме изтървали? АМИ БОРБАТА ми с рака,безсмислена та смърт на майка ми защото лекаря и отказал направление и жената и отрязаха крака ей така за нищо?Права и здрава жена.Моята борба да си върнат детето защото видите ли нямало деца и щели да закрият дома в Силистра и 15 жени на барове и щели да останат без работа.Не знаеш живота на другите така че не Приказвай!***.

9

преди 4 години

Вси4ките... които пишете да не сте лекари и да следите състоянието и...Има сраствания и не може да си сгъва крака. На вас и половината от това което до сега е изтъпряла ако ви се слу4и ще сте се прегънали до земята... А пък някои да ви е бръкнал в джобовете да ви иска пари на вас...всеки дарява по желание...

8

Анонимен

преди 4 години

Да е жива и здрава тази жена /не я знам коя е, у нас "звезди" с лопати да ринеш в иначе беззвездното ни българско небе/, но нейният проблем не ме интересува, на фона на наистина болни хора, от тежки заболявания, които всеки ден се борят за живота си и на които държавата не предоставя дори задължително по закон лечение!Айде, сполай ви, но не ни занимавайте с глупости!

7

Много, много ядосан!

преди 4 години

Това момиче, което не е изработило и една стотинка данък през живота си, просто прекали! За какво "реализираме заедно" говори ?!?! Хора с ДЦП се борят! Намират начин да работат от дома си, да създават нещо, полагат кошмарни усилия за да не ги съжаляват! А тази ... ще си спестя думите, които напират за да я охарактеризирам, не спира да проси пари за пластични операции защото и предстоели прекрасни неща и тя държи да ни информира ?!?! Погнусен съм!

6

Анонимен

преди 4 години

Дечица умират от липса на пари за лечения, а тая наглата за пластични операции проси

5

Да изясним нещо!

преди 4 години

Лечението е приключило преди много време! Сега се правят едни безсмислени пластики за заличаване на белезите. Това е положението!

4

Легендата

преди 4 години

Браво на хайлайфа, че се занимава с важните неща. Тия деца с рак сами да се оправят. Кристин имала тежка рехабилитация.

3

Анонимен

преди 4 години

През последните няколко седмици звездата е заета с процедури по лечението сиОт цялата статия не разбрах коя е звездата и кое и е звездното .

2

Пак

преди 4 години

Ли тази пешман манекенка.То ми писна.Предпочитам пари да дам за спасяване на дете а не за дрешки.И не лъжете че големите марки дават безплатно.Доколкото знам единствените които са ушили булчинската рокля на Гергана Полежанова но това е висша мода и нивото е друго.И къде е държавата,здравната каса,Парламента.Щом държавата подарява Тези и много активи без пари значи е богата.Само за обикновения българин,пенсионер и дете няма.Има за малцинства,олигарси и комар но за българи-няма.ЗА БЪЛГАРСКИ майки

1

не си сама

преди 4 години

Да и помогнем да събере половин милион лева за нов гипс в Турция.Ще остане някой лев за дрешки по 10-20 хил евро.Няя ходи гола момичето,я.