10

Анонимен

преди 4 години

В българия бедността не е проблем. Проблем е културатана българина -- затова си избирамутропремиер, който слушачалга.

9

Анонимен

преди 4 години

Къде я видяхте тая война бе? Трети път чета статията , и нищо общо със заглавието. Или просто ви се иска война в "клана Льо Пен" та ви се плаче. И просто го сънувате.

8

Четящ

преди 4 години

"Тя каза и някои остри думи по адрес на Националния сбор, например, че тази партия е "изключително важна за политическия живот, но, за съжаление, не е достатъчна"И къде са "острите думи по адрес на Националния Сбор? Някой може ли да ми обясни, че ние не сме толкова умни като написалия това!? Или просто е поредния жалък опит за журналистическо интригантство:) Какви "проблеми" са това за Льо Пен , племенницата и да се опитва да обедини единомишленици от предала ценностите си, умряла партия

7

Киро Х

преди 4 години

ЖМЛьопен е от контролираната десница! Гаджето и е марокански евреин, така, че тя е вярна на племето, преди да е вярна на Франция! Време е да бъде изгонена от партията и да бъде заменена с истински лидер-патриот!

6

Анонимен

преди 4 години

Да де ама с такава лидерка депутатка избирателите ще си мислят за свиррчоци и отиде коня в реката, кой ще ти мисли за бежанци, конвенции и джжендъри.

5

Анонимен

преди 4 години

По-добре ще се справя акоработата й е да мие чинии.За писане на политически статии не става.

4

Анонимен

преди 4 години

Какви глюпости пише тазиоткаччена псевдожурналистка?Само заглавието е шизофренично.Понатам няма смисъл да чета.

3

не може да бъде!

преди 4 години

И аз считам,че тази млада дама ще създава големи проблеми,може би не веднага ,но след години.Първо ,тя изглежда е истинска жена ,а не някакъв ***,второ изглежда много добре,а казват ,че умее да се облича елегантно и с женски чар!?И последно,но може би това трябва да се каже на първо място-по думите на един известен френски журналист -"тя е способна с 4-5 фрази да тушира който и да е френски политик"!?Ще продължи да създава проблеми ,нали!?

2

Анонимен

преди 4 години

До Марион МарешалБезработица на практика в БГ няма. Има неграмотни роми и мързеливи мамини синчета.

1

Марион Марешал

преди 4 години

Всеки пети младеж в България е безработен.