12

Гледна точка 32130

преди 4 години

той никога с нищо не е допринесъл за доброто на нацията а единственно махленски караници и препирниОт времето на "златният пръст" обича да напомня, че от него зависи всичко. Да ама този път Борисов сключи споразумение и с нищо не го е нарушил. Волен Сидеров се държи като ущипана мома, само допреди месец говореше, че нищо не застрашава коалицията!!

11

хъша

преди 4 години

До Анонименникога друг като левски няма да има спести ни бълво ч а си

10

Анонимен

преди 4 години

Такъв смях са тези патриоти....Спомни си за Ботев ,точно сякаш е писал за днешните УЖ патриоти !

9

бай ганю

преди 4 години

този болен индивид освен да ни занимава със себе си и да сваля нивото до махленско друго не може той никога с нищо не е допринесъл за доброто на нацията а единственно махленски караници и препирнимайстор е на генериране на скандали без него и симеонов нивото със сигурност ще се вдигнеболните да си знаят мястото и да се лекуват а не да заразяват и околните

8

Анонимен

преди 4 години

Сидеров е Левски!

7

Пешо

преди 4 години

Предлагам кардинално решение - да се заличи тази антибългарска партия от политическия живот на държавата!

6

Гледна точка

преди 4 години

Този пaляк докога ще разиграва партньорите си?Не стига, че ходи на работа, когато си иска, ами сега плаши ГЕРБ! ГЕРБ имат споразумение с ОП като цяло, вътрешните проблеми да си ги решават сами.

5

Анонимен

преди 4 години

Мдддааааа................ето това се казва "удар в гърба"!!!! Но....сидерчо си го получи, защото НЕ МУ ТРЯБВАШЕ ДА СЕ СЪЮЗЯВА с тая змия - гробаджиите!!! Странно, че не си научи урока от деформаторския блок!!! Уж не е глу-пав човек, как не разбра, че гробаджиите не се грижат за НИКОГО, ОСВЕН ЗА СЕБЕ СИ!!!

4

ВОИН АТАКИСТ

преди 4 години

ТАЗИ ЖЕНА КАРАНАЧЕВА ТРЯБВА ЧАС ПО СКОРО ДА СПАЗИ ЗАКОНА И ДА ОТМЕНИ НЕЗАКОННОТО РЕШЕНИЕ НА КОРУМПИРАНИТЕ ОТ ЗАПАДНИ ПОСОЛСТВА КАРАКАЧАНОВ И СИМЕНОВ.

3

Анонимен

преди 4 години

Тия гяволи от НФСБ и ВМРО много хитро преметнаха АТАКА и лично Председателя им,Сидеров.По чия воля е това решение предстои да разберем.Но няма да има Парламентарна криза.То е коалицията им е орел,рак и щука.Кой в коя роля е,знаете всички.АТАКА вече е на смъртен одър.Остава и другите две партийки от коалицията да я последват.

2

Анонимен

преди 4 години

горкият боленчо, плаче по цяла нощ. как може така подличко да се отнесат с него доброто момче? ще каже на чичко борисов и ще се сърди и ще тропа с краче докато не му върнат куклата. шкембе войвода имал ангажимент - едни комисионни има да събира от договорите за самолетите... мила родна картинка

1

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Касабов направи...преврат и е доволен,другите да се оплачат на...арменския поп.