46

Анонимен

преди 4 години

До 55 За тое съжаление съм от морски град и съм наясно ппвече от шопче от провинцията . Всеки турист може да отиде на всякъде стига да правиш правилните неща . Стига си втълпявал ,че само руски туристи можело да идват и едвали не света свършва , без тях. Смешкооо

45

Анонимен

преди 4 години

Се там какво си говорил с някой си руснак. Виж, какво казват реално хората по морето . Не ги искат и то от години. Явно са бедни туристи. А сезона е 2 месеца. Трябват ларжаджии , не празни приказки.

44

Анонимен

преди 4 години

Бедни бедни, колко да са бедни. Вчера говорих в Испания с един руснак, каза, че заплатите много зависят от региона, той живее е Ростов, за там каза, че средно е около 600 Евро чисто, обаче цените са им по-ниски от нашите.

43

Анонимен

преди 4 години

Гърция е по- скъпа от Турция, но е по евтино да си там от колкото в Созопол.

42

Анонимен

преди 4 години

Те не ни трябват. Трябват ни Немски , Английски , Френски , Скандинавски туристи .Тея водкаджии са пълен смях. Даже Българите пръскат повече от тях за всичко. Влизат в дискотеки нищо не пият . Услуги рядко ползват.

41

фил

преди 4 години

Що за глупави обяснения. По курортите работят бивши затворници, бол шум и мръсотия. Един *** наплю рускиня с деца и обижда, а после били обеднели. Погледнете в Турция и Гърция- българи, румънци, македонци, руснаци са там. Сега ще ни търсите да пълним хотелите ви, но няма да стане. По- евтино , чисто, вкусна храна и учтив персонал. По плажовете няма и един хвърлен фас

40

...

преди 4 години

Епа да ви кажа Българското море е скъпо, спрямо Турското такова! Така, че е напълно възможно руснаците да са се насочили към по-евтини и даже по-добри дестинации!

39

лъжа

преди 4 години

Руснаците били бедни. Лъжа. Руснаците са с най висок годишен доход-нод 3000 долара.

38

Анонимен

преди 4 години

40 кинта за чадър и шезлонг - пред тези цени и швейцарците са бедни, не само руснаците

37

Pen

преди 4 години

Незнам ама преди 1 седмица гледах цените на полетите от Москва до Анталия и се оказа ,че са със 100 лева по-евтини от до Варна/Бургас. А Анталия е по-далеч от Варна/Бургас.

36

Анонимен

преди 4 години

Абе що не идват новите ни господари Краварите да си харчат кинтите в"рая" наречен Черноморие, тогава виж сме замогнали!

35

до номер 38

преди 4 години

Ами напиши още 19 подобни коментара и ще ти преведат 80 рубли, т.е. около 1 лев и така малко по малко ще имаш за догодина да отседнеш за 5 дни. Ама като вдигне % на изборите за атака, бесепье и руменрадевци, раша ще прибира по 15 милиарда годишно повече от България. От тях 500 милки за жужето, 500 милки за политбюрото, и на по 1000 чиновника по 1 милион, и хоп ето ги 10 хиляди руски туристи на море + семействата им.

34

Анонимен

преди 4 години

По-точно ние ставаме по-бедни,понеже не идват тук..

33

човек

преди 4 години

До: номер 38Не, ти не си се завърнал от Дубровник. Ти си се завърнал от Санкт Петербург. А може още да си там и оттам да съчиняваш небивалици в ***-фабриката.А аз познавам мои колеги които ходят всяко лято я по Испания, я по Португалия, един се завърна от Париж, и странно защо, ама летя с Еър Франс, а не с Уиз Еър, който е за бедни руснаци. И детето му посети парижкия Дисниленд за рождения си ден. Странно защо ли така, а?Аз лично ги познавам защото са ми колеги.

32

Анонимен

преди 4 години

"Руснаците не идват на море у нас , защото е много скъпо и цените са завишени неправомерно"Това трябваше да е заглавието

31

Анонимен

преди 4 години

Аз пък се върнах тези дни от Дубровник, Хърватия.Ами кво да ви кажа. Всички скъпи хотели са пълни с руснаци.Интересно според аФторчето на статията, откъде са намерили толкова кинти.Аз дето съм сравнително заможен българин, бях отседнал в един по-евтин хотел и то само за 3 дни. За повече няма мъни.А бедните руснаци карат по цял месец, някои дори и цяло лято там.Що така - не знам.Трябва да питам аФторчето на статията.

30

Гошууу

преди 4 години

Кафяв екскремент,ти нали"дишаш"при кивитата кво те бригат Рашъните как и къде си харчат парите?

29

Анонимен

преди 4 години

Затова ли през май беше пълно с руснаци в Сиде, Турция. И мъкнеха торбите с покупките от мола? Просто на хората им се почива някъде, където за парите си получаваш нормално обслужване.

28

Анонимен

преди 4 години

Абе много бедни тия руснаци бе.Миналата седмица се върнах от Ибиса - и там пълно с тълпи от бедни руснаци.Да му се не види. А богат *** си кисне в панелката и нема пари да отиде дори до Ла йн яно море.

27

Гoшу

преди 4 години

Как бе? Джуджанчо не ги ли направи по-щастливи, по-успелио и по-богати. Какви са тези фейк новини. Явно Copоc я е написал тази новина. Там, в *** взимат най-големите заплати в света, даже преди САЩ са, затова и толкова американци и западноевропейци избягаха в необятната тайга, да вадят луди кинти и да живеят в истинска демокрация, а не в някаква диктатура, разбираш ли :)))))