16

мунчо

преди 4 години

от 228 милиона за транспорт- 114 милиона комисионни!

15

мии какво да кажа

преди 4 години

Аз живея в Милано от 30 години и жегата по спирките си я има. Тук няма пръскалки и други щуротии, за които се коментира напоследък. АМА НЕ Е ИМАЛО И ОБСЪЖДАНЕ ДА ИМА ТАКИВА! Нещо не зацепих в коментара на писарчето-журналист.

14

Иван

преди 4 години

До 14Също така, за много от пътуващите банята е "мираж"!

13

Анна

преди 4 години

Каква полза от нови автобуси, когато можеш да умреш на спирката, докато ги чакаш? Ползвам 604 и е претъпкан по всяко време! Разстоянията между рейсовете стават все по-големи и хората все по-немотивирани да слязат от колите. Срамота и наглост.

12

ххххх

преди 4 години

Новите трамвай да не са като новите-стари зелени дарени от Швейцария? За един приятел питам

11

Анонимен

преди 4 години

Сикими дава София парите са наши и между другото ди село вече няма и автобуси

10

И комисионна

преди 4 години

20 процента, за да има мотивация, иначе на кой му пука

9

Mi6osp

преди 4 години

Снимката на трамвай модел късен соц 1980 илюстрира отлично " новия "транспорт .

8

Анонимен

преди 4 години

Тва е другият начин да кажат,че билетчето става първо 2 после 3 а накрая и 5 лв защо не и 10 лв?Я вижте новите китайски и турски хипер машини които ще въртят из мърлявият град пълен с роми и диви селяни.

7

Анонимен

преди 4 години

Ха спрете се с тази ваша София!После ревете, че сте се напълнили със селяния! С тези пари цялата останала България ще си оправи транспорта!

6

Анонимен

преди 4 години

Браво! Радвам се, че София има нови превозни средства и при това дори електрически.

5

до 1234

преди 4 години

Ами ще почакаш умнико понеже 1997 г искахте ДЕЛИГИРАН БЮДЖЕТ нали ? знаеш ли какво е това :))) не нали , щом пошеш простотии. Това значи че данъците от всяка община си остават в нея и тя сама решава какво да прави. Нали ревяхте как сте хранили софиянци и затова избрахте делигиран бюджет :) поздрави и испех

4

ай сиктир

преди 4 години

Бре, бре, бре колко хубаво, а сега картофената да каже и колко са комисионните и в чия сметка ще отидат та всичко да си дойде на местата.

3

Джедай Мастър

преди 4 години

недей дочаква до зори, върви, кради, кради,

2

1234

преди 4 години

А останалата част от страната може ли да кандидатства да си получи данъците от софия а не като е сега 90 пр за софия 10 пр за провинцията? 200 млн????

1

Анонимен

преди 4 години

А ЦВ ЦВ и Боко Тиквуна ще дадат 2 милиарда и половина за 8 раздрънкани, ненужни ламарини, дето и за селскостопански самолети не могат да бъдат пригодени, та поне да свършат нещо полезно....С 2,5 милиарда могат да сменят автобусите не само на София, а на цяла Бългрия, примерно. Или да оправят водопровода, или каквото там се сети човек