38

Анонимен

преди 4 години

Абе чудих се аз кого да обогатя с половин милион евро, чудих се и накрая реших че и без мен ще се намери кой да ги вземе кинтите.

37

Факт

преди 4 години

Обаче ро*мите тоя път гласуваха доста активно,естествено за правилната партия*.Да не би пък да са се запалили по европейската идея?Само дето не знаеха въобще за какво се гласува...Ама 30 лева са си 30 лева,по-добре от нищо като на предишните два евроизбора.*ГЕРБ

36

Анонимен

преди 4 години

Като показват проучванията и ви казват че 50% от децата на тази прокажена територоя са имбецилни не се ли сещате че и при родителите положението е същото?!макар че съм убеден че процента е много повече от 50%.На матурите пои математика имаше САМО една !!! шестица.Едва ли схващате с пилешките си мозъци КАВО значи това.

35

Анонимен

преди 4 години

Българите не гласуват щото са ПРОСТИ.Толкова ли е трудно да го разберете??Аааа, забравих, и вие сте българи.Мъкаааа!!!

34

Анонимен

преди 4 години

А по въпроса дали били изненадани, ами почти всички американски предавания, който са обсъждали това"документални филми,също" никой не очаквал Съветския Съюз да се разпане.Може би Горбачов не е преценил ситуацията правилно с неговата перестройка.

33

българин

преди 4 години

Нищо не съм "пропуснал"! А се съмнявам.Дали изобщо си бил роден тогава! -:) Щото ми ги говориш едниииии....-:(

32

Анонимен

преди 4 години

До българинДобре бе човек, прибери пяната от устата.Аз какво съм писал, да не би да си пропуснал някое изречение.

31

българин

преди 4 години

До 35..Ти наистина ли ме "убеждаваш" Че Америка била "изненадана" Че СССР се "разпаднал" ? -:) Лел;е леле.Какви наивници имало! Помниш ли НАТО и СССР как се боричкаха и чрез Варшавския договор и армиите си.Се преследваха като кучето и котката? Е аз помня! -:) Не съм спал и следях политиката!! Главният враг на Америка ТОГАВА И СЕГА Е РУСИЯ! И ТОГАВА И СЕГА ЦЕЛТА НА АМЕРИКА Е РУСИЯ! Научете са да мислите сами бе хора! Русия е трън в очите на Америка! Самостоятелна и силна във военното дело държав

30

Анонимен

преди 4 години

До българинПлана Маршал.След World War Two,САЩ помагат на западна европа да се възстанови, следователно те са благодарни.Когато Източния блок се разпадна, те бяха изненадани, нищо не подсказваше че това ще се случи.За наше съжаление, те решиха да оставят, политическия елит който оправляваше да се оправя сам.Поне мое лично мнение, мисля че за тях сме чужди като култура, писменност и разбира се че винаги ще ни възприемат към славяноезичната група, а всички знаем коя страна в очите на САЩ е враг.

29

VELIK UCHEN MAKEDON

преди 4 години

AKO IZBORITE MOJEXA DA PROMENQT NESCHTO V BG TO SCHTQXA DA GI ZABRANQT

28

пецата

преди 4 години

Задължително трябва да се гласува , всеки бял човек с минимум средно образование е длъжен поне да покаже активна позиция, ако не харесва никоя партия , просто трябва да гласува против тази която не харесва най много Марк Твен НИКОГА не е казвал нищо за изборите , отдавна го разнищиха в американски и руски форуми , това е един фейк нюз обикалящ фейсбук от години!

27

българин

преди 4 години

По принцип .ЕС си е наша Европейска организация. С 2 ръце съм За ЕС! НАТО Американското.съм против него! Това си е Американско военно звено.Следващо ИНТЕРЕСА НА АМЕРИКА В ЕВРОПА! Да не се заблуждаваме Че то "пази" някого.Напротив.Никого не "пази" А КОНТРОЛИРА ЕВРОПА! Но това е друга тема...Та как да гласувам за Европейският кошер в Брюксел на оси.Който е подвластен на Америка!? Явно с нещо Америка държи "Европейските" политици и държави.За да са ТОЛКОВА ПРОДАЖНИ!!!Това не са ЕВРОПЕЙЦИ! -:(

26

иван

преди 4 години

ДЪРЖАВАТА НЕ Е ПОДГОТВЕНА ЗА ИЗБОРИ. БЛИЗО 1 МИЛИОН ПОЧИНАЛИ СА В СПИСЪЦИТЕ , А 2,5- 3 МИЛИОНА СА ЕМИГРАНТИ, КОИТО СЕ ЗНАЯТ ПО ЕГН КЪДЕ СА. В ЗАКОНА ИМА ИЗИСКВАНЕ ЗА ОТСЕДНАЛОСТ В БЪЛГАРИЯ ЗА ДА ГЛАСУВАШ , А В СЪЩОТО ВРЕМЕ СЕ ПРАВЯТ УРНИ ЗА ГЛАСУВАНЕ В ЧУЖБИНА. ВСИЧКО ТОВА МИРИШЕ НА ФАЛШИФИКАЦИЯ НА ИЗБОРИТЕ. ИМА ЛИ ИЗОБЩО СМИСЪЛ ДА СИ ИГРАЕШ НА ИЗБОРИ???

25

До 27

преди 4 години

Кои са олигарсите и милионерите бе .В чии ръце са външнотърговските фирми с 12милиарден капитал? !0 години ли ,преди повече от 30 почна голямото крадене и натрупване на капитала дечко, и се ,,създадоха" милиардерите и олигарсите.Апартаменти ли-дворци и имения имат онези другари ,а вие си байте за последните десет.Дечурлига !!!

24

До 26-Арсенал

преди 4 години

Как точно я виждаш тая смяна на системата? Нали я сменихме през 1944 и след 45 години обявихме държавен банкрут./като целия соц.лагер/А тези които не я смениха -Дания,Австрия,Белгия,Холандия,Люксембург,Норвегия,Швеция,Финландия и т.н. все от нашата черга с които бяхме на едно ниво тогава продължиха НОРМАЛНОТО ЧОВЕШКО РАЗВИТИЕ,без лозунги и планова икономика и до къде стгнаха? А ние загубихме 45 + 30 години,заради едно,, недоносче". Смяна на системата ли,пак да откриваме топлата вода с другарите?

23

До 28 и 29

преди 4 години

Абе ***. Сегашните имат гръб на всякъде. Те са оплетнени, като свински черва. Имат гръб на всякъде, защото са били заедно агенти, комунисти, от службите, от УБО и т. н. Новите няма как да имат тази мафиотска структура.

22

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ се накрадоха 10 години и сега са си построили апартамените, имотите, дебелите банкови сметки в Швейцария от комисионни и сега крадат умерено, а ако изберем нови ще крадат като за световно, 10 години не са крали и само точат лиrите.

21

Анонимен

преди 4 години

По добре да си живеем при сегашната система и да си мизерстваме, поне живеем някак си, иначе може по-лошо да стане.

20

Анонимен

преди 4 години

до Арсенал,и като смениш системата, що. Мислиш, че ще стане по-добре, ли. Ще дойдат още по-некадърни и недоучени от тия и ще иде при тях властта. Година две им трябва, докато се научат да крадат.

19

Arsenal

преди 4 години

Колеги,виждам,че всички са обезверени от настоящата политическа ситуация в България.Тогава какво чакаме? Тотална смяна на системата,само ние можем да го направим.В противен случай наглите ще продължават да се гаврят с нас.