43

Нане му е най добре-

преди 4 години

До Капиталист- когато на Вуте му е зле!

42

Обективен

преди 4 години

Гърция е страна с развит туризъм, традиционно добър сервиз и множество природни дадености, които гърците ценят и пазят. България е страна с мутро-туризъм, традиционно отвратителен сервиз и системно унищожавани природни дадености. Стотици урагани и земетресения в Гърция не могат да нанесат щетите нанесени на българското черноморие за последните 30 години. Това е простата и очевидна истина и тук изобщо не става дума дали обичаме или мразим Гърция или България.

41

Фактите

преди 4 години

Когато гори плевнята на съседа, най-добре е да се захващаш да гасиш ... останалото е казано от всички *** по-долу.

40

Анонимен

преди 4 години

При глобалното затопляне зимите стават по-студени, летата стават по-горещи и всички атмосферни процеси (като бурите и ураганите например) стават по-бурни. Всички процеси се 'изострят'.- Зимите не стават по-студени, а също по-топли. Айде размърдай ги малко тия гънки...

39

Митьо хотелиер

преди 4 години

Хак да вий на сичките селяни дет се ми се галите се колко било хубаво у Гърция. Тръгнали ми с доматите и ракията и хляб си носят даже дан са набутат. Не ни трябват е такива Скъсаняци на почивка в Созопол, по добре с по малко но качествени туристи. И да в края на сезона пак ша зема новата ЕС класа и пак ще съм с ново гадже от корица....а вие ще се търкаляте в панелката с дебелите си мустакати жени. Живот...Ко да прайш

38

Анонимен

преди 4 години

А *** точнУ напазарува имотчИтЪ на Халкидики.БравУс !!Чудя се от на Вълка яхтата остана ли поне КУРнилото или всичко потъна?!

37

Анонимен

преди 4 години

Важното е че недобните постове се трият с комсомолски жар.Тикво-комунизЪма в действие.

36

Анонимен

преди 4 години

заводските работници си духаме носа без носна кърпичка ние сме пълни ceляндypи и за нищо не ставаме ние сме най-простите хора в България

35

бургазлия

преди 4 години

Помня есента на 2017 бяхме седнали в една механа в Бургас и на съседната маса компания от хотелиерския бизнес поливаха закриването на сезона и се кефеха на земетресението в Турция , дето било напълнило хотелите лятото по Черноморието. След месец ни отнесе наводнението в Бургас... Не злорадствайте на чуждата мъка,защото не се знае какво ще ви дойде на вашите глави. А за гърците , те ще се оправят бързо, след седмица няма да личи,че е имало такова нещо и Халкидики ще е пълно.

34

Анонимен

преди 4 години

Хотелите на властта са празни.Всички да си идвате от Гръчко и да пълните хотелите.Заповед от Баце.

33

Анонимен

преди 4 години

Ще продължим да ходим в Гърция, защото там е хубаво. И миналата година по това време имаше подобна буря в Халкиди и щетите бяха поправени точно за 2 дни.Ако беше в Ла *** рия, щяха да се влачат с години.

32

Капиталист

преди 4 години

Само комунистите се радват на страданието на съседите, а капиталистите изпитваме съсградание!

31

Анонимен

преди 4 години

Тиквените статии против Гърця нямат край. Но българите продължават да си ходят на Халкидики. Що така бе Суджуци ?Не мислите ли, че хората бягат именно от вас и мафиотските ви хотели по **рието, което бетонирахте и съсипахте ?

30

Анонимен

преди 4 години

Никога на Кафяво море. Ако ще Халкидики да пропадне под земята.

29

А бе?

преди 4 години

Журналист: След тежката буря в Гърция няма загинали българи. 6 други чужденци са загинали... щетите са големи...Българин: АПЪК ПЕНСИИТЕ АКО ЗНАЕШ КАКВИ СА! САМО ТУКО КОМУНИСТИТИ/ГЕРБАВИТИ ОГРАБИА НАРОДА!Патологичното политиканстване там където не му е мястото, кога ще бъде прието за психично отклонение?

28

ЖАН ВИДЕНОВ

преди 4 години

1 ДОЛАР = 3000 ЛЕВА!

27

cinik

преди 4 години

До Бай ИванНе се радвай на нещастието на комшиите , дребна комунистическа душицо, мечката ще дойде и в твоя двор. Когато се случи същото на Черноморието, цели хотели ще падат в морето, щото и без това са наполовина там.

26

Анонимен

преди 4 години

При социализма нямаше свобода да избираме дали да станем богати, в при демокрацията имаме свободата да избираме да станем богати и забогатяхме и да ходим в Гърция, свободата Санчо е най-висшето благо дадени на човека.

25

Анонимен

преди 4 години

Гърция е туристическа държава и като такава поддържа много добри условия за туристи, напълно оправдано е човек да иска да отиде там. Още повече, че ни е близо. От друга страна в момента да се ходи в Гърция за някои е "протест" или по-скоро изява на националния ни нихилизъм. Не е важното, че ще ходя да почивам, важното е да мога да мрънкам, колко по-добре е от в България?

24

Анонимен

преди 4 години

900 лева минимална пенсия в Румъния.