63

Анонимен

преди 4 години

Една кокошка питала в посолството дали ще продължи бурята.Интересно какво са и отговорили.

62

Тон

преди 4 години

Миналата година бяхме до Никити, деня след наводненията - до вечерта почти всичко бе изчистено, всичко работеше, ресторанти и барове бяха пълни. Говорим за градче, в което предишният ден се стичаха реки и на места нивото на водата е било 2 м.,без ток и с блокирани улици. После се сещам, че много обичам родината си, но в едно родопско село тази зима 10 дни не можаха да изчистят пътя и да пуснат тока, за да прекарат хляб на 100те жители там. Така че ви предлагам да не ги мислим гърците.

61

Анонимен

преди 4 години

Апокалипсис, означава прозрение, събуждане... Кой разбрал - разбрал!

60

ОНЗИ

преди 4 години

Абе какво стана с къщичката на онази п....ка плевналиев - да не го е отнесла халата ...!?!?!?! Б...лук!!!!

59

Местанчев

преди 4 години

Преместих.

58

Анонимен

преди 4 години

До Митьо хотелиерСкъсанякоо, ти на 20г коптор нов ли му викаш. От 2003 съм по гръцко, хърватско и турско. Тази година пак съм по гръцко. Връщам се винаги здрав и отпочинал. Черноморието съм го забравил заради такива скъсаняци като тебе.

57

Анонимен

преди 4 години

Уж цяла България почива там пък няма бедстващи българи,странна работа, явно точно тоя ден са решили да почиват на китен

56

Анонимен

преди 4 години

Ужас. Горките хора :(Трябва, да започнем да си подготвяме сградния фонд за подобни неща, защото е ясно, че климата се променя. Ако някой може да спре времето, да се пробва. Аз смятам обаче, да се подготвя за най-лошото.

55

Анонимен

преди 4 години

ми то тука не се чисти нали след буря. а ДИСАГАДЖАИИ,гърците реват че им СЕ НАМАЛИЛА сумата която харчели туристите като цяло заради румънци,сърби,северяни и българи С ДОМАТИ И ЧУШКИ В БАГАЖНИКА

54

От Халкидики

преди 4 години

Наистина беше страшно! Днес обаче ВСИЧКИ СОБСТВЕНИЦИ са хванали метлите и чистят!! Даже успяхме да ядем рибка за обяд. Утре ще са 6. Тук е разликата с нашите "хотелиери". Дай му бентли силиконка и му гледай сеира, той е патрон, нема да се излага. Изгонихте нормалните хора от Черно море и Няма връщане.

53

Анонимен

преди 4 години

До 123AD block няма реклами

52

Анонимен

преди 4 години

Ако ти отидеш в Гърция на тази мизерия която е на снимката показва колко може да ти е акъла.

51

123

преди 4 години

DNES.BG...ИЗЛАГАТЕ СЕ С ТЕЗИ РЕКЛАМИ.ДА МУ ПИСНЕ НА ЧОВЕК!

50

Анонимен

преди 4 години

Утре тази гнас може да дойде да вилнее при нас и да попилее пътища, хора и къщи. Няма нужда някои хора да са толкова злобни. Всички сме свързани, на една планета живеем със сходни проблеми. В момента там няма ток и много хора не могат да се свържат с близките си, защото няма как да заредят телефоните си. Усещането да не можеш да се свържеш с хората, които обичаш, е страховито...Имайте страх от Бога! Омръзнало ни е с тази драма за нашето море и чуждото море... Всеки да ходи там, където желае...

49

Християнин

преди 4 години

Библията предупреждава за наказания (напр. Сир. 39:34-38; 40:9-11; Иов 37:11-13; Прем. 16:15-16). Има Бог. Ще има съд. Може и България да бъде наказана. Моля, помирете се с Бога чрез Иисус Христос! Можете да се огледате в Изх.20, Римл.1, Гал.5 и на др. места в Библията, защото всички сме съгрешавали. Покайте се и молете за прошка, за да не се мъчите вечно! Ако желаете, приемете Господ Иисус Христос за Спасител, изповядайте греховете и се отречете от тях, както и от тези на родители и предци.

48

...

преди 4 години

До Митьо хотелиерАз пак ще отида на почивка в Гърция, няма да ти стъпя в осмърдяния хотел. Гледай какво е сега в Гърция и виж какво ще бъде след 20 дена. Няма да има и следа от това, което се случи вчера. А при теб - 20 години, едни *** не можеш да изгониш от дупката, на която казваш хотел. Схвана ли защо пак ще отида в Гърция? Колкото до ЕС класата и гаджето от корицата ти. Добре че ти е кошницата, че тя да е с теб. А аз имам такава жена, че твоите от корицата изглеждат като квазимодо.

47

добре ни дойде

преди 4 години

До ОбективенЩе им обсебим туристите! Господ си знае работата!

46

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 42В цял свят се говори за климатични промени,които се случват,само у нас за глобално затопляне. Писна ми да вървим след хората. Промени разбирам да е студено когато трбва е топло,да етопло когато трябва да е студено, да падне сняг през април,май,юли да е стуено като вечар и днес ,зимата да е по мека поне 2-3 градуса....

45

Анонимен

преди 4 години

На нашето Черноморие ако мине такова чудо няма да могат да се оправят 3 сезона напред,и ще реват за загуби 5 години напред. Досадници.

44

хайде на слънчака!

преди 4 години

това се казва келепир!