21

на практика

преди 4 години

на практика, косово е вече част от Албания, а Европа е част от САЩ. В Европа има над 120 американски бази, 4 от тях са България. Само в Германия има над 17 000 американски войници и 34 американски бази. На практика Германия е окупирана от САЩ, а НАТО е окупацинната организация на Вашингтон. Само Сърбия е още независима, но е обсадена и няма шанс. Скоро ще ликвидират и сърбите. От Вашингтон подкрепят мюсюлманите в Европа стратегически за да подтискат националната идентичност на народите християни

20

Анонимен

преди 4 години

Не мога да разбера как може да се опъваш да защитиш таково извращение над хора, наистина ако си в таково психично ниво след време и над тебе ще го направят.

19

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 5Какви деца бе ***? Какви изнасилени мюсюлманки? Децата, заедно с жените и старците ги качват на автобуси и ги изпращат по живо, по здраво. Избиват всички дето могат да носят оръжие, заедно с пленените по горите около Сребреница. Кой ги е карал да се крият сред цивилните? Защо е имало две армии в анклава, след като е имало споразумение за демилитаризация му? Защо са нападали съседните сръбски селища и сърбите в гръб? Да реват сега!

18

аз

преди 4 години

Защо не се потърси отговорност от америка.Те разпарчалосаха Сърбия.

17

Анонимен

преди 4 години

Пълна лъжа е тази статия.Виасат,шведската телевизия имаше документален филм за събитията.Холанците нямаха никакъв шанс.Сърбите бяха обградили лагера.Говореха си с хората вътре.Подаваха цигари,храна през оградата.Дугата част от босненските военнопрестъпници се бяха изпокрили по горите.Сърбите с коли с мегафон обикаляха и им обещаваха,че няма да им търсят сметка за издевателствата над съседното сърбско население по Коледа.И гамените се предаваха.Качиха жените, децата и старците на автобуси и ...

16

Анонимен

преди 4 години

Всички жители на селото са били евакуирани. Жертвите са ислямски бойци които са загинали в битка, не цивилни както САЩ бомбардираха и избиха стотици хиляди цивилни в Ирак, Либия, Сърбия, къде ли не, даже и в София избиха хиляди цивилни.

15

Анонимен

преди 4 години

Анализът от съдебно-медицинските заключения, направен от експерти на Хагския трибунал въз основа на обработката на останките от масовите погребения, показва, че от 3568 заключения в 92,4% от случаите причината за смъртта не е била официално установена.За пореден път се доказва, че ония горе се имат за богове и хората за тях са нищо. Били са готови да убиват хора от техният си народ, за да постигнат целта си.

14

Резултат

преди 4 години

Преди нападението на САЩ над Садам, в Багдат живеят 1 млн. католици, които изповядват вярата си без проблем. Погледнете сега няма нито един. В мюсюлмански държави, християнството бива подтискано и унищожено с помощта на Вашингтон. В Европа мюсюлманството процъфтява - джамии се строят навсякъде, семействата им имат по 5 - 10 деца. след 30/40 години християните ще са малцинство в Европа.

13

Анонимен

преди 4 години

Докарвани били телата на много мюсюлмани, умрели и загинали през други години и на други места. Така от 2442 тела, намерени в масовите погребения през периода 2003-2006 години и уж разстреляни през юли 1995 година, 914 са участвали в изборите през септември 1996 година. По документи на общината става ясно също, че част от хората в тези списъци въобще не са били разстреляни, а са умрели от естествена смърт, докато друга част са загинали в бойните действия до 1995 година.

12

Анонимен

преди 4 години

Това потвърди и бившият шеф на полицията в Сребреница ХакиеМехолич. В интервю за списание Дани той цитира думите на Изетбегович в обръщението му към делегацията от Сребреница: Знайте, че Клинтън ми предложи през април 1993 г. четническите сили да влязат в Сребреница, да изколят пет хиляди мюсюлмани и тогава вече да може да се извърши военна интервенция от НАТО.

11

Анонимен

преди 4 години

Целта да се даде повод на сръбските сили за нападение на демилитаризираната зона. Естествено, възниква въпросът защо. В Доклада на Генералния секретар на ООН за падането на Сребреница (1999) се казва, че някои босненци от Сребреница твърдели, че президентът Изетбегович им казал, че бил научил, че намеса на НАТО в Босна и Херцеговина е възможна само, ако сърбите нападнат Сребреница и убият поне 5000 от нейните жители.

10

Анонимен

преди 4 години

Ибран Мустафич, основател на клон от Партията на демократичните действия начело с Алия Изетбегович в Сребреница, депутат в Скупщината на Федерацията на Босна и Хеерцеговина през 1996 г., в интервю за сараевския вестник Слободна Босна открито заявява, че сценарият с превземането на Сребреница е съзнателно подготвен. За съжаление, в това дело бяха замесени босненският Президиум и командването на армията.

9

Анонимен

преди 4 години

В Сребреница дали пишат за баташкото клане?

8

аз-ът

преди 4 години

тая слъзлива статийка от DW ли я преведохте...

7

Помните ли

преди 4 години

Вашинготон избиха 5 мил. виетнамци половината от тях жени и деца. Изгаряха ги директно с на.палм, още два пъти по толкова са останали инвалиди. Помните ли, Вашингтон превърнаха два града в Япония на масови ядрени гробища?Никой май не говори за това?

6

Анонимен

преди 4 години

Няма нищо цивилизовано в гражданската война, когато съседи убиват съседи и семейства се оказват от двете страни на барикадите, човечността е първата жертва. Това което ме в цялата ситуация е, че цялата ситуация се представя като "добри" срещу "лоши". Сребреница се вее като знаме, докато неговите огледални образи срещу сръбското цивилно население от вилнеещи и финансирани от вън мюсюлмански наемници се премълчава. Така е по-лесно. Жертвите или се ползват или премълчават от политиците.

5

Анонимен

преди 4 години

Какъв ли им беше греха на тези дечица и каква е тази злоба ?

4

Анонимен

преди 4 години

Християните сега са най тероризираната общност в света обаче тая Сребреница я въртят постоянно

3

Анонимен

преди 4 години

Дядо господ само забавя нали така и това ще се върне.

2

Вероятно

преди 4 години

Вероятно в хага са трансформирали и масовите християнски гробове в мюсюлмански