41

БЪЛГАРИН БУДИСТ

преди 4 години

ДО 41:И ЗА ТВОЕ СВЕДЕНИЕ:ОТ 3 МИЛИАРДА ХРИСТИЯНИ ЕДВА 400 МИЛИОНА СА БЕЛИТЕ ХРИСТИЯНИ!!! ОТ 500 МИЛИОНА БУДИСТИ 450 МИЛИОНА СА БЕЛИТЕ БУДИСТИ!!!! АЙДЕ СЕГА ПРОДЪЛЖАВАЙ С ПРОПАГАНДАТА ЗА ТЪЙ-НАРЕЧЕНИТЕ БЕЛИ ХРИСТИЯНИ ХАХАХХАА

40

БЪЛГАРИН БУДИСТ

преди 4 години

ДО 41:А АЗ УБИЙСТВАТА НА БЕЛИ ХОРА-БУДИСТИ В МИАНМАР ОТ БЕЖАНЦИТЕ РОХИНГИ ОТ БАНГЛАДЕШ НЕЩО ДА КАЖЕШ? ИЛИ САМО БЕЛИТЕ ХРИСТИЯНИ СА ЖЕРТВИТЕ ПО ПРИНЦИП........ ДРУГИТЕ НЕ СМЕ БЕЛИ И НЯМАМЕ ПРАВА ЛИ?

39

asdf

преди 4 години

Убийството на бели хора християни не е проблем, на всички други обаче е. Не че сърбите са за жалене, те винаги са били готови да извършват зверства и всячески да си разпространяват тъпата пропаганда. За добро или за лошо още много такива случаи ще има.

38

Алекс

преди 4 години

А убитите сърби-християни? Броим ли ги за хора, според международната "справедливост"? Не сме и-диоти, помним. И децата ни трябва да помнят и знаят.

37

карина

преди 4 години

До ЛИ началото ще оправдае края ли ?

36

сара

преди 4 години

Тука се задават въпроси как се е стигнало до това клане. Сякаш има значение. Оправдава ли нещо това варварство , проявено от уж цивилизовани хора ? Има ли някакво оправдание за този ужас ?

35

Л

преди 4 години

Статия показваща края на едни събития, но умишлено никой не споменава началото и по точно как се стига до него.

34

баба мара

преди 4 години

да би мирно седяло да не би чудо видяло отнася се за целите балкани

33

гост

преди 4 години

сащ и европейските дърожави тогава направиха всичко възможно да се разпадне югославия ,пречеше им на създаването на евро гейският им съюз

32

Анонимен

преди 4 години

Цяла Югославия показа на света КАК НЕ СЕ ПРАВИ. Цяла Югославия доказа, защо е най-голямата дупка в Европа. До вчера са работили рамо до рамо, колеги, съседи, а на другия ден се колят, изнасилват, бесят и избиват. Тая *** вечно ще им висне над имената, защото всичките доказаха, че не са хора, а втора-ръка *** в най-добрия случай.

31

Анонимен

преди 4 години

Балканите да са благодарни, че са дошли Османлиите а не Англичаните защото ако бяха дошли те сега тези държави на Балканите нямаше да ги има,кръстоносни походи, идват османлиите и стоп на тези походи, и по този начин ги има държавите на Балканите, и в Босна използваха Сърбите за геноцид, а да знаете ,че сърбите ако намерят, възможност няма да жалят,нито, Македонци,нито Българи, нито Албанци, Нито пак и Гърци, добре че я има Турция истатуковото се запазва

30

Диабло

преди 4 години

Там където тегне сянката на злото и рогата на дявола се издигат над ерзац храмовете. !.

29

Анонимен

преди 4 години

Но по туй време и още малко по отпреди са изтеглени от Афганистан чуждестранни легиони щото руснаците едва ли са щели да напуснат без гаранции в тез години как за промени и настанени там що наоколо частните армии от типа Ал Кайда,ДАЕШ-ИДИЛ и разни други за които са специфични такива начинания и жестокост на изпълнения как башибозуци в добавка под фалшив флаг,за редовна държавна армия не е присъщо още,че са били федерация-федеративна армия-мюсюлмани,християни са служели в нея,в щаба как генерали.

28

чшертъу

преди 4 години

Нищо не може да оправдае геноцида. С тези фейк нювс вече нищо не се знае, заради това към всяка новина подхождам с критичност. Чел съм истории (не твърдя че са истина), че мюсюлманите в продължение на няколко месеца всяка вечер са ходили в християнските села и са клали когото видят. Сърбите се обърнали за помощ към армията и тогава става геноцидът. Имало е сини каски, но са били малко и не са могли да направят нищо за да спрат геноцида

27

Лесно е

преди 4 години

Трябва само мюсюлманите да си стоят в Анадола и в Африка, ако не нахлуват в Европа няма да има сълзи и всички ще са щастливи!

26

Вярно е

преди 4 години

Саудитците колят наред в Йемен и става въпрос поне за млн. жени и деца, Европа мълчи, Тръмп продава оръжия за милярди. И това става в момента, а не преди години и продължава да става. В Хага мълчат.

25

Анонимен

преди 4 години

Те си текат, в йемен в момента Саудистка арабия извършва масов геноцид!

24

Факт е

преди 4 години

Факт е чудовищната манипулация над такива новини и факт е, че хората не са ***.ци и не вярват. Погледнете коментарите и ще разберете, че хората вече не вярват на тоталната пропаганда, ръководена от Брюксел и Вашингтон. Като сте почнали, разкажете и за зверствата на Вашингтон по света. Знаете ли, че на ден биват избивани по 20-30 човека от дронове, между които често жени и деца. Те нямат гробове, а остават да лежат в дупки от бомби. Това е етническо прочистване водено от Вашингтон.

23

Изклани

преди 4 години

Всъщност, докато не се намесват англичаните в Османската империя, турци, гърци, мюсюлмани и християни живеят в относителен мир. След намесата на "запада" и по точно Англия, идват поредица от кланета, гонения, войни, бежанци и нещастия. Направете си сметката. Така е и в Сърбия. В поредната геполитическа битка на запада срещу "враговете" на запада, хората (независимо дали са мюсюлмани или християни) биват изклани в акции планирани във Лондон и Вашингтон

22

Анонимен

преди 4 години

Къде е оня от германия да се изкаже по въпроса или днес се крие под полите.