61

6000-7000

преди 4 години

около Сребреница има много села със сръбско население. Босненските мюслим правят етническо прочистване като избиват по жесток начин над 6000-7000. Заковават ги по дърветата н кръст,разпорват коремите на къст дори и на бременните. чак по късно сърбите се намесват...

60

Земария

преди 4 години

Който предлага на 28 *** дивизия да се предаде, обещавайки спазване на Женевските конвенции.Дивизията наброява 1900. Към нея се присъединяват и цивилни-една част от страх от възмездие, заради участието в терора над сърбите, провеждан 3 години в околностите в "демилитаризираната зона', друга, защото имат роднини, взели участие и трета, от обикновен страх. Тези цивилни стават жив щит на главорезите от 28 по време на пробива. който се учи във военните училища в Босна. водят се тежки боеве с много ж

59

Земария

преди 4 години

В тази статия няма и 5 процента истина. И това е разказът на очевидеца. Всичко друго е политкоректни интерпретации! Кога съдът в Хага е постановявал, че е геноцид, когато в 2007 каза, че няма данни. Контекстът е точно обратно-Сребреница е оставена без съпротива, поради уговорка между Изетбегович и Клинтън. Никакво разоръжаване на зоната не е имало, по вина на 28 хаджар дивизия. Начело с военнопрестъпника Орич. Същият е изтеглен два дни преди атаката на сърбите и градът е бил предаден на Млади

58

Zemaria

преди 4 години

г-н аФторе. Прочетете това, и се засрамете. Писано е преди 14 години. Спрете да задлъжнявате на истината Спрете да тиражирате лъжи<html><body><!--StartFragment--><a href="zemaria.blog.bg/politika/2008/07/27/mityt-srebrenica.216733">zemaria.blog.bg/politika/2008/07/27/mityt-srebrenica.216733</a><!--EndFragment--></body></html>

57

Обичам България

преди 4 години

В този конфликт съм за конфликта.!

56

ннн

преди 4 години

До до 49Много интересно как сърбите са унизили Хитлер като 5-*** германци барабар с пияния турист преводач превзимат Белград! Чети българофобе чети може и да ти влезне нещо в кратуната за отношението на братята славяни /сърби и руснаци/ към нас!!

55

nnn

преди 4 години

До АнонименНедей да обиждаш идил на тях са им промили мозъците от малки и си водят верски джихад. Но сръбските четници когато избиха мирното българско население с пеленачетата в Босилеград през ПСВ, а и в Македония на "кървавата коледа" през 1946 си е абсолютно съзнателен избор!

54

gishena

преди 4 години

Знаете ли, повечето от вас са жалки същества. Платени ***, жалки и ще си останете. Все тая ми е кой ви е платил, дали Тръмп или Путин, разлика няма.Трагедията е, че при такива ужасни страдат невинните. За войната извинение няма. Не може да се обясни нито клането в Батак, нито това в Сребреница. Шапки долу, такива моменти трябва да обединяват цялото човечество и да се направи така, че никога да не се повтори.

53

гост6

преди 4 години

Вижте МОЛИТВАТА НА БОСНЕНЦИТЕ И ОТКЛИКА НА БУЛГАРСКИТЕ БУНАЦИ!

52

Анонимен

преди 4 години

То това "клане" не е дошло от нищото.Защо не напишат и колко сръбски жени, деца и старци са изклани в босна от мюслите преди това "клане"?ислямът НЯМА място в ЕВРОПА.

51

Анонимен

преди 4 години

В Босна и Херцеговина НЕ Е ИМАЛО ГРАЖДАНСКА ВОЙНА А СРЪБСКА АГРЕСИЯ,както преди това в Словения,после Хърватско,но в Босна сърбите се показаха в целия си блясък на джелати.НИКАКВА РАЗЛИКА НЯМА МЕЖДУ СРЪБСКИ ЧЕТНИК И ИДИЛСКИ ***,АМА НИКАКВА.

50

Даскал Фратю

преди 4 години

А колко християни бяха избити от мюсюлманската напаст не се споменава.Колко манастири и църкви бяха разрушени също.

49

50-ти

преди 4 години

И докато убитите в Сребреница са застреляни,тези у нас които умират от злокачествени болести умират бавно и мъчително!Затова не оправдавам нито сърбите,нито американците.Но докато съм жив ще съм гневен,заради това,че се говори и пише само за вината на сърбите!А колко хора у нас умряха от рак затова управниците ни мълчат като риби!Дори са подписали споразумение със САЩ да не се търси отговорност на армията на САЩ за престъпленията им в Сърбия и последствията за живеещите в околните страни!

48

до 49

преди 4 години

На 4-ят ден от бомбардировките САЩ губят самолет F117 - загуба за стотици милиарди долари!От този ден невидимият им самолет вече е история.Представяш ли си колко бесни са били всички политици и генерали в САЩ?Работели са 20 години над самолета,използвали са го 18 години успешно и край!Сърбите ги унизиха пред целият свят,както преди това унизиха Хитлер!И след 1000 години американец в Сърбия няма да стъпи,та камо ли Сърбия в НАТО да влезе!

47

българин

преди 4 години

А дали някога трибуналът в Хага ще съди тези който разхвърляха 9300 кг обеднен уран на километри от нашата граница?Американците ни устроиха втори Чернобил тихомълком,нарочно и затова всички мълчат като риби!Ето заради това народът в пограничните ни райони измира масово от злокачествени заболявания.И американският уран е вреден,също както и руският изхвърлен от реактора в Чернобил.Разлкиката е в това,че Чернобил е в резултат на човечка грешка,а бомбардирането-УМИШЛЕНО!

46

Анонимен

преди 4 години

С това ли НАТО оправдава бомбардировките с обеднен уран,бомбардировките на китайското посолство,ракетата паднала върху покрива на къща в Горна Баня,избиването на над 1000 деца при бомбардировките в Белград?Значи сръбските куршуми били лоши,а натовските хуманни!!!Дано да дойде ден сръбската държава да може да осъди НАТО за зверствата и убииствата на цивилни граждани в Сърбия!Срам ме е ,че и България е в НАТО заради убииствата на цивилни сърби.

45

Сатира

преди 4 години

Тази статия я дайте на макета сърбобански в Македония

44

Анонимен

преди 4 години

Защо никой не говори за избитите християни по Иран , Ирак , Сирия, Афганистан дори и в Турция , никой дума не обелва

43

Анонимен

преди 4 години

До Нож, жица сребреница Ратко Младич, Слободан Милошевич и Аркан национални герои на Сърбия

42

БЪЛГАРИН БУДИСТ

преди 4 години

ПЪК И РАЗЛИКА МЕЖДУ РЕЛИГИЯ И РАСА ПРАВИШ ИЛИ ИЗОБЩО? ТЕЯ МЮСЮЛМАНИ В БОСНА СА ИСЛЯМИЗИРАНИ СЪРБИ И ХЪРВАТИ(ТОЕСТ ОТ СЪЩАТА РАСА КАТО СЪРБИТЕ И ХЪРВАТИТЕ) ТА КВО ВИКАШ ТЕ СА МЮСЮЛМАНИ И ЗНАЧИ НЕ СА БЕЛИ ЛИ? И ОТКОГА РЕЛИГИЯТА ОПРЕДЕЛЯ РАСАТА НА ЧОВЕКА!!! АКО ТРЪГНЕМ ПО ДАЛЕЧ ТОЙ И ИСУС ХРИСТОС НЕ Е БЯЛ(А Е СЕМИТ ОТ БЛИЗКИЯ ИЗТОК) ЗА РАЗЛИКА ОТ НАШИЯ БУДА КОЙТО Е БЯЛ АРИЕЦ(БРАХМИН) ОТ ЗЕМЛИЩЕТО НА ДРЕВНА ИНДИЯ И ДРЕВЕН НЕПАЛ(НЕ СЕГАШНИТЕ) ПЛЮС ТОВА БУДА Е И СИНЕОК!!!