34

Анонимен

преди 4 години

И ние с 8-те бройки 40-годишни таталясницище възстановим равновесието в черноморския басейн и ще плашим гаргите!Смях!

33

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 48Ако някой тръгне да ни завладява, кое е по-вероятно - варварската ни съседка или Русия.Колко пъти ни е нападала и окупирала Русия и колко Турция?Хайде да видим и имай предвид, че варварската ни съседка веднъж ни е оказала помощ след руско нападение.

32

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 42Какво да говорим, че братушките имат на склад най-новия звяр СУ-47 Беркут.Само че на паради не го показват.По Су47 се захласвах като дете.Първия му полет беше 1997.Преди 22 години.Наистина внушителен дизайн, но само толкова.Нито показа кой знае каква маневреност, нито го докараха до там да носи някакво въоръжение.На всичко отгоре е ДОЗВУКОВ.Макс. скорост 1117км/ч.Проекта се точи от 80-те години и накрая беше закрит.Произведен само в една бройка.Пълна трагедия.

31

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 45Хахах, то дето цената е най-скъпата в историята е факт, ама сега стана ясно и че тя не включвала въоръжението на самолетите!Цената е с пълен боекомплект за 8-те самолета и отделно за обучение.Колкото и да го пишеш няма да стане истина.Интересно какво ли още ще измислите?А да ти дам материал за размисъл.След самолетите ще купим и танкове!

30

Анонимен

преди 4 години

България 8 самолета.Турция няколко стотин. Това е. А тука ми разправят за това какви самолети имала Русия. Ако някой тръгне да ни завладява, кое е по-вероятно - варварската ни съседка или Русия. Егаси палячовците.

29

Анонимен

преди 4 години

Сега МАПО МиГ съвсем ще го закъса.До сега ние им наливахме по 200 милиона годишно, което им е 40% от постъпленията.Ще ходят ей така да се намират на работа.

28

Анонимен

преди 4 години

Хахах, то дето цената е най-скъпата в историята е факт, ама сега стана ясно и че тя не включвала въоръжението на самолетите!Иначе казано, ще можем да ги ползваме за само за екскурзии!Честито на печелившите!

27

бай х

преди 4 години

през няколко дни интервюта само със тоя ,, генерал,, лъжлив съби тези които са против не дават интервюта за да не бъдат уволнени ...

26

Анонимен

преди 4 години

Суките са Бугати колкото Путин е 2 метра.

25

Анонимен

преди 4 години

Целия конкурс беше опорочен, защото цената е 40% повече от първоначално заложената. И после ми обясняват как всичко е наред. Милиарди се хвърлят лесно, а се търсят недостигащи пари за какво ли не.

24

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 33България е в ЕС и НАТО, а Крим не е руски!

23

Анонимен

преди 4 години

Не вярвам на хора, които 50 години са били комунисти, а последните 10 герберасти.

22

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 30до 27 Су- 35 срещу F-16... Бугати Вейрон срещу трабант!Ама Бугати Вейрон е Ф-16 нали?Разменил си им местата.Руснаците имат само Лада, Москвич, Волга никога не са правили нещо, което да се доближава до джантие на Бугати.

21

Krom

преди 4 години

До Анонимен 18 - ти па кво се разтъжи по тоя клоун дето рони сълзи по Титовото величие бе? Ходи и ти да се "обединиш" около мужиците. Самогон и огурци за всички има. Направо велика империя - БНП по малък от този на Италия, африкански доходи и претенции до възбога. Здравомислещите бягат от там с писъци. Натам тичат тея дето мечтаят за "бащица" който да ги *** по тъпите канчета и да "мисли" за тях.

20

Анонимен

преди 4 години

Всеки пети младеж в България е безработен.

19

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 23Кустурица: Около Русия се обединяват всички здравомислещи, а ЕС вече не може да се спасиЗдравомислещи като пияницата Кустурица ли?

18

Анонимен

преди 4 години

Белгийски военни експерти обявиха F-35 като опасем за пилотите.

17

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 10ДО 8 Ми май е по- добре руски варел, отколкото тенекията Ф-16.Май ама сме юли!Москвич срещу Гранд Чероки

16

Анонимен

преди 4 години

"Че това ще се случва поетапно ипродължително време,"докато станат3.5млд.Щом и генералите ги избутахапо жегите,явно за нищо неставаме.Нотупайте топката поне 20 год.,за да ненипоискат поръчки за още тенекета.

15

До Кошници на 60 г

преди 4 години

Братчед, СУ 30 и СУ 35 са модели създадени на основата на СУ 27. СУ 27 започва да се проектира 70 - те години. Няколко години по-рано започва създаването на F 16. И двата самолета са нови, но планерът и концепцията в тях общо взето е една и съща. Без проблем може този модел на F 16 блок 70 да се кръсти F 70. Това прави ли го нов самолет. Важното е пълнежа какъв е!