8

Наблюдател

преди 4 години

Хубави снимки са станали!

7

Анонимен

преди 4 години

я стигаме до истината! за подобни замърсявания НИКОЙ не дава информация към съответните органи. трябва да нашуми в медиите за да се потърси отговорност от съответните хора!Затова и контролните органи рядко регистрират замърсяване, защото им се обаждат трети лица и докато реагират е "след дъжд качулка"

6

Пламката

преди 4 години

Нема да затвори и глобата няма да плати и заплатите ще дава когато си реши . Отговора знаем ....че ние си живеем на балканите значи въздуха е планински чист няма никаква воня ежедневно. .датчиците са в норма. .сероочистката перфектна политическия чадър е разпънат плаща редовно на когото трябва от горе.Някакъв си прах глупости всичко е наред

5

!!!

преди 4 години

Затваряй!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

4

ПорЦелан

преди 4 години

Да го затворят и да го направят студен резерв! Костов откога си търси нещо такова. Няма само Доган да си има я!

3

Ристу

преди 4 години

Пепелта е радиоактивна. Ако не вярвате, проверете с гайгеров брояч. Пепелта от въглища съдържа концентрирани уран и торий. Малко хора знаят, че когато живееш до ТЕЦ, получаваш по-голяма доза радиация, отколкото ако живееш до АЕЦ.

2

Тато

преди 4 години

Няма опасност за живота и здравето на хората в района...Е, па що да има..некви си прахове, вместо въздух влизат в дробчетата...Нищо работа.

1

Анонимен

преди 4 години

Направо да го затварят този болестоносител.