6

Анонимен

преди 4 години

Ама, това е безобразие, бе! Купуваме самолети за 2,3млрд + лихвите, ще купуваме за още толкова, а няма лекарства за онкоболните.... Това е гено.цид!

5

Анонимен

преди 4 години

Искрено пожелавам виновните за това положение лично да попаднат в ситуацията на тези родители.Срам нямат тия не-хора! С най-нещастните се подиграват! Иначе пари знаят да харчат за глупости - самолетчета ще купуват, компютърчета, ремонтчета по магистралки с по едно платно в посока. Срамота!

4

Анонимен

преди 4 години

Как няма да липсват, нали се крадат? Помните ли случката със заловените лекарства във фалшиви опаковки в Холандия? Покриха я и така и не се разбра какво точно стана.

3

Анонимен

преди 4 години

За обикновенният българин и особено за децата няма лекарства,а за депутатите лечение в чужбина,обслужване до последния им дъх.Е,как хората да ви обичат!Не ви пука за никой,освен за собственото си благополучие!

2

Анонимен

преди 4 години

Нали помните как когато "тежката артилерия" г-жа Атанасова бе министър на здравеопазването как реши проблема с липсващите лекарства "Да се закупят за сметка на лекуващият персонал,а не да протестират пред министерството и" . Тъй де там работят чувствителни хора и някои може да се разстрои.За съжаление българското здравеопазване става все по-голяма отврат.

1

Анонимен

преди 4 години

Пука им на чиновниците. Половината са сигурно в двуседмичен отпуск в някоя станция за без пари, а тук който иска да умира.