4

Виц

преди 4 години

Шеф се жалва: - Петров ми поиска повишение. Не може така. Ами ако и другите поискат същото?! Уволних го за назидание на останалите работници. Петров се обърна към свой приятел, компютърен специалист. Сега, като си напиша името в гугъл и на първо място в търсачката излиза, че съм зад-ник и сега не мога да си намеря работници...

3

ГолямаГрешка

преди 4 години

Основни грешки на ръботодателите е освобождаване на служители от средно и високо ниво без изплащане на дължимите обезщетения. Като резултат могат да очакват прекалено чести данъчни проверки, изненадващи сривове на компютърните системи и в крайна сметка среща с ЧСИ.

2

Анонимен

преди 4 години

Щом трябва да се хвалите и изтъквате сами с надеждата някой да ви забележи значи тоя който трябва да ви гледа как се справяте (мениджър,ръководител,началник смяна,супервайзор на екип) или там както се нарича въобще не си върши работата или е инструктиран да няма повишения защото това ще доведе до загуба на най-милото на българските робовладелци.Техните пари.

1

:((

преди 4 години

Пак са писали, ползвайки материали от чуждия печат.У нас правилото е едно: Няма да получите повишение, ако не сте човек на шефа. Има и вариант - ако не ви закриля някой, на когото шефът ви козирува.