12

Бате Енчо

преди 3 години

Голям талант в бедна страна. Срам ме е от хейтърите.

11

Браво!

преди 4 години

Този човек ще бъде страхотен пример за бъдещето си дете! А и за много хора тук! Фокусирайте се над хубавите неща в тази история и спрете да пишете глупости!

10

До ”запознатите”

преди 4 години

Тези, които коментират тук, са толкова запознати, че да ги съжали човек! Повечето знаят само да сеят злоба! Влизам, гледам клипа сутринта и се зареждам с оптимизъм, викам си Ейй, има хора, които се борят в тая държава. Чета коментарите и злобата, която излъчват, и си мисля Хората са жалки същества, ще сравнят човек със земята, за да може безцелното им съществуване да е още по-непоносимо за останали, които се мъчат да направят нещо... Омръзнало ми е от хорица тръгнали да коментират Човеци!

9

Запознат

преди 4 години

Само да отбележа,че участва и е републикански шампион в клас АМАТьОРИ.В истинският спорт професионален клас е друг шампиона.От 20 години е по пистите въпросният талант и все още учавства в любителски клас който е за фенове ,не за спортисти.

8

Анонимен

преди 4 години

Статии от тоя род, трябва да си имат специално място, наречено "спорт". Не им е мястото тук и особено ако са озаглавени подвеждащо. Пише за талант, но не пише в каква област. За голяма част от хората, "таланта" да се кара мотор, не е талант. Както и таланта да се катерят баири. Поне в заглавието упоменете, че става въпрос за мотоциклетизъм, за да може, тези, дето не ни интересува статията, да я подминаваме!

7

шляпалника

преди 4 години

Държавата е ясна-престъпници с власт. Но духът никой не може да спре! Браво на пича!

6

Анонимен

преди 4 години

Людмил Минчев и Еди Казасян - част от мотообществото у нас, които също подкрепят младия талант. -Сигурен съм, че мотообществото само с по 10 лв на човек ще му купят най-яката пистарка.

5

"НА ГОЛ КОРЕМ -

преди 4 години

" *** НЯМА - ГАЙДА ИСКА "ОТ СТАТИЯТА НЕ Е ЯСНО:1/ ДА ГО СЪЖАЛИМ ЛИ?2/ДА МУ КУПИМЕ НОВ МОТОР?ИЛИ ЖУРНАЛИСТА НЕ ЗНАЕ КАКВО ПИШЕ ??САМО С "ТАЛАНТ" НИЩО НЕ СТАВА-ОТ ЗАБАВЛЕНИЯ СИ Е ОСТАНАЛ НЕУК - СИРЕЧ НЕГРАМОТЕН

4

Анонимен

преди 4 години

Станал един път републикански шампион по случайност и веднага - талант.

3

Анонимен

преди 4 години

Тръгнал е да изкара пари . Бебето е част от бюджета на семейството..

2

Само питам

преди 4 години

Човек, накъде си тръгнал с тоя мотор като чакаш бебе?

1

Само питам

преди 4 години

Човек, накъде си тръгнал с тоя мотор като чакаш бебе?