15

tscccc

преди 4 години

поредните либерастки тъпни,ама като плащат добре хората се стараят да си ги заработят, така че дълго ще четем такива "анализи" и дълбокомислия. "дипломата" не е работил за Англия а за либерастката шайка която му диктува поредните умозаключения, целта е да скарат англия и сащ, за да се обезкуражи излизането на англия от ЕС, който се управлява от същите либерасти.

14

axa

преди 4 години

когато някой е недипломатичен е правилно и другата страна да е недипломатична, така че каквото повикало, такова се обадило, разбира се либералодемократичната мафия мощно реве в защита на техния човек ама няма кой да се занимава с тях, зоолога да си заминава да учи дипломация, затова сме дали зелена светлина на Дони да ги разкара и да не се церемонй с такива ***.

13

mdaa

преди 4 години

значи като нариташ *** било "недипломатично", а либерасткия английски продажник, с бакалавър в зоология дет пише тъпни под диктат на либерасти обонговци клинтънци и прочие подпрени от соросовите парички бил възпитан, и поредните либерастки статии да облъчват простолюдието, малко ви е,още такива плювалници за вас, а ни е пак ще избереме Дони да разкара подобни "дипломатични" недоразумения.

12

невероятно,но факт!

преди 4 години

Намираме се в етап на опростачване и вулгаризация не само на дипломатите,а на цели общностни групи.Най-ясно това се вижда в т.н.цивилизовани държави -първо защото тази деградацията изглежда чудовищно на фона на миналите години, характерни с култура и изисканост,и второ защото тя е засегнала най-вече тези,които трябва да дават тон на обществото!Няма достатъчно място за да покажа невероятни примери от това падение!И драмата е голяма ,защото на този фон Путин е просто образец за култура!?

11

БЪЛГАРИН

преди 4 години

ВЕЛИКА СТРАНА, ВЕЛИК ПРЕЗИДЕНТ!

10

Анонимен

преди 4 години

Да. И на най-упоритото магаре е ясно, че в ерата на нета дипломацията вече не е това, което беше. Но може ли да се намери оправдание за журналисти, които в ефир псуват лидери на съседни държави? Не просто ни заливат с фалш новини, а псуват. В ефир.

9

До бУлгаристанеца

преди 4 години

С това "бай Тръмп" ме разсмя! Много ви е личен вече е Байчо! Лигавите се пред просташката му арогантност, подпиквате от възбуда, когато за стотен ден през деня ИЗЛЪЖЕ, и прославяте слабоумието му, което ви вдъхва увереност, че и такива профани като вас могат някой ден да стигнат до постче. Заблудени кратуни! Верно, че и в бг-то успяхте да издигнете най-низшата прослойка да управлява държавата, но в Америка има едни много умни хора, които фино заглаждат низостите на този мамут, байчо ви Тръмп:)))

8

Анонимен

преди 4 години

Перуката от небето ли пада?

7

ХА, ХА, ХА

преди 4 години

КОЛКОТО ПО-ГЛАМАВ И КОМПЛЕКСИРАН Е ЕДИН ПРОСТОВАТ ЧОВЕК, ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ СИЛИ ХВЪРЛЯ ДА ОПРОВЕРГАЕ ОЧЕВАДНАТА ИСТИНА.

6

Анонимен

преди 4 години

До 6..Наистина не си никакъв "патриот" Абе българино.Ти повече се интересуваш.Какво се случва и каква политика "води" Един "президент" На една държава на *** на географията.От колкото от собственият си президент? И какъв българин си ти? ТИ СИ АМЕРИКАНОФИЛ! Осъзнаваш ли го? Едва ли!!! Достоен си за съжаление номер 6..Честито! -:(

5

българин

преди 4 години

до 4..Това казвам и аз... Утре току виж и тоя бозав козел са подкупили. Или следващиятИ "системата" се обърнала! -:) Това "политиката" е Като Марийка и Иванчо във вицовете. Попитала Марийка Иванчо..Къде ми е Иванчо..Оная работа. Иванчо рекъл..Е как къде Отпред. Та навела се Марийка.И Иванчо рекъл.Е как я докара отзад *** Марийке?! Та схващаш ли ми мисълта? От възрастен човек на българска почва го чух.Каза че..100 годишен човек в Българияе имало.Но 100 годишна власт НИКОГА! Турската не броим

4

До 3

преди 4 години

И СССР се "разпадна", и комунизма се "провали" и руснаците "фалираха" нали така.

3

българин

преди 4 години

Я гооооо под вода бе Американски БО к л у к !-:) На времето Рейган се правеше и вживяваше в ролята си на "президент" И "успехите" му да подкупи Горбачов.Който беше на 53г тогава.Мисля че не се лъжа.И Перестройката беше в ход. Просто във времето се оказа.Че е имал добри политически съветници! На тоя "съветниците" Поне до този момент са гола вода.Щом не можаха да подкупят Ким.Значи НЕ СТРУВАТ! -:) В света НЕ ВСИЧКО Е МЪНГИЗИ БЕ АМЕРИКАНОФИЛИ!!!

2

Анонимен

преди 4 години

Сега ли го разбра ?!

1

Патриот

преди 4 години

Тръмп е предател!След изборите на бърза ръка забрави кой освободи страната му от фашистко робство и се продаде на американските интереси за шепа жълти центове!Предател!