12

Анонимен

преди 4 години

Когато женския футбол предизвика по-голям интерес от истинския футбол, тогава сравнявайте нещата. Защо не напишете статия за футзала и стандартния футбол!? Нима там няма огромна разлика? Но не вие сте секта феминистки и за вас истината не е важна, важно да се преследва една утопия, която между другото води европейската цивилизиция към гибел.

11

popa ot razgrad

преди 4 години

няма никаква дискриминация...бизнеса е много прагматична област...всичко е печалба или загуба...мъжкият футбол привлича много повече внимание, гледа се много повече, посещава се много повече, съвсем нормално е да привлича повече инвестиции...

10

Анонимен

преди 4 години

Феминистка деградантска простотия не познава граници! Първо футбола е мъжки спорт, женския футбол е една пародия за футболни профани и мазохисти. Второ мъжки футбол генерира в много повече интерес от женския, много повече от 13 пъти, тоест реално ФИФА взима от приходите генерирани от мъжете, за да субсидира жените, в това няма нищо лошо, разбира се, лошото са подобни лицемерни статии и феминстко реване. САЩ не е футболен пазар, той не е показател, това е поредната грозна манипулация.

9

Пустиняк

преди 4 години

Проблемът според мен е, че не се прави достатъчно за популяризирането на женския футбол, че да може и той да започне да печели по-добре. Доскоро дори не бях сигурен, че имаме нац. отбор жени, примерно. БНТ вкаменелостите получават право за излъчване на световното за жени, и излъчват. ...3-4 мача, докато всеки ден ни заливат с мутро гаменските изпълнения в бг футбола, и верните им ***, които освен да друсат и пият друго не знаят. Е, как да не поискаш ИСТИНСКИ футбол, пък макар и женски.

8

непукист

преди 4 години

а дали има дискриминация в публиката. Горе-долу коклко хора са гледали на жива всички мачове в женското първенство, и колко - мъжкото. Да вземеш извадка от мач, в който САЩ играят финал с мач, в който не играят е, меко казано, тенденциозно.

7

Анонимен

преди 4 години

Еми много ясно, кой гледа женски футбол и съответно парите от реклами не отиват за Женското световно първенство по футбол - направо смешно звучи и като се изрича :)

6

Анонимен

преди 4 години

А има ли полова дискриминация в художествената гимнастика и синхронното плуване?!!?! Вече започват нарочно да провокират с някакви крайности тези списвачи! Някой неща се определят от пазара - търсене, гледаемост такива неща...

5

Чикън

преди 4 години

Пак кампании. Ми не става бе. Като измислите мъжка художествена гимнастика и почнете да им плащате колкото на жените, тогава ще говорим и за футбола.Женско първенство по мерене на онуй не щете ли?

4

э23

преди 4 години

Ами естествено - мъжкитя футбол се гледа от много повече хора и съответно носи повече пари. А женският - честно казано, освен лесбийки, не знам кой го гледа.

3

Perv

преди 4 години

В женският футбол най-много харесвам края на мача - като си разменят фланелките ;)

2

шефа на ФИФА шефа

преди 4 години

Искаш твърде много. Сега е модерно да се слагат Хамерикански думички в българския език. Явно са по-хубави от наште, не знам. Примери много...

1

Анонимен

преди 4 години

Защо жените не си показват ци.цки.те?