52

до Сайрет Маткал

преди 4 години

Верно от няколко години показват филми, в които мъже бият жени.Не опитвайте това в къщи. Опасно е за вашето здраве и добро настроение.

51

РККА

преди 4 години

Разбира се че има полова дискриминация.......при футбола при дамите не си разменят фланелките след края на мача..

50

муспи

преди 4 години

Зя да бъде толерантно, ФИФА реши мачовете да се играят първото полувреме от мъже, а второто от жени. Наистина, остава открит въпроса за третия пол?! Налага се или трето полувреме, или първото да се даде на третополовите. Те обаче не искат изгъзици - искат целия мач!

49

House M.D.

преди 4 години

До #50,Именно, колега, именно. В статията се сравняват ябълки с круши, та затова дадох и примера със Станка Златева.

48

Анонимен

преди 4 години

Дали няма да ни задължат да гледаме женски футбол, за да се изравнят приходите.

47

Анонимен

преди 4 години

До Sayeret MatkalНяма жена която може да победи префесионален боксьор в боксов мач, това което си написала една голяма глупост - един удар и твоята жена от изреалските спецчасти ще припадне. Физиката на жените е доста по-слаба от тази на мъжете, няма как една жена да е конкурент на мъж в който и да е спорт.

46

Анонимен

преди 4 години

до 48Котоошу и Станка са в съвсем различна категория. Различни спортове даже бихме могли да кажем! Сумистите умират млади (в сравнение с общата средна продължителност на живота в Япония, която се хвали със своите рекордни столетници).Начинът на живот на един сумист е крайно нездравословен!Ядат като слонове и задължително трябва да отмарят за да не свалят някое килце.Лош холестерол, кръвно, диабет, това е само малка част от последиците.

45

калитко

преди 4 години

Оборот на световното в Русия 2018: 6 млрд. доларЕОборот от световното за жени Франция 2019: 130 млн. доларЕРазлика = 45 пътиЕ, това няма да го говорим, че иначе няма да има смисъл да се пишат "статии" по въпроса и тогава кво ще правим ние, калитковците - прдон, джорналиститие???

44

House M.D.

преди 4 години

Слаба статия.1. Сравняват се комодски варан /Русия - мъже/ с кондор /Франция - жени/.2. Наградният фонд е според интереса на зрителя. Вж. Английското първенство.3. Защо не пише колко са получили Котоошу и Аояма и колко - Станка Златева?

43

Sayeret Matkal

преди 4 години

До: 45 (феминист)Бе има една приказка, внимавай какво си пожелаваш... Ами ако изпратят жена командос от израелските спецчасти? И Фюри и Кобрата ще дадат фира. Ученото си е учено!Имаше и една рускиня щангистка която вдигаше рекордно тегло щанги от лежанка, не помня името в момента но ще се сетя после, и не помня колко вдигаше.Само че категорията и беше муха един вид, не знам дали има 50 кила с мокри дрехи, обаче беше фаворитка на Арнолд Шварценегер.

42

от Тенеси

преди 4 години

Номер 200 в тениса при мъжете, тогава, би двете сестри Уйлямс, една след друга, докато си пиеше бирата и каза, че мястото им при мъжете е около 500.

41

феминист

преди 4 години

Има лесно - отиват бият мъжкия отбор на Барселона, в един приятелски мач и веднага ще им предложат по-високи договори.Боксьрките отиват, бият Фюри, Уайлдър, Кобрата...Серина - Федерер.Щангистките и те...До пълна победа на женския спорт над мъжкия по света и у нас.

40

преди 4 години

Не, има *** идеология. Според тази идеология мъжете са подтисници, жените са подтиснати. Нищо не може да убеди тези фанатици, че грешат.

39

Боже Помогни

преди 4 години

Не, няма, защото Мъжкият Футбол Генерира в Пъти Повече Публика и Реклами, т.е. Жените са Супер високо платени с оглед приходите, които генерират!!

38

Анонимен

преди 4 години

Кога ще имаме мъжки национален отбор по художествена гимнастика. ?

37

Анонимен

преди 4 години

Дори в шаха имаме мъжки и женски турнири, познайте защо, а вие искате смесен футбол, равенство и т.н. розови хипи-гей простотии.

36

До 36

преди 4 години

И как си представяш професионален футболен отбор да наеме жена-футболист, която да играе наравно с останалите - това дори теоретично е невъзможно, анатомията на жените не го позволява.

35

анонимен

преди 4 години

Аз , пък предлагам и в обществените бани ( доколкото ги има останали) мъже и жени да са заедно , защо да се делим ?!

34

До 35

преди 4 години

А мъже като Бил Гейтс, Карлос Слим, Уорън Бъфет и т.н., притежават в много пъти повече от Кайли Дженър и всички риалити звезди взети заедно. Тя печели между другото от популярността си, типично за поле за изява на жените, в което няма нищо лошо разбира се.

33

Анонимен

преди 4 години

Аз предлагам да спре спорта да се дели на мъжки и женски. Най-добре е да се съставят смесени отбори и играчите да се определят взависимост уменията си а не от пола.