46

Анонимен

преди 4 години

Какво като е по-бърза, ако не можеш да ползваш услугите на google

45

Анонимен

преди 4 години

Хуавей мачкай

44

Анонимен

преди 4 години

Китай може да е огромен пазар, но все пак не е целия пазар. И по партиина линия да ги принудят китайците да сменят телефона на две години, и само хуавеи да купуват, пак няма да е хич лесно хуавеи да задържат нивото на продажбите. А това че 10000 нашенци ще си купят хуавеи с нова ос, не решава нищо. Това е седмичният брак на фабриките. С тех и без тех, все тая.

43

Анонимен

преди 4 години

Алоооооо философите дето няма да ползаате Хуавей ми тогава изхвьрлете всичко от кьщите си Самсунгите сьщо и Айфоните защото всичко е направено в Китай.

42

Пропов

преди 4 години

Статията е меко казано недодялана. Хуавей си работят по тази ОС от доста време вече. Просто сега се наложи да се афишира това. Другото, което е заявил тия дни големия бос е леко тревожно. Тазо ОС всъщност е непригодна за смартфони. Тя е за Смарт хоум, роботи, автомобили, промишлени машини - дет се вика Internet of things. А аз се развълнувах, че най накрая някой ще подпре самозабравилите се Гугъл и Апфел. Е да, ама май не е сигурно.

41

XLS

преди 4 години

До АнонименИ кво като си бил в Сан Марино - 40 пъти - боли го некои, къде си бил ти

40

daa

преди 4 години

"компанията бе поставена в "черния списък, който забранява на американските фирми, като Google, да търгуват с Huawei." И защо е тази забрана? Аааа,верно,всеки много сериозен конкурент на американска марка получава предупреждение да не се развива с много бързи темпове,а който не се вслушва в предупрежденията става "враг на сащ,шпионини, застрашаващи сигурността на света бла бла и т.н.

39

Анонимен

преди 4 години

До XLSИдея си нямаш какво е Сан Марино. За разлика от тебе съм бил там няколко пъти. Дрънкаш абсолютни тролски безсмислици.

38

XLS

преди 4 години

До АнонимenАма ти какво им гледаш вътрешния брутен продукт то Сан Марино има по голям от Италия и САЩ и тва супер сила ли я прави. Мноо си ***

37

FF

преди 4 години

Оня долу с приложенията,.абе Айнщайн ,ти по колко приложения на ден слагаш ,ровиш чепкаш и за какво ги позлваш,..нямало..ми преди андроида ти кво чепкаше...оо май забравих ти си 16 годишен..не помниш..га имаше телефони с шайба и черно бели монитори мухахах...простено ти е..с толко акъл толкова анонс.

36

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 54 "Великите империи Русия и Китай" ........Та колко да е "велика" Русия с БВП по-малък от Италия или Бразилия?? Мноу "велика" каам ти!

35

Анонимен

преди 4 години

Великите империи Русия и Китай се срещат разговарят договарят а тромпета колкото повече шава в блатото толкова по бьрзо потьваТо не бяха телефони арести на директора на Хуавей то не бяха тьрговски войни ала-бала то не бяха Мадуро Асад натиск на Европейците по Йран и северен поток -2 навсякьде провал ГУДБАЙ АМЕРИКА

34

Krom

преди 4 години

До Анонимен 50 - бъди абсолютно "спокоен". Следващите Айфон-и ще са още по скъпи, Google ще започне да те вади от паричките, и скоро ще разбереш, че смяната на телефончето леееко е поскъпнала. Поради това, че ги няма китайците. Тогава ще те заинтересува. Разбира се, това няма да стане защото както днес са направили ОС, така ще започнат да правят и приложения. Нека да те светна - Света е конкуренция. Номерата на рижия клоун рано или късно ще се обърнат срещу него.

33

Bad Company

преди 4 години

Изобщо не харесвам тръмпела но в случая е абсолютно прав -трябва да се даде урок на китайците , че не може безнаказано да копират и крадат всичко.

32

Krom

преди 4 години

До Анонимен 34 - абсолютно е нормален. Подкрепям. Принципно харесвам американците, но ако от тях зависеше днес един лаптоп / таблет / телефон щеше да струва колкото прилична кола. За мен благодарение на китайската инвазия на този пазар и в това производство, днес можем с теб да си разменяме плюнки. Защото ако чакахме това от американските производители, трябваше да разчитаме на Български пощи.

31

Анонимен

преди 4 години

Да си продават пръчките в Азия. Изобщо не ме интересуват...И без тях ще минем. Голям праз направили, че имат нова ОС..Нова... ама китайска... Леле-мале...

30

Анонимен

преди 4 години

Новата Лада е по-бърза от Ферари ама не може да пали..........

29

Анонимен

преди 4 години

И за какво ти е мноооого бърз телефон без приложения?За да можеш да правиш мноооого бързо... нищо

28

ОСТАП

преди 4 години

Имам Хуавей таблет. Великолепен апарат!"И АЗ ИМАМ И СЪМ МНОГО ДОВОЛЕН.С

27

отCиднейAaвcтpалия

преди 4 години

верно е че Майкрософт се измъчи и накрая се отказа, НО майкрософт играеше на същия пазар с останалите конкуренти които не позволиха друга ОС на пазара. Китай има огромен пазар който е ЗАТВОРЕН и ще стане още по затворен с напредването на новата ОС на Хуавей. Като само стой та гледай... На такъв пазар не само Майкрософт би успял, ами всеки несретник тръгнал да прави ОС и приложенияТочно като беше комунизма. Правец съществуваше САМО докато СИВ му осигуряваше пазар БЕЗ конкуренция.