6

Анонимен

преди 4 години

И аз невярвам.Знам ,че предозиранетое вредно, но това е друга тема.Катоняма засегнати хора,няма приходи.Няма ставни операции,хапове,бастуни,болничен престой и какво ли не.Нопри нас тези номера невървят.Мой познат отишъл в текудка за стави наколяното,а те поискали да му отрежатпръстите на краката,щото били криви.На друг му инфектирали крака нарочно.Болнична печатница за пари.

5

Анонимен

преди 4 години

Приемът на изкуствен витамин А не е безопасвн !!!!

4

Кицка

преди 4 години

Витамин Д нива 2 вида - вит. Д3 и вит. Д4. За кой от двата иде реч?! Реално, излагането на слънце види до синтез на витамин Д3, това докарва ли инсулт? Май си написал големи глупости!

3

Баба Мара

преди 4 години

Много лошо предадена открадната информация. Не става ясно, Витамин Д и Калций в комбинация ли са вредни, или също така независимо един от друг, ако се вземат поотделно?!

2

име

преди 4 години

пълни глупости

1

Анонимен

преди 4 години

А известно ли е на тия учени, че за близо 100 г. количествата витамини и минерали в храната са намалели в пъти? Например, процентът на желязото в спанака е намаляло с 2/3. За да си набавиш дневните дози трябва да ядеш повече храна. А това води до затлъстяване, което също не е особено полезно.