9

муспи

преди 4 години

Нищо не се променя в света, има кръговрат в природата - Ференцварош сега е Левски, а Лудогориц ЦСКА$

8

Who?!

преди 4 години

Cares...

7

До 5

преди 4 години

Говоря от чисто спортна гледна точка ! Отношението на Домусчиев към теб и неговото статукво на олигарх,няма да се промени при провал на Лудогорец.В световен мащаб футбола се движи от олигарси и интереси.Разбирам мъстта ти към нашите робовладетели,но не е спорта и омразата към него, мястото,където трябва да се борим срещу тези управляващи маси и нормите им.Искам да гледам как наш отбор играе в групи на ШЛ и емоциите от това.Затова пожелавам успех на момчетата от Лудогорец ,ЦСКА и Левски !

6

Анонимен

преди 4 години

Да пада яко това извращение Лудоморец 3 на 0Успех на всеки техен съперник

5

До 4

преди 4 години

Да разбирам, че си фен на оранжевото ГМО, понеже не те виждам да споменаваш Ганчев за укриването на данъци или понеже е от вашите не се брои за престъпник?

4

До 3

преди 4 години

Не съм адвокат на тези , нито ги познавам , но даваш ли си сметка колко отврат от случващото се в страната и футбола се е настанила в хората обичащи България и футбола в частност ? Най-големият престъпник в държавата е собственик на Лудогорец, цяла Нова Тв и редица сайтове с открадените милиарди от народа? И този ще ми го водят работодател откраднал БМФ и други десетки печеливши заводи и ще искат хората да го обичат. Няма как да стане , а Перукан унищожи футбола в БГ с подкрепата на Домус Ага.

3

Анонимен

преди 4 години

Два коментара до тук и двата- " дано се провалят" !И тея същите после казват " скапана държава ".Заслужавате си орисията !Тънете в мизерия,простаци злобни !

2

Анонимен

преди 4 години

Те няма да подадат оставка ,но все пак дано се провалят всички .

1

Анонимен

преди 4 години

Дано се провалят и БФС да си подаде оставката!